Par ko, juusupraat, liecina tas, ka viirietis neatbild uz jautaajumiem par savu gjimeni, neatklaaj savu aarpusriigas dziivesvietu, beerniibu? Vienmeer, kad uzdodu jautaajumu par kaadu no shiem tematiem, nonjurd kaut ko vai aizgriezhas un noignoree pavisam. Man saak zust pacietiiba, jo, kaut arii man nav tik svariiga taa pati informaacija, neuzticeeshanaas saap.
Par ilgumu - taa iisti kopaa kaadus 4-5 meeneshus ar veel apmeeram tik pat ilgu simpaatiju periodu.
Taa bezmaz vai sanaak, ka probleemu vairaak kaa labuma :D Bet taa samiileejusies nekad veel neesmu bijusi.
Varbūt tiešām ir bijis kas sāpīgs, nepatīkams, varbūt vienkārši pēc rakstura ir tāds, kas nestāsta, varbūt vēl pietiekami Tev neuzticās, varbūt baidās, ka nesapratīsi. Iemesli var būt daudz un dažādi, gan jau kādā brīdī pastāstīs. Varbūt arī bijis kas tāds, ko viņš vēlas pavisam aizmirst pats, līdz ar to vispār nenāk ne prātā par to runāt.
Vispaar tikko atcereejos gadijumu, kur mana darba koleegje bija iepazinusies ar lielisku virieti, kursh ari slepa savu nodarboshanos, vecumu, uzvardu, savas arpusRigas majas utt.
Beigas izradijas, ka vinjam ir meitinja un draudzene. Darba dienas vins strada Riga, bet brivdienas pavada ar gimeni.
Pagājuši vēl 3 mēneši un nekas nav mainījies - joprojām šie temati ir tabu. Esmu gan neatlaidīgi prasījusi, gan neprasījusi vispār un gaidījusi, kad pats sāks ko stāstīt, bet nekā..
Vai tad internetā neko sameklēt nevar? Draugos cilvēki ar tādu pašu uzvārdu vai no dzimtās puses? Ne jau aiz muguras kādam prasīt, bet vnk atkost kādu profilu? Jo tāda slēpšana ir baigi aizdomīga.
Varbūt viņš no bērnu nama nāk un grūti to pateikt.
Nu ok, es saprotu, ka cilvēks var nevēlēties stāstīt par savu bērnību vai ģimeni, bet par ārpusrīgas dzīvesvietu jau nu gan otrai pusei varētu pastāstīt. Neredzu tur neko tādu, ko vajadzētu slēpt... Man tas arī liktos dīvaini.
Pats viņš nav ne draugiem.lv, ne FB. Google arī neko daudz nepiedāvā.
Viņš saka, ka man nevar uzticēties, jo es pārāk spiegojot un ko tur vēl. Tajā pat laikā, ja es atsakos kādu sms parādīt vai FB ziņu neatvērt, tad ir skandāls, ka man bijušais raksta.