Sākās istabai remonts, un pie reizes jāpērk jaunas mēbeles.
Ko jūs labāk ieteiktu pirkt- gultu vai dīvānu?
Ja godīgi, pati nevaru izvēlēties.
Kas labāks- gulta vai dīvāns? :D
Un ko jūs labāk izvēletos?
Ja istabas platība atļauj un ballītes nerīko pārāk bieži, tad savas ērtības dēļ izvēlies gultu. Bet iegādājies vēl kādus mīkstos krēslus, nelielu sofu priekš viesiem. :)
2 guļamā gulta viennozīmīgi :D Viena guļot būs daudz vietas, kā arī nākotnē varēsi izguldīt avu partneri :D Dīvāns tāds nenopietns variants :D Tad jau varbūt pirkt izvelkamo krēslu, kurš bija populārs padomju un pēcpadomju gados :D
Ir tādi dīvāni, kuri izvelkot izskatās kā gultas, resp. nav tās locījuma bedres vidū, gulta izvelkot ir pilnīgi gluda. Neesmu veikalos gan nekur redzējusi tādus.
Ir tādi dīvāni, kuri izvelkot izskatās kā gultas, resp. nav tās locījuma bedres vidū, gulta izvelkot ir pilnīgi gluda. Neesmu veikalos gan nekur redzējusi tādus.
Manā mazgabarīta dzīvoklī tāds ir. Tas ir normāls variants viesu izguldīšanai, bet ne ikdienai. Tie mehānismi ir viegli un līdz ar to samērā trausli, lai varētu viņus salikt. Manējais dīvāns pirkts janvārī, bet nesen JAU nācās nomainīt rāmi, kas vienā pusē vienkārši pārplīsa divās daļās. Labi, ka firma piekrita nomainīt rāmi bez maksas!
Ak kā man patika pie draudzenes tiesi pa gultu tusēt. Ērti man kā ciemiņam. Un pārklājs taču ir, nav pa gultas veļu jātusē. Man ir tads dīvāns kas izvelkas un ir līdzens kā gulta. Bet tāds besis to klāt! Kad dzīvoju pie vecākiem tad tie visu laiku teica lai saklājot gultu un es nesaprotu joprojam kapec jaklaj ja taa ir guljamistaba tikai ar divanu.