Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pēkšņas izmaiņas drauga uzvedībā.

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Laikam labāk lai saprastu manu problēmu, man jāsāk no paša gala.

Tātad pirms gada mana māsa (19) iepazinās ar puisi(20) un sagāja kopā, neilgi pēc tam ar vēl vienu, pēc 3 mēnešiem atšuva pirmo un nu jau gadu ir kopā ar otru. Pusgadu no viņas bijušā bija klusums un tad sākām trijatā (es, māsa un viņas bijušais) kopā kaut ko pasākt - basketbols, frīsbijs, kino, alus vakari uz balkona utt.

Ar laiku sanāca tā, ka vienu vakaru mana māsa bija aizņemta un es, lai atpūstos no bakalaura darba rakstīšanas, aizgāju ar viņas bijušo pamētāt bumbu. Tad nolēmām kopā patusēt arī brīvdienās un pēc 2 nedēļām jau bijām pāris un nolēmām, ka dzīvosim kopā. Mēnesi meklējām savu ligzdiņu līdz 31. jūlijā ievācāmies tagadējā dzīvoklī. Likās, ka esam soulmates un ar identisku skatījumu uz dzīvi.

No 1. augusta sāku strādāt netālu no mājām, bet jau pirmo nedēļu nācās pavadīt Rīgā (200 km no mājām) darba komandējumā. Protams, kad atgriezos, draugs bija septītajās debesīs līdz man atkal pazvanīja un nosūtīja uz 3 nedēļām uz Rīgu komandējumā. Reizi nedēļā braucu pavadīt laiku kopā ar viņu vai nu pie maniem vecākiem (pa vidu starp Rīgu un mājām) vai uz mūsu dzīvokli. Tad mani palūdza palikt vēl 2 dienas, lai būtu pilna nedēļa. Protams, nācās piekrist. Iepriekšējā nedēļas nogalē jau viņš bija kļuvis pret mani asāks, bet skaidroja ar to, ka nevarot izturēt, ka es dzīvoju tikai pa Rīgu.

Tagad visu šo nedēļu esmu atgriezusies pavisam uz dzīvi mājās pie drauga, bet kopš brīvdienām viņš ir pilnībā no manis novērsies. Ja agrāk pirms miega atgādināja, ka mani mīl, tad nekā, no rīta (man darbs ir stundu vēlāk) buču arī nedod. Tāpat arī vakarus pavada ieurbies TV vai telefonā FB. Vakar uzaicināja mani spēlēt kārtis (tā mums tāda standarta izklaide), runājām, līdz kaut kā viņam pa jokam pajautāju, vai man vispār vēl ir jēga te dzīvot. Uz ko viņš atbildēja, ka varot iet arī prom. Biju šokēta, acis bija pilnas asarām. Pēc vairākām reizēm, kad jautāju, vai tas nopietni, apskāva un tā 5 minūtes turēja. Tas it kā nomierināja.

Papildus visam viņam ir uzradusies kaut kāda paziņa(meitene). Kad jautāju vakar, kas viņam ir ar šo meiteni, teica, ka nekrāpjot un, ja viņam kaut kas būtu, mēs būtu šķīrušies.

Jautājums ir smieklīgi vienkāršs - Kādai kaut kā tā līdzīgi ir gadījies? Un ko man ar viņu iesākt?
10.09.2014 18:00 |

Reitings 294
Reģ: 02.01.2014
Gadījies man tā nav, bet es tev ieteiktu vnk izrunāties par to visu, jo attiecībās galvenais ir runāt, runāt un vēlreiz runāt, nevis klusēt, pašai savā galvā visu ko izdomāt (kā sievietēm tas bieži vien notiek :D ).
Iespējams, ka pēc tam paliks labāk :)
10.09.2014 18:30 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Izskataas, ka vinjsh nav droshs par to otru meiteni. Kad vinja piekritiis buut ar vinju kopaa, buusi briiva.
10.09.2014 18:35 |

Reitings 146
Reģ: 02.07.2014
Bet bieži jau ir tā, ka tad, kad mēģinu runāt tad visu laiku mani atšuj un saka, ka viss ir kārtībā, ka attieksme nav mainijusies, mani nekrāpj ū tē tē. No runāšanas jēga nekāda, vienīgi sakašķēties varu ar puisi par to, ka es pati esmu ko izprātojusi savā galvā. Pieņemu tikai to, ka tas tā varētu būt, ka manu attiecību sākumā, protams, viss bija daudz mīļāk un jaukāk nekā tad, kad esam jau kārtīgi pieraduši viens pie otra. Samierinos. Bet vismaz jūsu draugi netiekas ar bijušo, lai tā pat papļāpātu, kas manus nervus pamatīgi pabendē.
10.09.2014 18:38 |

Reitings 84
Reģ: 27.05.2010
Domāju, ka arī viņam nav viegli, ja pēdējā laikā sanāk nemitīgi būt prom no mājām. Tas vienmēr būs kā pārbaudījums attiecībām. Ņemot vērā to, cik neilgu laiku jūs esat kopā, iespējams, puisis sāk domāt par to, ka nevēlas, lai pavisam nesen uzsāktas attiecības un kopdzīve tā turpinātos. Bet piekrītu tam, ka ar puisi tas ir jāizrunā, jo neviena no mums nespēs "ielīst" puiša galvā.
Runājot par to paziņu, iespējams, puisis, savā ziņā, meklē tādu mierinājumu, atbalstu, rūpes, ko varbūt nesaņem no Tevis. Tas gan nebūt nenozīmē, ka puisis Tevi krāpj, vienkārši ir daudz puišu, kuri vēlas, lai viņiem nemitīgi būtu meiteņu/sieviešu uzmanība, piemēram, kāda, ar kuru var parunāties. Padomā, cik daudz laika velti komunikācijai ar savu puisi, lai arī atrodies 200 km attālumā, jo ne tikai meitenēm ir vajadzīgas rūpes un uzmanība. :)
10.09.2014 20:15 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Tajā laikā, kad biju prom, visu dienu sarakstījāmies ar sms (abiem darbs) un vakarā es viņam zvanīju.

Esmu mēģinājusi runāt, bet visas reizes beidzās ar to, ka vai nu pateica, ka viņam problēmas darbā, uzgrieza muguru un lai lieku viņu mierā vai arī kā vakar, kad gandrīz no šejienes izvācos.

Šodien arī beidzot viņam paklausīju un satiku savu māsu (pret ko viņš attiecību sākumā gandrīz vai iebilda). Sēžam netālu no mana un drauga dzīvokļa, runājamies, pazvana draugs un saka, ka dosies uz pilsētas centru ar vienu mūsu nedzerošo draugu uz Klondaiku. Pēc tam mums esot nopietni jāparunā. Jau ar māsu sākām domāt, kā lai ērtāk pārvedu visas savas drēbes atpakaļ uz iepriekšējo dzīvokli un, kā rīt dzersim. :D
10.09.2014 22:31 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Es pareizi esmu sapratusi- Tu esi kopā ar māsas bijušo draugu?
14.09.2014 17:16 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Vīrietis, ja to tā var nosaukt izskatās nenobriedis un nesaka visu līdz galam.
14.09.2014 17:21 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Konkrēts jautājums ar konkrētu atbildi.

Nostādi fakta priekšā - bija tā, tagad vairs nav, kas ir mainijies?
14.09.2014 17:35 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Ja viņš tik vienaldzīgi var atbildēt es ieteiktu iet prom! Tu jau esi zaudējusi. Tev vajag, lai viņš Tevi žēlo, tajā, ka neesi tā, kura viņam vajadzīga?

Velns parāvis, esi tā, kura pagriežās uz papēdi un pasaka: "Nē, Tu man neesi vajadzīgs!"
14.09.2014 17:44 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Neizklausās tīri
14.09.2014 17:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits