dzīvē ir arī svarīgākas lietas kā hobijs. Ar to var nodarboties, kamēr tas netraucē ģimenei un finansēm.
katrs tērē savu naudu kā grib.
bet nu nav tā ka šajā hobijā viņš var ieguldīt mazāk - tā sum ako viņš tērē tam ir var teikt minimālā iespējamā lai vispār ar to nodarbotos
viņs nevis nevēlas to darīt bet nevar jo reāli nav naudas vairs kas paliktu tam visam
Es sava puisa makaa nelienu un vina naudu neskaitu:D to laikam saka tās, kas nopietnās attiecībās nav bijušas. Ok, ja randiņo vienkārši, tad loģiski, ka var nezināt otra izdevumus, bet , ja tās ir normālas, nopietnas, vairāku gadu attiecības, ar kopīgiem nākotnes mērķiem, tad būtu tā kā šādas lietas jāpārrunā. Ko es darītu tavā situācijā? Lūgtu vīrietim izvērtēt savas prioritātes. Ja godīgi , man arī vispār nelīmējas kopā, kā tā var būt, ka vīrietis pelna ļoti labi, kā tu raksti, bet tajā pašā laikā nodarbojoties ar hobiju, kam piešķirti minimālākie izdevumi , un pēc visu obligāto rēķinu nomaksas, paliek pāri vien pārdesmit eiro. Kaut kas tur neiet kopā. Bet , ja nu tomēr tā ir, tad, lai meklē citu hobiju, vai arī palielina ienākumus. Visu mūžu nedzīvotu tā, ka man būtu jādomā par bērniem nepieciešamajām lietām, jādomā , kur ņemt naudu mājai, kamēr vīrietis tikai nez kādas summas novirzītu hobijam.