Palīdzēt Ukrainas sievietēm un bērniem, kas palikuši bez mājām

Reitings 109
Reģ: 02.10.2012
PALĪDZĒSIM: Latvijas ukraiņu biedrība vāc ziemas drēbes bērniem! Ja Jūs esat ļoti aizņemtas vai nevarat nodot pašas, droši rakstiet man privāti ziņu ,sazināsimies un drēbes/ rotaļlietas varu nodot pati, jo centrā atrodos katru dienu.

Pieņem visa izmēra, labā stāvoklī un tīru, ziemas apģērbu bērniem un sievietēm: treniņtērpi, džemperi, bikses, mēteļi, žaketes utt., kā arī bērnu rotaļlietas.

Lietotās mantas var nodot:

Veselības centrā 4, Kr. Barona ielā 117

Veselības centra 4 filiālē "Diagnostikas Centrs", Grebenščikova ielā 1

http://nra.lv/latvija/125396-palidzesim-latvijas-ukrainu-biedriba-vac-ziemas-drebes-berniem.htm
27.09.2014 22:39 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Un Kubiete nenomierināsies kamēr netiks sīki un smalki paskaidrots, ka ddelirium teksta pēdējā daļa, kura rakstīta zem lietotājvārda Kubiete ir sanākusi tāda mazliet kļūdaina, jo tai līdzi iekopējies arī manis (Sintija_sk) rakstītais teksts. Tātad Kubiete ir rakstījusi tikai un vienīgi šo daļu
Tavuprāt ar riteni brauc jo nauads sabiedriskajam nepietiek????????????????????????????Ak jel..labais
!!!!!!!!!!!!! Iegaumējiet meitenes, obligāti!!! Lai nav pārpratumu!!!!!!!!!!!!
28.09.2014 20:01 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Kubiet, tu savaa komentaaraa biji nociteejusi to Sintija_sk tekstu un apakshaa uzrakstiijusi atbildi tam. Tas izskatiijaas shaadi:
Atkal jūs te ņematies. Kāda var ielikt arī kādu uzskatāmu piemēru par to kā vienu dienu kāda saka, ka pelna virs štukas, bet otrajā raksta, ka uz darbu brauc ar riteni, jo sabiedriskajam naudas nepietiek?

Tavuprāt ar riteni brauc jo nauads sabiedriskajam nepietiek????????????????????????????Ak jel..labais

Tagad pieleca?

Sintija_sk :D
28.09.2014 20:02 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tieši tā , jo pirms aizrādīt citiem pašaiem jāmāk būt perfektiem:D :D :D
28.09.2014 20:02 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bļe nu atradi Kubiete par ko piesieties :D
28.09.2014 20:04 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
sintija_sk te ir forums un varu rakstit kovien velos.

nepatik nelasi.
28.09.2014 20:05 |

Reitings 1277
Tev taisnība, MADasaHatter, un gluži otrādi - man patīk, tāpēc jau arī lasu! :D
28.09.2014 20:06 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
sintija_sk man tacu dzili vienalga kotu doma. berns neuztver visu interneta nopietni m'dear.
28.09.2014 20:08 |

10 gadi
Reitings 2670
sintija_sk te ir forums un varu rakstit kovien velos.

nepatik nelasi.

Man shodien brokastiis bija kafija ar 2 karotiiteem cukura un maiziite ar zemenju ievaariijumu, tad veel kakjis piekjeeziija viesistabu un tagad ir jaamaina paklaajs, kaadu juus ieteiksiet? Svaarstos starp sarkanu un dzeltenu, nezinu, njemt puukainu un biezu vai plaanu. Vispaar man ljoti patiik klasiskaa muuzika, jo iipashi Chaikovska dailjrade.

Kas? Te ir forums. Ko juus lasat manu komentaaru? :D
28.09.2014 20:09 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Off topic..

Man patīk ka es uzejot uz balkona varu ideāli dzirdēt kā blakus daudzdzīvokļu mājā diez gan skaļi ir ieslēgts TV ka es pat varu visu vārds vārdā dzirdēt :D

Un vispār man būtu jāmazgā suns, jo lūk viņa sāk smirdēt pēc suņa, kā lai es to saņemos izdarīt? :D
28.09.2014 20:12 |

Reitings 1277
Ok, MADasaHatter, ņemšu vērā!!!
28.09.2014 20:12 |

Reitings 1277
Man ir reāli atdzisusi kafija un man ir tāds sliņķis aiziet uztaisīt jaunu, jo baigi gribas iziet uz terases uzsmēķēt pirmo cigareti šajās brīvdienās, bet bez kafijas nebūs tik kaifīgi. Tomēr visu situāciju glābj tas, ka šodien beidzās mēneša laimīgās dienas un nebūs jāskrien pirkt lielās paketes, kuras starpcitu rimītī nopirku pirms mēneša uz akciju. Nu, tāā.. tas tā īsumā viss, bet jūs jau tāpat noteikti nelasījāt, jo šis ir forums.. un man te ir tiesības uz savu privāto telpu, skaidrs? Un tagad iešu kaķiem no kastes kakas izlasīt, kuras starpcitu smird tā, ka vemt gribas.
28.09.2014 20:17 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Neziedošu un viss.
28.09.2014 20:41 |

Reitings 889
Reģ: 04.07.2014
O! Artemzij tad mes varam kopa iet '' dirst '' citas diskusijas ar savu '' verbalo caureju ''
:D :D
28.09.2014 20:58 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Kubiet, es tāpēc pasvītroju tavu daļu :D
28.09.2014 20:58 |

10 gadi
Reitings 2670
Sintija_sk, nemaz nerunaa, manam kakjim ir talants smaku zinjaa. Rimiisha akcijas mani arii priecee, sunju bariiba tikai par 2 euro, vedu sunim uz laukiem, vispaar mees laukos tik labi shovasar Liigo nosvineejaam... Dejojaam un dziedaajaam visu nakti, naakoshajaa riitaa kakls no taa saapeeja, aptiekaa nopirku Strepsilu, baigi labais, 15 min un kakla saapes kaa nebijushas! Vispaar manaa piemaajas aptiekaa ir tik smuks aptiekaars, kaa lai ar vinju iepaziistas?
28.09.2014 21:02 |

Reitings 1277
Bonecutie, atsaucoties uz tavu jautājumu par aptiekāru - ieteiktu tev uzsākt netīšu sarunu par to kā izmērīt bazālo ķermeņa temperatūru makstī vai taisnajā zarnā.. varbūt, ja ir iespējams, lai arī parāda. Domāju satuvināšanās būs neizbēgama, vismaz tādā draudzības līmenī tiešām jūsu attiecības paliks, to es garantēju. Es tieši tāpat iepazinu savu tagadējo mīļoto. Strādāja viņš tajā pašā rimī, kurā paketes pērku uz akciju. Amatā bija zivju sitējs, galinātājs. Es vienkārši aizgāju mazliet pacopēt uz mola, aiznesu viņam zivi un palūdzu nosist. Tāpat reiz makšķerējot vienā no netālajiem ezeriem nocopēju nevis zivi, kuru vakarā uzgrillēt, bet kaut kādas nesaprotamas bumbierenes, kuras man nešķita īpaši sievišķīgas. Velkāju tikai un vienīgi stringus un dažreiz arī otrādi uzvelku speciāli kaifiņam.
28.09.2014 21:15 |

10 gadi
Reitings 2670
Sintija_sk, temperatuuras meeriishana buutu paaraak straujsh solis muusu attieciibaas, neveelos neko sasteigt, taapeec varbuut labaak tomeer saakt ar prezervatiivu pirkshanu un jautaajumu par to, ka vajadzeetu tos prezervatiivus paarbaudiit? Tas taa, romantiski, bazaalaas temperatuuras meeriishana tomeer ir nopietns leemums, vispaar nezinu, vai esmu gatava taadaam attieciibaam. Tavs staasts ir ljoti jauks, viirieshiem patiik sievietes, kuras prasa vinju paliidziibu, bet man ir aizdomas, ka taas ir manas bumbieres, es reiz ezeraa taadas aizmirsu... Taadas lielas un pumpainas bija, ja? Pagaashgad visu skapi apgriezu otraadaak mekleejot taas forshaas bumbieres, bija manas miiljaakaas. Kur tu vinjas liki? Tirguu atradu vienu labu bodi, tur ir labs iipashais piedaavaajums - peerc 3 biksiites un maksaa par 4. Stringi arii bija plashaa piedaavaajumaa, mans kaiminjsh tos ir iecieniijis, saka, ka ljoti labaa kvalitaatee, kaifinjsh garanteets jebkuraa gadiijumaa.
28.09.2014 21:34 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
PALĪDZĒSIM: Latvijas ukraiņu biedrība vāc ziemas drēbes bērniem

Sakarā ar lielo upuru skaitu bruņotajos konfliktos Ukrainas teritorijas austrumu daļā, Ukrainas uzņēmēju asociācija Latvijā kopā ar Veselības Centru 4 un Latvijas Sarkano Krustu, izziņo humānās palīdzības vākšanas akciju.

Akcijas koordinators Ukrainā, starptautiskā labdarības fonda „Palīdzība bērniem Ukrainā” un „Rehabilitācijas centra „ШПИТАЛЬ МАЙДАНА”” prezidents, Igors Bikovs, kurš ir atbildīgs par bēgļu uzturēšanu un izmitināšanu, norāda:

"Dārgie draugi! Ir nepieciešama jūsu palīdzība, vācot siltas ziemas drēbes māmiņām un bērniem-bēgļiem no ATO zonas! Laikapstākļi mainās ļoti ātri. Šobrīd jau ir vairāk kā (1000 viens tūkstotis) cilvēku, kuri atrodas ICF „Rehabilitācija centra „ШПИТАЛЬ МАЙДАНА”” sanatorijās, nometnēs un kūrortos.”

Labprāt pieņemsim visa izmēra, labā stāvoklī un tīru, ziemas apģērbu bērniem un sievietēm: treniņtērpi, džemperi, bikses, mēteļi, žaketes utt., kā arī bērnu rotaļlietas.

Veselības centra 4 filiālē "Diagnostikas Centrs", Grebenščikova ielā

http://nra.lv/latvija/125396-palidzesim-latvijas-ukrainu-biedriba-vac-ziemas-drebes-berniem.htm
28.09.2014 21:36 |

Reitings 1277
Bonecutie, es vairs tiešām neatceros par to bumbiereņu krāsu, ļoti iespējams, ka bija pabalējušas un mazliet iedzeltējušas, bet noteikti daudz ko ietekmēja fakts, ka biju baigi sadzērusies kandžu, kuru laukos viena kaimiņiene baigi labo māk izdzīt. Attiecībā uz aptiekāru mēs kopīgi visi 3 varam aizbraukt uz maniem laukiem un mana kaimiņiene viņu tā apdzirdīs, ka viņš būs tavs. Prezervatīvus nevajag, pēc tam būs vēl viens iemesls aiziet pie viņa nopirkt avārijas kontracepciju, lai tu neizskatītos pēc kaut kādas trakās, kurai katru dienu galva vai zobi sāp. Sorry, bet man tirgus reāli nepatīk, labāk apakšveļu izvēlos iegādāties second hand veikalos, jo diezgan bieži tur var dabūt brendu strindzenītes.
28.09.2014 21:50 |

Reitings 1277
PALĪDZĒSIM: Latvijas ukraiņu biedrība vāc ziemas drēbes bērniem

Sakarā ar lielo upuru skaitu bruņotajos konfliktos Ukrainas teritorijas austrumu daļā, Ukrainas uzņēmēju asociācija Latvijā kopā ar Veselības Centru 4 un Latvijas Sarkano Krustu, izziņo humānās palīdzības vākšanas akciju.

Akcijas koordinators Ukrainā, starptautiskā labdarības fonda „Palīdzība bērniem Ukrainā” un „Rehabilitācijas centra „ШПИТАЛЬ МАЙДАНА”” prezidents, Igors Bikovs, kurš ir atbildīgs par bēgļu uzturēšanu un izmitināšanu, norāda:

"Dārgie draugi! Ir nepieciešama jūsu palīdzība, vācot siltas ziemas drēbes māmiņām un bērniem-bēgļiem no ATO zonas! Laikapstākļi mainās ļoti ātri. Šobrīd jau ir vairāk kā (1000 viens tūkstotis) cilvēku, kuri atrodas ICF „Rehabilitācija centra „ШПИТАЛЬ МАЙДАНА”” sanatorijās, nometnēs un kūrortos.”

Labprāt pieņemsim visa izmēra, labā stāvoklī un tīru, ziemas apģērbu bērniem un sievietēm: treniņtērpi, džemperi, bikses, mēteļi, žaketes utt., kā arī bērnu rotaļlietas.

Veselības centra 4 filiālē "Diagnostikas Centrs", Grebenščikova ielā

28.09.2014 21:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)