tie kabaču plācenīši izskatās ļoti garšīgi, paldies par ideju, čupakabra! man tieši viens liels kabacis mājās skumst un gaida, kad beidzot tiks apēsts
Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir? Vai tomēr ik pa laikam grēkojat vai bieži ēdat ārpus mājām?
Katru dienu negatavoju. Gatavoju kādas 3-4 reizes nedēļā, vairākām dienām. Apmēram 1-2 reizes nedēļā ēdam ārpus mājas.
Un meitenes, ko var pagatavot no patisoniem?
Zinu tikai pildīto versiju ar maltu gaļu. Kā vēl?
Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir? Vai tomēr ik pa laikam grēkojat vai bieži ēdat ārpus mājām?