Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

tortes

 
Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
Sveikas :) tad nu taa, esmu sanjeemusies pagatavot torti,, ar zjelejas virskaartinju, bet lieta taada ka man nesanaak zjelejas virskaartinja,, veershos peec padoma pie jums,, ;)

kaa juus vinju gatavojat?
15.09.2014 16:56 |
 
Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
HELP :S
15.09.2014 17:00 |
 
Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
izšķīdini želantīnu ar aukstu ūdeni, kad viņš ir sastindzis paņem un izkausē uz plīts. Pievieno kam tu gribi (biezpiena masai, krēmam, ogu sulai)utt. Liec ledusskapī, lai sastingst vismaz uz 2h un viss.
15.09.2014 17:02 |
 
Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
paaldies,, meegjinaashu :) pirmstam laikam dariju nepareizi, jo uzleeja siltu uudeni,, :/ taapeec laikam nekas nezjeleeja..
15.09.2014 17:04 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
izšķīdini želantīnu ar aukstu ūdeni

Tas pirmais posms saucas uzbriedināšana. To dara neliela daudzuma aukstā ūdenī.
Uzbriedušu pēctam karsta ūdens peldē izkausē viendabīgā šķidrumā.

Veiksmīgākam rezultātam izkusušo želantīna masu lej iekšā, kādā trešdaļā no gala šķidruma, pēctam iejauc kopējā šķidrumā vai masā.
15.09.2014 17:19 |
 
Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
nesaprotu,,, uzbriedinaaju, izkauseeju,, pieleeju skjidrumam, kurs jaalej uz tortes, bet konsistence nemainaas,, :s negribas uzreiz gaazt virsuu tortei..
15.09.2014 18:08 |
 
Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Nu viņš jau baigi ātri nesāks želēt, jo masa ir lielāka. Es parasti to masu ar želatīnu uzleju pāri tortei vai biskvītam un tad lieku ledusskapī, lai saželē.
15.09.2014 18:10 |
 
Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
negribas liet paari,, torte paliks skjidra,, :slabinj, ielieku ledusskapii, lai pazjelee..
15.09.2014 18:11 |
 
Reitings 217
Reģ: 14.12.2013
cik ilgi viņš želē?
15.09.2014 18:29 |
 
Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Atkarīgs no tā, cik kvalitatīvs želatīns, cik daudz liki un cik lielai masai to liki klāt. Es parasti tāda veida kūkas atstāju uz nakti, bet parasti pēc kādām 2, 3h jau ir ēdamas. Vienkārši ilgāk paturot arī garšas sasūcas kopā.
15.09.2014 18:32 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
uzlej kaut vai uz pirksta un pagaidi, redzēsi cik ātri saželē! vispār ja lieku želatīnu pāri augļiem kūlai, tad tādu viegli atdzisušu ar karotīti leju virsū, nu man želē normāli, jo jau uzreiz var redzēt to želatīna konsistenci, ka būs ok
15.09.2014 18:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits