Esmu tumšamte. Ir bijuši brīži, kad esmu vēlējusies blondus matus. Vnk patīk kā citām izskatās. Vienu reizi par arī tiku pie diezgan gaišiem, bet man nepiestāv.
Dabīgi - Latvijas pelēkā. Ilgus gadus biju blondīne. Tagad esmu tumšmate un tā jūtos vislabāk.
Nezinu, cik ļoti tas atkarīgs no pašas matu krāsas, bet pievilcīgākas man noteikti liekas tumšmates.
Man ir tādi, ka tumsā izskatās brūni (+ latvijas pelēkais :D ), bet saulē rodas ruds atspīdums. Tāpēc jūtos kā hameleons. Bildēs tas ļoti labi atspoguļojas. :D
Brunete. Esmu bijusi gan melnmate, gan ar šķipsnās balinātiem matiem. Uz šo brīdi patīk brūni mati, bet tā kā mīlu pārmaiņas, visicamāk tuvākajā laikā kaut ko pamainīšu.
Esmu blondīne.
Par to kas patīk, tas atkarīgs no matu griezuma un kā piestāv cilvēkam. Parasti visbiežāk patīk brūni mati, jo ir tik daudzas katastrofas redzētas ar blondiem matiem :D Sākot ar cāļu dzelteniem pūkainiem matiem :D
Bet ja attēlā mati būtu tādi paši brūni, noteikti dodu priekšroku gaišiem.. Gaiši, skaisti gari mati ir retums.