Ja uz to skatās tā nedaudz filozofiski, un dziļāk, tad man patīk tas, kas teikts bībelē par mīlestību:
Mīlestība ir lēnprātīga, mīlestība ir laipna, tā neskauž, mīlestība nelielās, tā nav uzpūtīga. Tā neizturas piedauzīgi, tā nemeklē savu labumu, tā neskaistas, tā nepiemin ļaunu. Tā nepriecājas par netaisnību, bet priecājas par patiesību. Tā apklāj visu, tā tic visu, tā cer visu, tā panes visu. Mīlestība nekad nebeidzas.
Ja skatās no tās puses, kā es mīlestību izjūtu savā ikdienā, tad to es visspēcīgāk jūtu no sava vīra, kad par mani rūpējas, pajautājot, vai es jūtos labi, vai man ir silti, kā man pagāja diena, apskaujot mani, kad ir neveiksmes darbā vai citās sfērās. Kad man gatavo ēst, ieliek pusdienas līdzi uz darbu un pievieno mīļu zīmīti. Mīlestību es izjūtu arī tad, kad mani vēro ilgāku laiku un tā silti smaida, tad es zinu, ka mani mīl. Kad mēs bez vārdiem saprotamies, un sākam vienas dziesmas laikā kopīgi dziedāt, kad mājās, skanot dziesmai, kas mums patīk, mani paņem aiz rokas un mēs griežamies dejā. Mīlestību izjūtu tādos spontānos mirkļos, kad mēs varam vienpadsmitos vakarā gulēt gultā un pēkšņi izdomāt - jālaiž uz jūrmalu, nakts pastaigā, pavērot zvaigznes. Mīlestība jāizrāda otram ik dienas. Ja attiecībās ir šādi ikdienas sīkumi, kas to apliecina, tad manuprāt, mīlestība tiešām nekad nebeidzas.