Man liekas, ka nereti ir jānošķir attiecību ilgums. Protams, ir izņēmumi un citi pēc 10 gadu attiecībām ir kā salipuši kopā, bet pa lielam, cik rāda mana personīgā un manu draugu/paziņu pieredze - attiecību sākumā (pirmajā gadā, divos, trijos) patiešām zini par otra plāniem pirms otrs vēl kaut ko dara. Pat par tādiem sīkumiem kā iešana pusdienās darba dienas vidū u.tml. Pēc vairāku gadu attiecībām parasti cilvēki vairs nav tik salipuši kopā un ļauj viens otram zināmu brīvību. Un tam nav nekāda sakara ar jūtu mazināšanos - mīl tāpat, bet ir zudusi tā sākuma iemīlēšanās sajūta, kad gribas otram būt klāt 24/7.
Tāpēc arī meiteņu ieteikumi atšķirsies - es arī attiecību sākumā droši vien būtu teikusi - "kā viņš varēja nepateikt par saviem plāniem?", bet tagad, esot attiecībās 6 gadus, man pilnībā pietiktu, ka zinu, ka vīrietis aizbrauca uz Valku strādāt - viss skaidrs un man nav nepieciešams sīki zināt, ka viņš iet uz WC, ka iet pusdienās, ka aizgāja uz veikalu un ka tagad spēlē kārtis un iedzer aliņu.