Starpība starp manu tagadējo un maximālo svaru ir 15 kg. Zaudēju apmēram 2 gadu laikā pēc tam, kad kādu gadu biju cīnījusies pret to, izmantojot sportu (skrēju gandrīz katru dienu 3 mēnešus no vietas, vēlāk pārejot uz 3 reizēm nedēļā) un samazināju atsevišķu produktu patēriņu ikdienā. Pēc tam, kad mana starpība starp maksimālo svaru un tā brīža svaru jau ilgstoši bija 5 kg, es padevos un sāku uzturā lietot arī treknākus produktus, ēst normālāk, neķēros klāt atslodzes dienām, kaut kādām diētām un neskaitīju vairs kalorijas... arī sporta aktivitātes samazināju un gada laikā nokritos pa 10 Kg. Uzskatu, ka katram šis īstais un pareizais ceļš ir jāatrod pašam, jo katram cilvēkam arī organisms strādā citādāk. Es visu bērnību biju tieva, bet tad stresa, varbūt arī hormonu dēļ, neilgā laikā strauji pieņēmos svarā. Tagad mans svars ir tāds pats, kāds bija pirms straujās kg palielināšanās, kas bija pirms 5 gadiem un jau vairāk kā gadu nekļūst lielāks, kaut atļaujos ēst produktus, kurus ar +15kg pat iedomāties nevarēju ēst. Tagad aiziet uz Hesburgeru man nešķiet kaut kas ārprātīgs un uz turieni eju pat ar prieku. :D