Cosmo lielai daļai jau vispār ideālais un vienīgais pieņemamais dzīves modelis ir: sievete nedara neko. Nestrādā, jo nav ko vergot. Ēst netaisa - neies jau pie plīts stāvēt. Dzīvokli vai māju netīra - nepadarīs jau sevi par kalponi.
Pēc cosmo vispār var secināt, ka tādu "neko nedarītāju" ir ļoti maz. Katru dienu beztēmas, vakariņu tēmas, māmiņu tēmas, attiecību uzlabošanas tēmas..ES te nevienu nezinu kas neko nedarītu. Tās ir nabaga co LC skauģes izdomājums.
Nepazīstu arī tādu nevienu, kas tikai mājās sēdētu par vīrieša naudu.Esmu sēdējusi majas, zinu ari tadas sievietes. Tikia vienai piemeram privātmāja, un tur darba milzums. Neviena nelako nagus un nealgo kalponi. :)
Man šķiet,ka tīrīt māju,gatavot ēst,un visus citus majas darbus darīt,ka arī audzināt bērnu -tas nav neko nedarīt.Ir labs raidijums -Papa popal. Kad virietis nedelu paliek ar berniem un dara to ko ikdiena sieva dara, 99% veču netiek gala un ir šokā. Te ar dažu kura saka ka tas ir neko nedarit, vajag šitā izmācīt:D
Kubiete, bet mājas darbus taču dara? Te bija domāts droši vien, ka vispār nedara neko ne pa māju, ne ap māju.Protams ka dara, kas ta cits. Kalponi nealgo. Es ar darbu brivdienās. Ir mazliet iekrajies, bet nu ... jo manejais ne pa kam, vina riebjas . Ta ka nav majas ari ir slodze, vina tikai darbs, logiski ka lielako visu maksa vins. :)
Kā man nazītis vienreiz teica - kamēr rietumu spārnu iztīra, tikmēr dienvidu jau noputējis.:D :D :D :D
kamēr rietumu spārnu iztīra, tikmēr dienvidu jau noputējis. Bet tā tač ir.Ir ga, un ja vel dārzs un berni darbs algots ir nereāli. Vai arī jānem kalpone + aukle. Ja grib tik koptu māju un apkārtni ka manai draudzenei. Ir cilveki nevīzas, tie jau lielās ka ar visu tiek galā..kaut gan realitātē tas nav i tuvu tā.