Sveiki!
Vēlos pārdot savu kleitiņu, kura bijusi mugurā tik vienu reizi, pirkta pagājušo gadu par 40 dolāriem, pārdošu par 25 eirīšiem, pašai viņa palikusi par lielu :)
Uzvelc mugurā un parādi kā uz ķermeņa izskatās, savādāk viņa tiešām pabriesmīgi izskatās. Ja jau tu pirki pa dolāriem tātad internetā, iemet varbūt tad ar linku uz šo kleitu no interneta veikala kur pirki ja vel ir.
Atvaino, bet kleita irpabriesmīga. Varbūt mē'ģini ebayā pārdot, mēs jau latvieši piezemēti, viss vienāršais, bet šī kleita vairāk amerikāņu, angļu meitenēm.
uzvelkot mugurā izskatās normāli, neko briesmīgu neredzu. uz kādu pasākumu uzvilktu tādu, bet nav kur. mums tiešām visi tādi piezemētāki. aiziešu uz pasākumu, izcelšos. bet tā, manuprāt, nav ne vainas. pēc komentāriem biju gaidījusi ko trakāku.
Patiesībā, pēc komentāriem es gaidīju kaut ko tiešām briesmīgu tajos attēlos, bet, kad atvērās... Tad es sapratu, ka tā ir vienkārši tiešām angļu/ amerikāņu izlaiduma tipa kleita. :D
TIešām ieteiktu pārdot ebay, jo šeit neviena tādu nepirkt.
ļoti skaistas kājas :)
un jā, kleita ir skaista, bet nedomāju, ka kāda uz XL izmēru izskatītos labi tik īsā kleitā. ja būtu mazāks izmērs, tad es paņemtu :)