par ko balsosiet?

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es par Artūru Kaimiņu. Tas ir LV Žirinovska prototips. Nav jau citu par ko balsot. Bet tos kumēdiņus kosis tur veidos gribu redzēt. Lamāsies un etc. jautri bus.

Ludzu balstot par Kaimiņu:)
11.09.2014 15:21 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Diemzel pec seit esosajiem latviesiem sak likties ka vini ir pelnijusi tiesi to uz ko iet - karu okupaciju un latviesu vertibu iznicinasanu. Man zel atlikuso normalo latviesu dalu.

Par savam valodas prasmem nesmejos. Redziet ne viss aprobezojas ar internetu un Cosmo forumu. Diemzel dzive radijusi ka tadi izleceji ka Roberts pec tam man prasa - pareizi ir gerbonis ar iso vai garo? Tie kuri tik loti censas izradit savas valodas prasmes patiesiba ir nulles.
25.09.2014 19:41 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Kāds diez jums ir pamatojums tam, ka viņš varētu būt labs politiķis? Kā man besī šitas stulbums, aaaaa.. Skumji, ka daļa cilvēku nesaprot, ka labs cilvēks un, piemēram, labs aktieris vai mūziķis nenozīmē uzreiz labu politiķi.

Interesanti gan, ko gan varētu LV situācijā nozīmēt jēdziens "labs politiķis"? Visciniskākais melis? Jeb vismeistarīgakais intrigu vērpējs? Jeb vislielāko otkatu saņēmējs? jenots man varētu paskaidrot. :-) Un vēl gribētos dzirdēt konkrētus līdz šim zināmo "labo politiķu" vārdus.
25.09.2014 19:45 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
No šī var skaidri saprast, ka viss jau būtu bijis labi, ja Ušakovs būtu par to zinājis.
Nosauc man lūdzu 3 iepirkumus, kas būtu bijuši saprāta robežās, jo par tiem zināja Ušakovs? Man neviens tāds gadījums prātā nenāk. Tātad kā sanāk?

Varu kļūdīties, bet man šķiet, ka Rīgas mēra pienākumos neiebilst publisko iepirkumu procesa tieša vadība: tā ir konkrētā pasūtītāja un izveidotās komisijas kompetence.

Un, ja viņš jau ar to galā netiek, kā būs tikt galā ar lēmumiem, kas būs, kad būs jātiek galā ar valsti?

Uzsveru vēlreiz, ka pilsētas mērs, lai arī izpildvaras pārstāvis, tomēr vairāk pieņem politiskus lēmumus, nevis tieši nodarbojas ar, piemēram, publiskajiem iepirkumiem.

Personīgi pazīstu dažus "Saskaņas Centra" politiķus, tādēļ arī balsoju par šo politisko spēku.
25.09.2014 19:50 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Diemzel pec seit esosajiem latviesiem sak likties ka vini ir pelnijusi tiesi to uz ko iet - karu okupaciju un latviesu vertibu iznicinasanu. Man zel atlikuso normalo latviesu dalu.

Tas jau kļūs interesanti! :-) Gribētos dzirdēt kauko sīkāk par šīm neatkārtojamajām latviešu vērtībām :-D :-D :-D! Tie būtu zviedru bankās paņemtie un vēl neatdotie kredīti? Vai varbūt tās no ASV un citām rietumu vietām importētās patērētāju kultūras vērtības?
25.09.2014 19:52 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Uljana, tavi teksti ir neadekvāti un pretīgi.
25.09.2014 19:54 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Uzsveru vēlreiz, ka pilsētas mērs, lai arī izpildvaras pārstāvis, tomēr vairāk pieņem politiskus lēmumus, nevis tieši nodarbojas ar, piemēram, publiskajiem iepirkumiem.

Labi, pieņemsim, ka tā.
Tas man rada vēl vienu jautājumu. Kāpēc šādas problēmas nav Ventspilī? Kāpēc Lembergs neveic iepirkumus, kas pildētas iedzīvotājiem šķiet naudas izšķērdēšana?
25.09.2014 19:55 |

Reitings 1868
bet tas nenozīmē, ka viņš par tiem nav atbildīgs. Tā arī ir tā problēma, ka tiek uzskatīts, ka var pateikt, ka vadītājs par kaut ko nav atbildīgs. Nē, vadītājs ir atbildīgs par visu, kas notiek viņa vadītajā birojā vai tamlīdzīgi.

Iesaku iepazīties ar Publisko iepirkumu likumu - tur definēti iesaistīto amatpersonu pienākumi, kā arī kompetence un atbildība.

Hahaha, Nils nav iepazinies ar iepirkumiem? Un ka vel ir!!! Un misteri 20 procenti savus procus ir sanemusi. Ta jau ta naudas skiesana notiek- ieperk dargako un iebaz deltu kabataa.

Ar visiem pierādījumiem par valsts un pašvaldību amatpersonu iespējamām koruptīvām vai nelikumīgām darbībām aicinu vērties kompetentā iestādē, piemēram, KNAB. Ja šādu pierādījumu nav, tad tas ir stāsts no sērijas, ka viena tante teica...
25.09.2014 19:57 |

Reitings 924
Reģ: 02.09.2014
Tie kuri tik loti censas izradit savas valodas prasmes patiesiba ir nulles

you mean like this? :D

latviesu valoda ir mana otra valoda bet prasmes taja man ir DAUDZ labakas par videjo latvieti
25.09.2014 19:58 |

Reitings 7408
Par savam valodas prasmem nesmejos. Redziet ne viss aprobezojas ar internetu un Cosmo forumu. Diemzel dzive radijusi ka tadi izleceji ka Roberts pec tam man prasa - pareizi ir gerbonis ar iso vai garo? Tie kuri tik loti censas izradit savas valodas prasmes patiesiba ir nulles.

Saskaiti kļūdas savos tekstos un tad pārmet kļūdas citiem. Pa kādai kļūdai var gadīties katram, taču tik stihiska komatu neesamība, kāda ir Tavos tekstos, būtu gana labs iemesls turēt muti par citu kļūdām.
Valodas prasmes neviens īpaši te neizrāda. Saki, vai Tavuprāt intelekta pazīme ir zināt valodu, bet nelietot tur pareizi? Respektīvi, sanāk, ka ja es sākšu rakstīt bez komatiem, kaut gan zinu, kā tos lietot, es būšu gudrāka, nekā tad, ja tos nelietošu?
Pareizrakstību māca jau pamatskolā. Ja tajā laikā to iemācās, vēlāk šāds valodas lietojums jau ir automātisks, nevis izrādīšanās. Taču, ja proti valodu un lieto to nepareizi, tā jau ir degradācja, kas nozīmē, ka esi nevis nulle, bet kaut kāds labi liels skaitlis ar mīnusa zīmi priekšā.
25.09.2014 20:00 |

Reitings 1868
Tas man rada vēl vienu jautājumu. Kāpēc šādas problēmas nav Ventspilī? Kāpēc Lembergs neveic iepirkumus, kas pildētas iedzīvotājiem šķiet naudas izšķērdēšana?

Būšu korekts un teikšu, ka Ventspils ir specifisks gadījums. Tiešām nezinu, vai tas piemērotākais, lai runātu par korupcijas neesamību...
25.09.2014 20:01 |

Reitings 7408
Būšu korekts un teikšu, ka Ventspils ir specifisks gadījums. Tiešām nezinu, vai tas piemērotākais, lai runātu par korupcijas neesamību

Neticu, ka mūsu valstī kādā pašvaldībā korupcijas nav. Taču, vai tas ir iemesls, lai darītu to tik atklāti, kā tas notiek Rīgas Domē?
Ja Nila Ušakova tiešajā atbildībā neietilpst iepirkumi, tad par tiem, kas šos iepirkumus veic, gan ir atbildīgs viņš - tā ir viņa komanda un viņa cilvēki. Ja viņš piever uz to acis, uzskatu, ka ir tik pat vainīgs, kā pārējie. Varēja jau vismaz neuzkrītošāk to visu organizēt. Jo, ja Ventspils Dome vienmēr atradīs kādas drupačas no kūkas, ko pievākt sev, tad Rīgas Dome pievāc sev vēl pusi kūkas arī.
25.09.2014 20:07 |

Reitings 1868
Neticu, ka mūsu valstī kādā pašvaldībā korupcijas nav.

Gluži manas domas.

Taču, vai tas ir iemesls, lai darītu to tik atklāti, kā tas notiek Rīgas Domē?

Cik man pašas bijusi saskare, tad, manuprāt, vairāk ir "sasmērējušās" dažas RD struktūrvienības, taču to nevarētu attiecināt uz visu domes sastāvu.
Tavuprāt, svarīgākais, lai korupcija būtu rūpīgi maskēta?

Ja Nila Ušakova tiešajā atbildībā neietilpst iepirkumi, tad par tiem, kas šos iepirkumus veic, gan ir atbildīgs viņš - tā ir viņa komanda un viņa cilvēki.

Gaidām kriminālprocesus un aizdomās turētos no šo amatpersonu vidus. :)

Jo, ja Ventspils Dome vienmēr atradīs kādas drupačas no kūkas, ko pievākt sev, tad Rīgas Dome pievāc sev vēl pusi kūkas arī.

Ceru, ka tas bija joks.
25.09.2014 20:17 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012

Es šogad strādāju projektā kas bija Ventspils pašvaldības iepirkums. Kontaktējoties ar vietējiem uzņēmējiem sanāca daudz uzzināt var Ventspils melno ķēķi. Viņi ne ar ko daudz neatšķiras no citām pašvaldībām. Lielais L ir kā gailis uz mēslu čupas, tāpat kā visur Latvijā.
25.09.2014 21:14 |

Reitings 2267
Mani pārsteidz tas, cik veikli daži prot tēlot muļķus, lai tikai uzbrauktu man virsū. Tas attiecas gan uz valodas lietojumu (tā it kā iepriekšējos manus komentārus, kur ir pareizs valodas lietojums, nebūtu lasījuši, un nevar iedomāties, kāpēc cilvēks var rakstīt pēkšņi bez garumzīmēm un citām ekstrām), gan uz lielīšanos/aizrādīšanu, kuru es nesāku, bet tikai atbildēju, gan uz agresīvo nostāju (tā it kā piekaut bērnu politikas dēļ būtu norma), gan uz latviešu vērtībām (kā būtu ar valodu, tradīcijām un tādu sīkumiņu kā neatkarību?), gan uz politiku (balsošana par cilvēkiem, kuri grib mūs pievienot Krievijai).

Diemžēl realitāte ir tāda, ka ja tik lielai daļai latviešu nevajag labas dzīves, tad tādas arī nebūs. Daudzi saka - vīlās VL. Ko, jūsuprāt, vieni VL var izdarīt, kad gan valdībā, gan tautā valda vienaldzība? Viņi nav burvji, lai kaut kas mainītos, būtu daudziem jāiesaistās, bet mès jau redzam, kāda te tauta.. Atbalsta piekaušanu, okupāciju un iebāž galvu smiltīs kā strausi. Žēl! Iespējams, attapsieties tad, kad Latvijā ienāks krievu tanki un kad jūsu bērnus piekaus par tautību, bet arī tad nav teikts.

P.S. Kļūdas varat nemeklēt, joprojām neesmu pie datora ar normālu paklaviatūru ;) Starp citu, tāda rakstura kļūdas kā kad/kā nepareiza izvēle ir daudz trakāka, jo norāda uz prastu nezināšanu, kamēr konstants garumzīmju, pieturzīmju trūkums internetā diez vai saprātīgam cilvēkam ar to saistīsies. Parasti jau visi saprot, ka tā ir ierīces vaina vai steiga.
25.09.2014 23:40 |

Reitings 2267
*klaviatūru
25.09.2014 23:42 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Balsošu par Reģionālo Apvienību, svītrošu Kaimiņu.
26.09.2014 00:01 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Par Kaimiņu :)
26.09.2014 00:09 |

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Sviests! Es noteikti nebalsošu par Kaimiņu, viņš prot teicami spekulēt ar cilvēkiem! Viņš pārāk atļaujās izteikt savas domas.
Balsošu par 12 sarakstu.
26.09.2014 00:17 |

Reitings 125
Reģ: 07.01.2014
par 9. sarakstu, Bordānu. Artusu atbalstu, bet savu balsi par viņu neatdošu.

http://www.kandidatiuzdelnas.lv/lv/saeimas-velesanas/anti-tops ĻOTI IESAKU IEDZIĻINĀTIES
26.09.2014 01:28 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
ZZS.
26.09.2014 02:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)