Virtuve maziņa, vietas iebūvējamajai cepeškrāsnij nav. Tāpēc sāku aizdomāties par tām, kas liekamas uz galda. Kāda ir jūsu pieredze, kādi plusi, mīnusi, ko derētu zināt, izvēloties?
Mums vasarnīcā tāda ir! Plusi protams ir visi tie paši, ko sniedz īstā cepeškrāsns, bet pie mīnusiem:
ļoti uzkarst pati plīts, jābūt uzmanīgiem ar virsmas izvēli uz kuras viņa stāvēs. Ilgi karst, kas gatavošanu padara par diezgan laikietilpīgu procesu. Un jā, pamatīgi sakarsē telpu kur atrodas.
bet pie mīnusiem:
ļoti uzkarst pati plīts, jābūt uzmanīgiem ar virsmas izvēli uz kuras viņa stāvēs. Ilgi karst, kas gatavošanu padara par diezgan laikietilpīgu procesu. Un jā, pamatīgi sakarsē telpu kur atrodas.
Hmm.. man nav nekā no šī visa - jā, uzkarst, bet tas ir loģiski, apkārtējo gan nekarsē - ne virsmu uz kuras stāv, ne apkārtējās lietas.. Reizēm gribētos, lai ātrāk cepj, bet priekš šāda veida cepeškrāsns grēks sūdzēties.
Vīra omei tāda ir. Izmanto reti, jo virtuvē ir arī iebūvētā cepeškrāsns. Izmanto tad, ja nepieciešams uzsildīt kaut ko mazā daudzumā. Ļoti apmierināta. Krāsniņa uzkarst ātrāk par virtuves iebūvēto cepeškrāsni.
Ne firmu, ne modeli nezināšu teikt, jo neesmu pievērsusi uzmanību.
Man mājās arī ir, ļoti laba lieta. Kas ieteicams-
*Lai silda gan no augšas, gan apakšas
*Gaisa konvekcija
*Grila režīms arī ir vērtīga lieta, esmu pat šašliku cepusi
Telpas neuzkarst pastiprināti, nekādu mīnusu pat nevaru iedomāties, izņemot to, ka cepumi jācep vairākos piegājienos, jo plāts ir neliela izmēra. :)
Man ir tāda. Iesaku to pašu ko _paris. Man pat patīk labāk par cepeni gāzes plītī, kāda man bija kādreiz, jo te var izvēlēties temperatūru, uzlikt taimeri, izvēlēties režīmu.
Tomēr mazliet jāpiedomā, kur tieši novietot, jo pie sāniem nekas nedrīkst stāvēt, tāpat uz pašas cepeškrāsns arī ne.