Sveikas, dāmas.
Nesen izlūza aizmugurējā zoba sieniņa. Ēdot ļoti sāp. Vēlējos pajautāt uz kurieni jūs esat gājušas, vai esat apmierinātas un kādas cenas par zoba sieniņu atjaunošanu?
Pati labaka daktere kada man bijysi ir arsaa Aiva Pastnieka. Es jau rakstiju kkad, ka man sheit visu slaveetaa Pinka sachakaeja zobus. Starp plombu un zobu spraugas atstaja utt. Daketre Pastnieka visu sataisuja un kops eju pie vinas pedejos 3 gadus nekadu problemu nav. Bet kad pie pinkas gaju katru reizi atrada ko labot, nebrinitos,ka laboja veselus zobus
Eju pie dr. Pinkas, nav tā, ka kattreiz kaut ko labotu. Ja nav nekas labojams, tad pasaka, ka nav. Un neko arī nemaksāju, jo bijusi tikai apskate. S"udzēties par kaut ko arī nevaru - viss vienmēr bijis ok. Un viņa ir mana zobārste jau vairāk kā 3 gadus.
Tiesh daudzu labo atsauksmu deelj no cosmo pie vinas gaju. Bet man tieshi vinas labotie zobi saka iekaust un sapet. Dsktere teica , ka tur spraugas atstatas. Vispar man ljoti negatiiva pieredze ar vinju
Man arī pirms gadiem pārlūza aizmugurējais zobs. Izskatījās, ka uz pusēm, bet par laimi tā tomēr bija tikai mala.
Par laimi kaut kā sakrita un Dr.Pinka steidzamā kārtā mani pieņēma. Labošana izmaksāja, kā parasta plombe. Toreiz laikam 20Ls.