Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Fiksais jautājums par krēmzupu

 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
jebšu biezzupu. Kad tā jau ir sablendēta, daļa apēsta, pēc tam viņu vēl var sildīt vai nē? Ja jā, tad vai tad nepiedeg? (tas tāpat kā būtu katlā sildīt kartupeļu biezeni)
Nekur googlē uz fikso nevaru atrast. Vienīgais, kas rakstīts, ka tā ir jāēd nekavējoties..
27.09.2014 16:22 |
 
Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Es sildu... bez problēmām :) galvenais maisīt. Varbūt pielej biš, biš ūdeni vai iepilini katla apakšā eļļu?
27.09.2014 16:24 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Es vienmēr gatavoju vairākām dienām, kas nozīmē - sildu!
Jā, bet tiešām - nepārtraukti maisot, citādāk piedegs.
27.09.2014 16:27 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Liels paldies! :)
27.09.2014 16:28 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sildi mikroviļņu krāsnī
27.09.2014 16:31 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
fu, nē, mikroviļņu krāsnis neatbalstu un man tādas nav :D
27.09.2014 16:52 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu tad neko, būs jāēd piedegusi zupa :D
27.09.2014 17:01 |
 
Reitings 791
Reģ: 14.03.2014
Es arī vienmer sildu, maisu un man pat nepiedeg. :)
27.09.2014 17:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits