Laikam labāk lai saprastu manu problēmu, man jāsāk no paša gala.
Tātad pirms gada mana māsa (19) iepazinās ar puisi(20) un sagāja kopā, neilgi pēc tam ar vēl vienu, pēc 3 mēnešiem atšuva pirmo un nu jau gadu ir kopā ar otru. Pusgadu no viņas bijušā bija klusums un tad sākām trijatā (es, māsa un viņas bijušais) kopā kaut ko pasākt - basketbols, frīsbijs, kino, alus vakari uz balkona utt.
Ar laiku sanāca tā, ka vienu vakaru mana māsa bija aizņemta un es, lai atpūstos no bakalaura darba rakstīšanas, aizgāju ar viņas bijušo pamētāt bumbu. Tad nolēmām kopā patusēt arī brīvdienās un pēc 2 nedēļām jau bijām pāris un nolēmām, ka dzīvosim kopā. Mēnesi meklējām savu ligzdiņu līdz 31. jūlijā ievācāmies tagadējā dzīvoklī. Likās, ka esam soulmates un ar identisku skatījumu uz dzīvi.
No 1. augusta sāku strādāt netālu no mājām, bet jau pirmo nedēļu nācās pavadīt Rīgā (200 km no mājām) darba komandējumā. Protams, kad atgriezos, draugs bija septītajās debesīs līdz man atkal pazvanīja un nosūtīja uz 3 nedēļām uz Rīgu komandējumā. Reizi nedēļā braucu pavadīt laiku kopā ar viņu vai nu pie maniem vecākiem (pa vidu starp Rīgu un mājām) vai uz mūsu dzīvokli. Tad mani palūdza palikt vēl 2 dienas, lai būtu pilna nedēļa. Protams, nācās piekrist. Iepriekšējā nedēļas nogalē jau viņš bija kļuvis pret mani asāks, bet skaidroja ar to, ka nevarot izturēt, ka es dzīvoju tikai pa Rīgu.
Tagad visu šo nedēļu esmu atgriezusies pavisam uz dzīvi mājās pie drauga, bet kopš brīvdienām viņš ir pilnībā no manis novērsies. Ja agrāk pirms miega atgādināja, ka mani mīl, tad nekā, no rīta (man darbs ir stundu vēlāk) buču arī nedod. Tāpat arī vakarus pavada ieurbies TV vai telefonā FB. Vakar uzaicināja mani spēlēt kārtis (tā mums tāda standarta izklaide), runājām, līdz kaut kā viņam pa jokam pajautāju, vai man vispār vēl ir jēga te dzīvot. Uz ko viņš atbildēja, ka varot iet arī prom. Biju šokēta, acis bija pilnas asarām. Pēc vairākām reizēm, kad jautāju, vai tas nopietni, apskāva un tā 5 minūtes turēja. Tas it kā nomierināja.
Papildus visam viņam ir uzradusies kaut kāda paziņa(meitene). Kad jautāju vakar, kas viņam ir ar šo meiteni, teica, ka nekrāpjot un, ja viņam kaut kas būtu, mēs būtu šķīrušies.
Jautājums ir smieklīgi vienkāršs - Kādai kaut kā tā līdzīgi ir gadījies? Un ko man ar viņu iesākt?