Kā visizdevīgāk nokļūt no centra (vai no "Origo" Gogoļa ielas vai no Merķeļa ielas UZ Ģertrūdes ielas beigu galu (Kur Ģertrūdes iela krustojas ar Satekles/ Valmieras ielu) ?
Kuri autobusi/ trolejbusi uz turieni iet? Ir kāda braukusi?
Var iet 2 veidos, viens ir pa B.Upīsa ielu, tad uz Abotu un tur krustosies avotu un Gertrūdes, tad ari bus netalu kur tev vajag. Otru celu gruti ta man bus paskaidrot.
Neaprunājiet manu rajončiku. Viss tur ir kārtībā! :D
Nu no Origo, ja iesi pa Satekles ielu gar Sapņu fabriku, tās būs maximums 15 minūtes. Ērtāk par jebkuru transportu.
Kāds Zaļais punkts? Zaļā bāze? Tas ir ziedu veikals.. Nu nez, es tur dzīvojos vairāk kā 10 gadus, nekad nekas krimināls nav manīts.. bet ok, tā kā tur ir tunelis uz Maskačku, gan jau kaut kādi nariki izlien virszemē. :D
Kubiete, nu nekā tāda traka arī aiz vetklīnikas nav. Bieži sanāk vakaros arī pa to tuneli, kas savieno Satekles un Davgavpils ielas, staigāt. Tur ir gaišs un kameras un nekādu problēmu. Davgavpils iela gan nekādas patīkamās emocijas neizraisa, bet šajpus tunelim galīgi nekādi brīnumi nav manīti.
pievienojos Ģertrūdes ielas klubiņam. :D
es arī kādreiz pašā galā (pie vet.klīnikas) dzīvoju. Nav tik traki, un līdz centram ātrā solī pa Satekles ielu līdz 10 min. L)
Tas ir mans bijušais gals, jo regulāri ar pirmo trolejbusu braukāju, tad pa valmieras ielu gāju uz bruņinieku ielu. Vakaros nav tik forši un tas tunelis esot briesmīgākais Rīgā. :) pieturu ziņā no centra tiešām labāk ar kājām.