Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gribi zaudeet lieko svaru? ;)

Reitings 3
Reģ: 17.09.2014
Sveikas.

Mekleju sabiedroto svara zaudeshanas procesaa. Ta ka pashai ir aptuveni 15 kg, kam buutu velams pazust, velos sarakstiities tieshi ar meiteneem, kam arii ir zaudeejams (vai iespejams jau zaudeets, un veelas dot kaadu labu padomu) liidzvertiigs svars, nevis 2 vai 5 kg. ;)

Ja neveelaties rakstit publiski, laipni luugtas rakstiit pm, centishos atbildeet visaam.

Velos sho lieko svaru pazaudeet maksimaali iisaa laikaa (bez dieetaam), neveelos visu laiku atmest ar roku, padoties un saakt no saakuma, tadejaadi visu procesu izstiepjot gada garumaa, tadelj labpraat priecaatos sarakstities ar meiteneem, kas ir pietiekami motiveetas un neveelas padoties pie pirmajaam gruutiibaam.

Galvenais iemesls, kapec veelos zaudeet sho svaru ir tas, ka viss liekais liek man justies kaa depresijaa, bez energijas, veelmes komuniceet ar cilvekiem un vispaar jebkada dzivesprieka.

Laipni luugtas motiveeto klubinjaa! :D
17.09.2014 22:41 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Gada laika -8kg
Sports+sabalansets uzturs
17.09.2014 22:53 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Starpība starp manu tagadējo un maximālo svaru ir 15 kg. Zaudēju apmēram 2 gadu laikā pēc tam, kad kādu gadu biju cīnījusies pret to, izmantojot sportu (skrēju gandrīz katru dienu 3 mēnešus no vietas, vēlāk pārejot uz 3 reizēm nedēļā) un samazināju atsevišķu produktu patēriņu ikdienā. Pēc tam, kad mana starpība starp maksimālo svaru un tā brīža svaru jau ilgstoši bija 5 kg, es padevos un sāku uzturā lietot arī treknākus produktus, ēst normālāk, neķēros klāt atslodzes dienām, kaut kādām diētām un neskaitīju vairs kalorijas... arī sporta aktivitātes samazināju un gada laikā nokritos pa 10 Kg. Uzskatu, ka katram šis īstais un pareizais ceļš ir jāatrod pašam, jo katram cilvēkam arī organisms strādā citādāk. Es visu bērnību biju tieva, bet tad stresa, varbūt arī hormonu dēļ, neilgā laikā strauji pieņēmos svarā. Tagad mans svars ir tāds pats, kāds bija pirms straujās kg palielināšanās, kas bija pirms 5 gadiem un jau vairāk kā gadu nekļūst lielāks, kaut atļaujos ēst produktus, kurus ar +15kg pat iedomāties nevarēju ēst. Tagad aiziet uz Hesburgeru man nešķiet kaut kas ārprātīgs un uz turieni eju pat ar prieku. :D
17.09.2014 23:08 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Vēlos vēl piemetināt, ka, ja vēlies zaudēt svaru ilgtermiņam, proti, nevēlies pēc tam to ātri vien atgūt, tam visam procesam jānotiek ilgākā laika periodā kā, piemēram, mēnesī. Senāk lasīju, ka cilvēka ķermenim ir laba atmiņa. Svars ir jāzaudē pakāpeniski un palēnām, lai ķermenim nerastos vēlme šo zaudēto svaru atgūt.

Ja vēlies par kaut ko parunāt, vari uzrakstīt arī man personīgi.
17.09.2014 23:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits