TIEVĒTĀJAS III

Reitings 334
Reģ: 17.04.2013
Sākam jaunu diskusiju par šo tēmu :)
Motivējam viena otru, dalamies ar ikdienas lietām, sportošanu, ēšanu un mērķiem :)
Aiziet meitenes :)
14.09.2014 00:48 |

Reitings 19
Reģ: 28.06.2015
Sveikas dāmas. :-D
Jau kādu laiku lasu cosmo forumu un tad nu lūk ir pienākusi tā diena, kad arī es šeit reģistrējos :-D

Tātad mans plāns ir iegūt savu ideālo ķermeni (l) :-D
Esmu iepriekš jau ļoti aktīvi sportojusi- brīvās cīņas, zāle, cross fit, skriešana. Bet pašlaik esmu padevusies, bet nu mana motivācija ri atpakaļ. Vēlāk pastāstīšu kā veicās un lielākai motvācijai iespējams pat iemetīšu kādu bildi.. :D:-D
28.06.2015 11:43 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Man parasti brokastīs ir vai nu putra, vai biezpiens, pa reizei omlete/kultenis.

Šorīt arī putra plus sausmaize ar tunci. Pusdienās zemeneeees :D plus persiks un plus kāds atvilcis mājās rudzu sausiņus un kkādus vēl čipšveidīgos (tikko aizmuku no turienes, lai nav kārdinājums vairāk) :D

Vakariņās taps vista ar sautētiem dārzeņiem :) Rīt atkal sāksies pārbaudījums darbā, bet nu vajadzētu visam būt ok.
28.06.2015 16:58 |

Reitings 4
Reģ: 28.06.2015
Man gribas nomest 10 kg, nu tā, lai svērtu 50 kg. Sarēķināju savu BMI ar savu visai īso augumu un tas bija pēdējais svars, kas var būt, lai nebūtu neveselīgs. Tā nu cenšos iet pretī savam mērķim, līdz vasaras beigām gribētos būt jau pie kādiem 54 kg. :-)
Nu šobrīd neko daudz nedaru, galvenokārt iestāstu sev, ka sākšu no rītdienas. Problēma tāda, ka tad kad tā rītdiena pienāk slikti jūtos, nav spēka vai šausmīgākais nogurums. Un vēl trakāk, ja sarijos visādus draņķus, tad visa motivācija pazūd. Gribu vienmēr visu perfekti, pa plāna punktiem. Kāda jēga pusstundu skriet, ja pusdienās ēdu McDonalda komplektu un Oreo? Tagad jau esmu sapratusi, ka jēga ir. Tu vismaz daļu no apēstajām kalorijām nosvīdīsi nost un tas arī dod savu.
Lietas ko cenšos ievērot-
*neēst pēc viena noteikta laika, piemēram, pēc sešiem, taču reālāk ir pēc kādiem astoņiem( visai grūti, bet ir tā vērts, jo tas tiešām dod rezultātus),
*aprēķināt kaloriju limitu ko vari ēst, lai notievētu par tik un tik kg (arī ļoti efektīvi),
*novingrot, noskriet apēstās liekās kalorijas,
*bet pats svarīgākais ir izveidot savu plānu pie kura arī pieturēties pat, ja tajā dienā esi sarijusies ātros ēdienus vai vēl sazin ko, turpināt un atcerēties kāpēc vispār gribēji sākt sportot.
Mans mērķis ir iegūt pašpārliecinātību un ielīst vienās džinsās, tie 50kg ir tik tāds sapnis, kuru ja īstenošu-Super!, ja, nē, tad arī okei.:-) Galvenais ir mīlēt sevi un savu ķermeni!(l)(l)
28.06.2015 17:48 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Vari ēst kaut 23os vakarā, galvenais ir cik kcal uzņem dienas laikā :-)
80% ir uzturs un 20% sports, taka novingrot neveslīgo...:-/
tieši tā izvedo plānu ;-) teiksim izdomā, ka vingrosi 5x ned, saliec savus workoutus, katrai dienai, lai zini, kas kurā dienā konkrēti jādara, man tas ļoti palīdz;-) nolādē aplikāciju MyFitnessPal un saplano savas maltītes, zināsi cik kcal apēd, kā arī ko ēdīsi, tas palīdzēs turēties pie plāna. Saplāno un paskaties varbūt pat paliek vieta kādam našķim, tad to bez sirdsapziņas pārmetumiem vari notiesāt;-)
28.06.2015 22:39 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
es parasti tieši, kad saēdos visādus bigmakus vai tamlīdzīgus draņķus, eju pēc tam izskriet, lai sirdsapziņa nemoka un tad pēc tam, ja paveicas, tad esmu nodedzinājusi to sasodīto bigmaku (un man ir mācība nākamai reizei, jo, lai nodedzinātu tikai vienu bulciņu ļoti nākas pasvīst) vai arī vismaz samazinājusi tā ietekmi uz manu apkārtmēru.

Bet vispār, kad uznāk kārdinājums, mēģinu izrēķināt, cik ilgi man būtu jāskrien, lai nodedzinātu našķi un parasti vēlme uzreiz pāriet, tā vietā uztaisu biezpienu ar jogurtu, ogām un dažreiz auzu pārslām vai kādām sēkliņām un sanāk garšīgs našķis, nemaz ar ne sliktāks par bulkām garšīhuma ziņā un krietni draudzīgāks viduklim. :)
29.06.2015 22:21 |

Reitings 247
Reģ: 14.07.2014
Eju pie jums, gudrajām meitenēm, pēc padomiņa! :-)

Draudzene jau kādu labu laiku dzer tēju, kas paātria vielmaiņu un palīdz notievēt. Tagad visu laiku man bāžas virsū, ka man noteikti vajag pamēģināt. Nosaukumu gan es īsti neprasīju ,bet vai ir tiešām kāda forša tēja, kas palīdz un nesagandē veselību? Protams, mīnus 10kg negaidu, bet varbūt kā palīglīdzekli?

Man tagad bail, ka mani visas noēdīs pat par tievēšanas tēju pieminēšanu :-D
30.06.2015 12:41 |

10 gadi
Reitings 718
Ja tas ir kā palīglīdzeklis, kas paātrina vielmaiņu nekas slikts tas nav, tikai skaties, lai visas sastāvdaļas ir dabīgas izcelsmes, parasti tās ir visādas zāļu tējas, kur dažādi augi iekšā:-)
30.06.2015 13:05 |

Reitings 247
Reģ: 14.07.2014
AneteOz ,varbūt vari ieteikt kādu konkrētu? :-)
30.06.2015 13:06 |

Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Arī es šovasar gribu tikt pie ideālā auguma -- pēdējos gados esmu nedaudz apvēlusies un būtu jauki sevi uzfrišināt.... :-)

Cipari man pat nav tik svarīgi -- svarīgi, lai nekur, kur nevajag vairāk neatkarātos tauku krociņas un peļu vēderiņi... Pirms 3nedēļām biju iesākusi sportot un sekot tam, ko ēdu, bet tad sākās visādi svētki un galu galā viss pajuka... tagad plānoju sākt no rītdienas vai pat šodienas vakara atsākt skriešanu.... mērķis nosprausts
uz vasaras beigām -- almost perfect
jaunais gads -- jau ir jābūt ar savu ideālo ķermeņa aprisi

Dzirdēju, ka skriešana ir tikai kā kardio treniņš labs, bet svara zudumam papildus ir jāveic dažādi vingrojumi...
Tāpēc domāju piemeklēt kaut ko no šīs lapas - http://www.health.com/health/video/0,,20724360,00.html
30.06.2015 13:15 |

10 gadi
Reitings 718
cherry es īsti nebūsu speciālists par tām tējām, bet aptiekā esmu redzējusi graci sērijas tējas, iesaku Tev parunāties ar farmaceitēm, viņas parasti ir atsaucīgas un pastāstīs/ parādīs visu, kas tev interesē:-)
Sheidy:
uz vasaras beigām -- almost perfect
not strive for perfection, strive for progress;-) pēc pieredzes varu teikt, ka kardio kopā ar spēja treniņiem ir efektīgākais līdzeklis cīņā pret liekajiem tauciņiem:-) un plus protams uzturs:-)
30.06.2015 14:26 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
AneteOz, ja Tu esi tik gudra tad es nevaru saprast, kapec Tu vel uzsver to kaloriju skaitīšanu, tam tacu nav tik lielas nozīmes (ja nu vienīgi cilvēks sver ļoti, lotj daudz un nevar sevi ierobežot).
30.06.2015 15:02 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Manuprāt, daudziem tas ir papildus stimuls - redzēt, cik apēd un ko vajadzētu mazāk, ko vairāk.. citi nezin, cik kādos produktos kaut aptuveni ir kalorijas, tāpēc tāda lieta noder, jo nu.. ir jāzina, cik tu vari uzņemt, lai veidotos deficīts.
30.06.2015 15:04 |

10 gadi
Reitings 718
Antigone tādēļ, ka man personīgi tas ļoti palidzēja vismaz sākumā, lai pievērš uzmanību cik uzņem, protams, jāzina par uzturvielām arī :) jo bieži vien liekas ai, ko tad es tur apēdu, bet man svars nekrīt utt, bet kad paskaita nedaudz, paskatās līdzi tad redz, ka patiesība nemaz tik maz nav:-)
Es pārsvarā dalos pieredzē, ne visiem tas var palīdzēt, ne katram ir jāņem tas vērā, tas palīdzēja man! Nav divu vienādu ķermeņu, katrs ar laiku atradīs savu pieeju veselīgam, aktīvam un sabalansētam dzīves veidam :-)
30.06.2015 15:14 |

Reitings 11
Reģ: 30.06.2015
Sveikas meitenes!

Pašlaik, jau otro mēnesi (no maija), esmu aktīvi pievērsusies tievēšanai. Diēta, sportiņš. Es gan to daru ar trenera palīdzību. Viņš man arī daudz ko iemācīja, ne tikai treniņos, bet arī visā sportiskajā attieksmē pret dzīvi (dažreiz man likās, ka mani jautājumi ir NU TIIIK stulbi, bet viņš pacietīgi un korekti visu izstāstīja, parādīja).

Jau -5 kg. Itkā nav daudz, bet svarīgi ir nevis kilogrami, bet izskats.

Domāju, ka vēl kādu mēnesi vai divus turpināšu šādā pat garā (tie -10 kg, ko sākumā gribēju, tomēr, vienalga ir mērķis :D ), jo enerģijas daudz vairāk tagad ir, laiku arī sanāk saplānot daudz efektīvāk, no rīta viegli piecelties.

Motivējam viena otru un lai jums ar veicas! :-)
30.06.2015 16:12 |

Reitings 11
Kalorijas ir jāskaita, jo kalorijas ir siltumenerģijas vienības. Ja mēs apēdam vairāk enerģijas nekā patērējam, tad viss neiztērētais uzkrājas (taukos). Tieši tāpēc, atkarībā no jūsu mērķiem, ir jāzina cik kalorijas ir apēstas, lai varētu koriģēt vai nu to patēriņu, vai uzņemšanu.
30.06.2015 16:20 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Inta, jaaskaita ne tikai ccal, bet arii ogh un T, ja grib precizi saprast, kas un ko :)
30.06.2015 16:57 |

Reitings 11
Protams! Taču tas viens otru neizslēdz, tikai papildina. ;)
30.06.2015 17:41 |

Reitings 985
Inita, ta esi Tu bildē?
30.06.2015 18:30 |

Reitings 11
Antigone, jā, kāpēc gan lai es liktu svešu bildi? :D
30.06.2015 19:16 |

Reitings 985
Es tapat pajautāju, jo izskatās, ka Tev vajag ļoti uzmanību pievērst uzturam! :-)
30.06.2015 20:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)