Robīte tici man, es arī nē, bet uz 2 nedēļām izmēģināšu, kā tas ir :D šodien ar gardu muti notiesāju biezpienu un to vēl 2 dienas baudīšu:-D pašai īstenībā interesanti būs papētīt izmaiņas ko radīs piena nebūšana uzturā
The..one nu ir tādi kas kafiju nedzer tieši tā iemesla dēļ ka ar sirds darbību rodas problēmas...Es kafiju nedzeru, jo man nelabi ap dūšu paliek. Ja pirms tam bija tev viss ok, tad jau nav ko satraukties :)
Lancaster, haha, sasmējos! :D
Par laimi nežagojos un nesarkstu, bet tagad zināšu, ja kas, no kurienes tas nāk :))
Mirstamā kaite jau nav tās netīrās rozīnes (droši vien :D), drīzāk apziņai kaut kā nepatīkami. Kā saka, mazāk zini, labāk guli :D
The..one, ja man treniņš ir no rīta, tad sanāk katru reizi pirms treniņa izdzert kafijas krūzi. Neesmu ievērojusi, ka tas kaut kā traucētu treniņa laikā.
jaukums, bet ja atmetam to domu par nevajadzēšanu cilvēkam dzert citas sugas pienu un potenciālajām slimībām, kāpēc netrenējoties nav ieteicams ēst piena produktus (kā tev ieteica treneris)? Kur šeit ir tā sāls?
Meitenes, kadas jums ir austinjas skriesanai!? Agrak esoshaas nekrita ara, bet tagad es to vien daru kaa stuukjeju taas ausiis. Loti traucee. Ausis sviist un taa gumija sliid tur un nekas neturas.
Pagājušoceturtdien man bija nopietna iekšējo orgānu un sejas operācija.
Trenējusies neesmu 6 dienas.
Šodien atsākšu treniņus,bet lēnos.
Un pēc 3ned.varēs jau normāli trenēties.
Pēc operācijas man bija + 5cm viduklim,bet tas ir tikai normāli. Tagad ir tikai +2cm..
Sveikas, tievētājas!
Man ašais jautājums par konfekti Vāverīte. Cik vienā končā ir kaloriju vai vismaz cik sver viena konfekte? Ieteikums paskatīties uz pakas neder,jo dabūtas bez iepakojuma un uz katras atsevišķi nekas nav rakstīts. Nez kapēc..
Standby vienreiz, kad čekoju vispār aptuvenās kalorijas vienā šokolādes konfektē, nonācu pie slēdziena, ka ap 60kcal. Bet var jau būt arī vairāk.Svaru nezinu, ap 10g varbūt, ja ņem vērā, ka 100g konfekšu ir +-600kcal
Sveiki!
Zinu, ka šeit ir daudz zinošu sportiska dzīvesveida piekritēju, tādēļ gribētu dzirdēt jūsu viedokli par sevis izveidoto treniņu plānu sporta zālē (nu drīzāk ir tikai tādas vadlīnijas).
Tātad:
~15-20 min skriešana (retu reizi eliptiskais);
~30 min roku vai kāju trenažieri;
~20 min vēdera preses vingrinājumi uz paklājiņa;
~15-20 min skriešana vai eliptiskais;
~5 min izstaipīšanās.
2.jautājums - vai ir kāda nozīme tam, ar kādu roku/kāju trenažieri sākt un ar kādu beigt? Pagaidām liekas, ka daru tā - kurš brīvs, pie tā arī eju vai arī vienkārši tādā secībā kā stāv :-D
Zīlīte tā grūti Tev atbildēt, jo nezinu Tavu mērķi:-/ mērķis ir nomest svaru vai nostiprināt ķermeni vai varbūt vēl kāds cits :-) Ar tiem trenežieriem ir tā, ka katrs ir domāts parasti tieši konkrēti kādai muskuļu grupai, jāiet pie tā ko vēlies uztrenēt :-)
sveikas! nemaz nezināju ka te ir tāda feina diskusija, kur padalīties ar savām emocijām un smelties iedvesmu no citām tievētājām. Es jau trīs gadus mēģinu tievēt tā i nesanāk izturēt līdz galam. sākuma svars bija 88 kg zemākais sasniegtais 69 kg un pēc tam kā pa kalniem svārstos 75-70 kg robežās. Pašlaik 72 kg. Gribu izturēt līdz galam un pārvērst to par savu dzīves stilu nevis tikai isveidīgu kampaņu. Mana problēma - atkarība no ēdiena garšas, kaut kas briesmīgs es varu justies pāedusi varbūt pat paredusies bet tāpat gribās kaut ko apēst. Skaitu kalorijas un uzturvērtību (OBV, OH T) telefona aplikācijā, sportoju pie Jillianas treniniem. no 01.02.15 datuma 2 kg esmu jau zaudējusi, bet tie pirmie divi jau vienmēr aiziet visātrāk.
Anita Kaulača-Tvintiķe Kā es Tevi saprotu, es cīnos tieši ar to pašu. Bet man palīdz ja es pasēžu ~15min un tad pajautāju sev "Vai tiešām tu gribi vēl ēst?" Parasti atbilde ir nē:-) Tam vienkārši ir jātiek pāri!!! Un liels ieteikums ir neturēt mājās to, kas ļooti garšo, jo tad ir lielākā iespēja pārēsties to produktu :-)