Dzeru upeņu tēju ar medu un vārtos pa dīvānu. Esmu nedaudz apaukstējusies un ceru, ka rītdien izvilkšu darba dienu līdz galam.
Gaidu Lauku sētas iknedēļas sēriju un tad jau gulēt. Līdz Ziemassvētkiem man vispār ir nāvīgs grafiks :D
meitenes, help, man jāsataisa bilžu video kolēģim, kurš dodas pensijā. kolēģis ļoti mīļš, bet man nav ne jausmas kādu mūziku, lai ieliek. negribas neko gaudulīgu, drīzāk kaut ko pozitīvu, var arī būt instrumentāls... palīdzat ar idejām...
Laikam peedeejaa laikaa biju tieshaam paargurusi. Noguleeju 17!! h no vietas. Veel jo projaam tam nespeeju noticeet. :D Tagad dzeru kafiju un tad buus jaaliekaas klaat graamataam.
Tikko biju rimčikā. Tur man sāka sekot 3 puiši. Uzdod visādus jautājumus utt. Nu ok, pasmējos un gāju ārā. Smiekli vairs nenāca, kad viņi man sekoja uz dzīvokli un bļāva :"Mums ir jāzina tavs vārds pirms izvarošanas". Baigi prikoli.
Smiekli vairs nenāca, kad viņi man sekoja uz dzīvokli un bļāva :"Mums ir jāzina tavs vārds pirms izvarošanas". Baigi prikoli.
Ak dievs, es laikam noģībtu no bailēm.
Es izmazgāju grīdas dzīvoklī, uztaisīju vakariņas sev un mopsim, jo vīrs darbā vakariņos un nenormāli gribu pabeigt lasīt savu detektīvu, bet ir iznākusi mana ilgi gaidītā filma (līdzīga "Prisoners"), tad nu izvēle laikam būs par labu tai. Vispār liels nogurums, jo šodien apmācīju uz jaunu projektu darbinieci un izliku visu enerģiju. Kaut gan paspēju arī iepirkties internetā :D Kontā neskatīšos. Nē, paldies :D
Sēžu pie mācību grāmatām, pilnīgs haoss galvā, neko nesaprotu, nu labi, varbūt mazāko daļiņu :D Pilnīgi riebjas, negribu rītdienu! :D
Noskatīšos Ugunsgrēku, padzeršu tēju un turpināšu šķirstīt grāmatu, varbūt kaut kas paliks galvā :D
Liene135, mana pieredze par mopsies raada to, ka tie "vau" momenti nebus biezi sastopami, vairaak taada kaitinosa urkskesana :D
Sodien sapratu, ka loti ilgojos ieraudziit skaisto rudeni ar krasainajaam lapaam. Nespeju sagaidiit, kad cilveki saaks likt bildes.
Taa starp citu, vai lapas jau ir sakusas krasoties? :)