Nu un? Domā tagad savu viedokli mainīšu? Loģiski ka ne.
Kur ko tādu esmu teikusi? Māajs solis ir mans, lielako dalu pelna vīrs. Viss sadalīts ka to gribam mes abi. Un strādāju gan saulīt. Nevajag izdomat citu vietā nez kadas pasakas.
Ā, beidzot vīrs uzdāvināja putekļu sūcēju?es vispar tikai nupat uzzinaju ka tādi pasaulē eksistē, nu kas sūc putekļus.:D Tu tak esi idiote:D
Cosmo lielai daļai jau vispār ideālais un vienīgais pieņemamais dzīves modelis ir: sievete nedara neko. Nestrādā, jo nav ko vergot. Ēst netaisa - neies jau pie plīts stāvēt. Dzīvokli vai māju netīra - nepadarīs jau sevi par kalponi.Pilnīgas muļkības. Es te tadu nevienu nezinu. Atkal pasakas par citu dzīvēm!
Still- bet otrai daļai liekas, ka sievietei jāstrādā; nauda jāliek kopā un jādala uz pusēm; jātaisa ēst - vai ta vīrietim jāgatavo, hihihi, viņš bez manis pat pabarot sevi nav spējīgs, ak, mans mīļumiņš; jātīra dzīvoklis - vai tad tas ir veču darbs. Sievietēm taču patīk kārtot māju.+
Bet večiem ir veču ģēlas, kā piemēram saskrūvēt,pieskrūvēt,saremontēt un tas nekas, ka tādi darbiņi ir reizi gadā. Un viņi taču tāa piekūst darbā. Kas ta sievietei - atnāci no darbiņa, ēst uztaisīji, māju izmazgāji.. kārtīga sieviete!
Un, ja sieviete tam nepiekrīt - sliņķe, pie tam nemīl savu veci