Man gribas nomest 10 kg, nu tā, lai svērtu 50 kg. Sarēķināju savu BMI ar savu visai īso augumu un tas bija pēdējais svars, kas var būt, lai nebūtu neveselīgs. Tā nu cenšos iet pretī savam mērķim, līdz vasaras beigām gribētos būt jau pie kādiem 54 kg. :-)
Nu šobrīd neko daudz nedaru, galvenokārt iestāstu sev, ka sākšu no rītdienas. Problēma tāda, ka tad kad tā rītdiena pienāk slikti jūtos, nav spēka vai šausmīgākais nogurums. Un vēl trakāk, ja sarijos visādus draņķus, tad visa motivācija pazūd. Gribu vienmēr visu perfekti, pa plāna punktiem. Kāda jēga pusstundu skriet, ja pusdienās ēdu McDonalda komplektu un Oreo? Tagad jau esmu sapratusi, ka jēga ir. Tu vismaz daļu no apēstajām kalorijām nosvīdīsi nost un tas arī dod savu.
Lietas ko cenšos ievērot-
*neēst pēc viena noteikta laika, piemēram, pēc sešiem, taču reālāk ir pēc kādiem astoņiem( visai grūti, bet ir tā vērts, jo tas tiešām dod rezultātus),
*aprēķināt kaloriju limitu ko vari ēst, lai notievētu par tik un tik kg (arī ļoti efektīvi),
*novingrot, noskriet apēstās liekās kalorijas,
*bet pats svarīgākais ir izveidot savu plānu pie kura arī pieturēties pat, ja tajā dienā esi sarijusies ātros ēdienus vai vēl sazin ko, turpināt un atcerēties kāpēc vispār gribēji sākt sportot.
Mans mērķis ir iegūt pašpārliecinātību un ielīst vienās džinsās, tie 50kg ir tik tāds sapnis, kuru ja īstenošu-Super!, ja, nē, tad arī okei.:-) Galvenais ir mīlēt sevi un savu ķermeni!(l)(l)