Diezgan smieklīgi. Tavs komentārs sākas ar to, ka es cenšos kādu pārliecināt par savu taisnību ( kas tā nemaz nav, ja lasītu cītīgāk, tad redzētu, ka iepriekš rakstīju, ka esmu emocionālāka, un zinu, ka citiem cilvēkiem ir savādāks redzējums + rakstīju arī ka galvenais, lai katrs esam laimīgs - ar savām izvēlēm un iespējām dzīvē ), bet tajā pašā laikā beidz savu komentāru ar to, ka centies citus pārliecināt par savu taisnību, jo neredzu ar ko atsķirtos tavs komentārs ar savu uzskatu paušanu no manējā :D Es nesaprotu, kāpēc jūs man visu laiku sakiet, ka es jums bāžos ar savu taisnību virsū un katrā tēmā runāju par savām kāzām. Tik pat labi tā pati Annie katrā diskusijā uzsver, ka kāzas var uztaisīt arī lētas un mazas, bet to jūs nepamanāt. Un es neko neidilizēju, jo , ja nepamanīji, rakstīju, ka , ja būtu otra iespēja, kāzas rīkotu dārgākas un esmu arī rakstījusi, ka kāzu budžets nebija liels un savu sapņu kāzu kleitu arī neiegādājos.
Bērna piedzimšana, protams, būs viena no manām laimīgākajām un emocionālākajām dienām, kad tam pienāks laiks, par to nevar būt ne runas.