Nevaru saprast kas notiek ar mūsu attiecībām. Esam jau labu laiku kopā, nekad viens otru neapvainojām, bet pēdējā laikā vai nu es esmu palikusi pārlieku jūtīga, vai nu no viņa tās frāzes paliek diezgan aizvainojošas un dzēlīgas.Mans draugs vienmēr ir bijis ar super lielu humora izjūtu, bet tie joki nebija tik aizkaitinoši un aizvainojoši. Pēdējā laikā apvainojos gandrīz par katru viņa teikumu, ja sākumā to neizrādīju, tad tagad izrādu gan savu neapmierinātību. Viņš nekad līdz galam vairs neko nepasaka kā nākas, nevar saprast vai viņš pa jokam ko saka vai nopietni. Rīt viņš brauks uz pilsētu, paprasīju -vai mani paņemsi līdzi, labi zinot, ka paņems, uz ko atbilde bija , ka es viņam traucēšu (pateica humora veidā), protams es sapūtos, viņš to centās pārvērst jokā, protams izejot noprasīja-nu tad cikos rītā brauksim.
Nevaru saprast priekš kam mani dien dienā tādā veidā kaitināt. Es saprotu, ka viņam patīk jokot un jebkuru situāciju pārvērst par "komēdiju", bet visam ir savas robežas. Vot tagad sēžu un somāju, braukt ar viņu rīt reizē vai tomēr atteikties un katram braukt atsevišķi ar savu mašīnu.