Tādu principu nepiekopju. Piekopju - skaties, kam ko stāsti principu. Respektīvi - ja esmu laimīga vai notiek kas labs, es, protams, par to pastāstīšu savai mammai, saviem mīļajiem un savām draudzenēm. Man vnk liekas stulbi slēpt labas lietas no saviem mīļajiem. Gribu padalīties ar pozitīvām emocijām un zinu, ka cilvēki priecāsies līdz ar mani, tāpat kā es priecājos par viņiem. Taču, cilvēkiem, kas man nepatīk, saviem kolēģiem vai kaut kādiem attāliem paziņām gan katru savu laimes brīdi nestāstu, jo vnk - viņiem nav daļas gar manu dzīvi.
Noskaušanām neticu.
Mani plāni ir izgāzušies tikai tad, kad tie ir ierakstīti apņemšanās sarakstos(nu, tajos, ko visi masveidā raksta pirms jaunā gada. Es arī agrāk rakstīju un viss izgāzās.Vairs nerakstu). Ir plāni, par kuriem stāstu saviem cilvēkiem, jo nepieciešams padoms, viedoklis utt. Un tad ir tādi, par kuriem nevienam nesaku. Nevis tāpēc, ka mani uztrauktu kaut kāda noskaušana, bet tāpēc, ka negribu nonākt situācijā, kad izstāstu, visi jūt līdzi, pati ļoti ceru un beigās nekas nesanāk. Labāk pastāstu tad, kad viss ir izdevies.