Mani pārsteidz tas, cik veikli daži prot tēlot muļķus, lai tikai uzbrauktu man virsū. Tas attiecas gan uz valodas lietojumu (tā it kā iepriekšējos manus komentārus, kur ir pareizs valodas lietojums, nebūtu lasījuši, un nevar iedomāties, kāpēc cilvēks var rakstīt pēkšņi bez garumzīmēm un citām ekstrām), gan uz lielīšanos/aizrādīšanu, kuru es nesāku, bet tikai atbildēju, gan uz agresīvo nostāju (tā it kā piekaut bērnu politikas dēļ būtu norma), gan uz latviešu vērtībām (kā būtu ar valodu, tradīcijām un tādu sīkumiņu kā neatkarību?), gan uz politiku (balsošana par cilvēkiem, kuri grib mūs pievienot Krievijai).
Diemžēl realitāte ir tāda, ka ja tik lielai daļai latviešu nevajag labas dzīves, tad tādas arī nebūs. Daudzi saka - vīlās VL. Ko, jūsuprāt, vieni VL var izdarīt, kad gan valdībā, gan tautā valda vienaldzība? Viņi nav burvji, lai kaut kas mainītos, būtu daudziem jāiesaistās, bet mès jau redzam, kāda te tauta.. Atbalsta piekaušanu, okupāciju un iebāž galvu smiltīs kā strausi. Žēl! Iespējams, attapsieties tad, kad Latvijā ienāks krievu tanki un kad jūsu bērnus piekaus par tautību, bet arī tad nav teikts.
P.S. Kļūdas varat nemeklēt, joprojām neesmu pie datora ar normālu paklaviatūru ;) Starp citu, tāda rakstura kļūdas kā kad/kā nepareiza izvēle ir daudz trakāka, jo norāda uz prastu nezināšanu, kamēr konstants garumzīmju, pieturzīmju trūkums internetā diez vai saprātīgam cilvēkam ar to saistīsies. Parasti jau visi saprot, ka tā ir ierīces vaina vai steiga.