braucu šodien caur centru ar riteni un novēroju ļoti lielu agresiju, sieviete pie sarkanā uzbrauc uz pārejas, čalis no riteņa iesper viņai, cits pīpina, strauji bremzē... brrr... tieši nodomāju, stresainie cilvēki...
Esmu novērojusi, ka pie Origo gājēji ir šausmīgi neuzmanīgi- nesagaida zaļo un skrien pāri.
Šito es arī esmu novērojusi. Īpaši pēdējās 4 sekundēs bizo pāri, mašīnas pīpina. Nu vai tiešām tās 4 sekundes nevar pagaidīt,ka jāskrien zem mašīnām?! Par tiem vecajiem cilvēkiem,kas knapi kust ar saviem ratiem, vispār negribas izteikties. Nu dod, Dievs, vienmēr viņiem tik ātras kājas.
Ap šo laiku (18:00) braucu ar autobusu garām centrāltirgum, pie stacijas, un tur bija divas ātro mašīnas, policija un motorolleris mētājās, bet asinis gan neredzēju.
(es, protams, atvainojos, tas nav domāts nicinoši. Vienkārši, jocīgi, kas gan spēj notikt, ja tāda mašīna kā lexus džips ieskrien šitik "stipri" kādam dupsī, jo tā jau nav nekāda vw vabolīte vai mini coopers, kam kapots tuvu pie kājām beidzas).