Sausi mati

Reitings 55
Reģ: 08.11.2013
Čiu!
Vai ir iespējams "atdzīvināt" matus?
Man viņi ir krāsoti, bet nav balināti.
Un problēma ir tāda, ka , kad viņi ir sausi, viņi izskatās veselīgi, ir mīksti, neizskatās ne sausi, nekā, bet tiklīdz es viņus mazgāju viņi ir kā švamme, saru čupa, nedzīvi, nu, briesmīgi...
Kā, lai es atjaunoju viņus?
Varbūt ir kādas eļļas, maskas, šampūni?
Lietoju galiem profesionālo eļļiņu, par kuru no frizierēm ir ļoti labas atsauksmes...
Esmu lietojusi Keune matu maskas... (protams, paliek mīksti, bet tas neatdzīvina)
Ikdienā lietoju - kā kuru reizi, citreiz profesionālo matu kosmētiku no UK, citreiz Loreal matu kosmētiku, ir arī dabīgie šampūni, kā piem. "Zirga spēks", par kuru aptiekā bija ļoti labas atsauksmes, teica kā atved uzreiz izpērk, bet pēc tā matu bija nenormāli briesmīgi, ka vairs nelietoju to..
Aij, vnk. nezinu ko tur vairs lietot...
Matu gali, ja kas, nav sašķēlušies, regulāri griežu...
23.09.2014 12:45 |

Reitings 100
Reģ: 07.05.2014
šampūnu vispār nedrīkst turēt matos ilgāk par minūti,mudīgi izmazgā matus pie saknēm,un skalo ārā, viss. Jebkuršs šampūns sausina matus.
23.09.2014 15:49 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
NOMAINI šampūnu !
bieži vien ļoti dabīgi šampūni , nederēs krāsotiem ( itsevišķi blondiem matiem)
23.09.2014 15:55 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
pirmkārt , piekritīšu , ka šampūnam uzdevums ir attīrīt matus .
bet nu tagad jau ir tādi šampūni , kas arī piepilda , mitrina matus.
un neceri , ka tas būs kāds šampūns no drogām.
23.09.2014 15:57 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Vispār jau, ja 1x mēnesī piekrāso tikai saknes, nekrāsojot visus matus, tad mati tā nevar sabojāties. Jāpamaina matu krāsošanas ieradumi. Un ļoti iespējams, ka arī krāsas firma, jo dažas matu krāsas ir daudz agresīvākas.
Bet ko gan es saprotu, esmu ceļā uz kļūšanu par pelēko peli, jo jau gadu audzēju savus dabīgos matus.
23.09.2014 15:57 |

Reitings 55
Reģ: 08.11.2013
Nivea,
es jau neceru, tādēļ jautāju LABU šampūnu!!! Neprasu lētu ;) takā nevajag.

Atpūtniece

Matus visā garumā neesmu krāsojusi hmmmmmmmmmm 5 gadus, noteikti! Krāsoju ar saudzīgu profesionālo krāsu :)
Bet nestreso, es jau sapratu, ka problēmas nav :D jo, kad mati ir iesmērēti ar kondicionieri viss ir ok!
24.09.2014 10:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits