so.so, viss būs labi

Es paralēlo noliku ar trešo mēģinājumu, jo... nezinu, kāpēc..

Aiz glupuma

Jo figūru laukumā braucu bez apstāšānās svilpodama. Eksāmenā pēc pirmajām 2 reizēm (pirmā pa dziļu/tuvu ietves aizmugurējam stabiņam, otrā pa tālu no ietves) izanalizēju kļūdas, liku čalim nedaudz uzgaidīt, kamēr apdomājos (jo tās ir manas tiesības!

), ieelpoju/izelpoju un noliku ar trešo piegājienu. Esmu pārliecināta, ka arī Tev viss izdosies ar nākamo reizi, ja saglabāsi vēsu prātu!

Estekādei, starpcitu, triks ir turēt dzinēja apgriezienus uz 1,5(?) un tad nenoslāps, ja vien neatlaidīsi sajūgu ļoti strauji. Un vispār, ja ir kāda baile noslāpt, turi apgriezienus lielākus

Tiesības kabatā nu jau precīzi 8 mēnešus. Pirms 2 mēnešiem sanāca pat šādi - ieparkojos un tikai tad daleca, cik no abām pusēm maz vietas..

Mašīnu, stapcitu, pārdodu (Toyota Corolla, 2004. gada). Iesācējam ideāla - maziņa, ja uzspiež arī uzrauj normāli - man prasās, ko foršāku, 3x dārgāku, jo vairs nav bailes sasist.
Parkošanās ir grūtāka pirmos pāris mēnešus, kamēr pierodi pie gabarītiem. Atmuguriski (garāža), manuprāt, vieglākā, jo spoguļi abās pusēs. Pirmo nedēļu vispār ir dīvaini vienam braukt..
Vienīgais, kas joprojām sagādā grūtības ir piebraukt pie caurlaižu aparāta ar labo pagriezienu. Bildē parāts būtu motociklists un dzeltenā līnija siena - pārāk bail purnu apskādēt pret sienu..

Vēl piekritīšu par frāzēšanu eksāmena teorijā, tur vienīgais jautājums, uz kuru izkritu, bija apriezts otrādi, piem., "atļauts" vietā "nav atļauts", tricky.
Vispār iesaku atrast yotube krustojumi.lv lapu-tur būs kā jāizbrauc krustojumi. Par paralēlo stāvvietu,man patīk kā parāda Andris Ķerpe.
Man arī patika Andra video, bet, kad braucu pie viņa kā instrukora 2x (lai izmēģinātu Audi), viņš no telefona acis praktiski nepacēla + dārgāk kā pie parastā

Also, gribēju padalīties, ka man akumulators bija nosprādzis, izrādās, ja tā notiek, nevajag nemaz vadus un citu auto! Ieliek 2. ātrumā, izspiež sajūgu, ļauj puišiem iestumt līdz skriešanas ātrumam un strauji palaist sajūgu vaļā + gāzes pedālis! Un pietiek pat ar 1 puisi

Ok, enough spam par 10 lapām..