Braukšanas eksis

Reitings 277
Reģ: 27.07.2014
Šodien kārtoju braukšanas eksāmenu, diemžēl man netika ieskaitīts, noslāpu pret kalniņu krustojumā braucot, stulbu kļūdu pieļāvu un eksāmena vadītājam nepatika, kā es uzņemu ātrumu. Paldies dievam 1. un 2. etaps nebūs jākārto. Pieteicu nākamo eksi uz septembra beigām, bet tagad pilsētā, kurā būs jākārto būs jau audi a3, pie tam vēl benzīnnieks. Kāda var ko pastāstīt par šo mašīnu? Cik labi var izspiest sajūgu, "gāzi", bremzes? Šodien braucot ar vw golf 6, bija grūti izspiest pedāļus, uztraukums .. un gala rezultāts gatavs.
11.09.2014 20:34 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Aijas bravūra un absolūti stulbie komentāri ir gaužām kaitinoši. Jā, jā Tu jau piedzimi ar stūri rokā un ebay žaketi mugurā.
Man dzīvē tiešām šādas problēmas nav bijušas kā autorei. Varbūt tāpēc, ka mani interesēja un es gribēju braukt. Par Ebay žaketi gan sasmējos. Nenoliedzami mūsdienu jaunatne aug daudz glupāka nekā tā, kas pirms 10 vai vairāk gadiem. Palasi pati Ebay diskusiju - tur tak dienu no dienas atkārtojas vieni un tie paši jautājumi, jo cilvēki nelasa. Grib, lai visu ieliek ar karoti mutē.
12.09.2014 08:35 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Es vispār nesaprotu, kur jūs to atšķirību uzostat. Iekāp un brauc. Man problēmas nesagādā šitādi sīkumi. Es tieši otrādi teiktu, ka dīzelis ir tāds, kam vairāk jāuzpasē, benzīna mašīnas ir jūtīgākas. Jebkurā gadījumā, mazāk domā diesel/fuel diesel/fuel...un vairāk par savām vadīt prasmēm.
12.09.2014 09:01 |

Reitings 28
Reģ: 01.09.2014
Viss ir atkarīgs kā Tu esi iemācijusies un pieradusi braukt ar dīzeli, jo cik atceros no savas pieredzes, kad mācījos braukt ar dīzeli, viņu varēja iekustināt ar sajūgu un tikai tad spiest gāzes pedāli. Ar benzīnu tā neies cauri, lai kustētu uz priekšu jāspiež gāzīte. Katram autiņam jebkurā gadījumā būs savādākas jūtības sajūgs un gāzes pedālis.
12.09.2014 09:19 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Jā, benzīnam ātrāk un bišk stiprāk jādod gāze. Dīzelim var sajūgu gandrīz līdz galam laist vaļ';a, nedod gāzi, benzīnam fiksāk uzdod. Tas jau nekas, ka pirmajā reizē parūks stiprāk.
12.09.2014 09:30 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Nē, reālajā dzīvē tev, piemēram, darbā iedod auto vai arī Tu iegādājies auto, un ar to ir uzreiz jāpiedalās satiksmē. Kāda vēl testēšana pļavā?

Nerunāju par kaut kādām pļavām un lidlaukiem, bet kamēr izbrauc no stāvvietas vai pagalma vari noslāpt un pielaist uz velna paraušanu un pēc tam jau aizies pats no sevis. Tomēr eksāmens ir eksāmens. Noslāpt pāris reizītes maksā naudu!!!
12.09.2014 11:25 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
ja māki braukt, tad mašīnai nav nozīmes

Šim gan jāpiekrīt!
12.09.2014 11:36 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
vēl viens piemērs no dzīves. bija vienam draugam jāaizved mašīna, es piesēdos pie stūres, man slāpa nost nonstopā, es pat nekur īsti netiku, jo pedāļi bija kā ļerpatas. piesēdās viens cits džeks, ar lielāku stāžu, arī viņam slāpa nost un raustījās, tad trešais, tam nu aizgāja. ar to es domāju, ka var būt visādi un pie katras mašīnas tiešām ir jāpierod, it sevišķi iesācējam. tāpēc tiešām izbrauc kādu reizīti ar benzīna motoru un pamēģini tieši augšupceļos vairāk, lai ieietās.
12.09.2014 13:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits