Dien.
Šodienas plānā diezgan daudz darbu, bet es nespēju no dīvāna atrauties. Slinkums. Taču, vajag šo to izdarīt, lai varu mierīgu sirdi braukt uz drauga māsīcas kāzām. Beidzot arī kleitu dabūju. Tur bija diezgan smieklīgi - es negribēju pumpainu kleitu, bet beigās...protams, vienīgā normālā kleita bija pumpaina :D
Kaķis dzīvoklī taisa cirku ar kaķu zāli. Normāli viņai tā zāle būtu jāēd, bet viņa man dārzniece - rauj pa stiebram ārā, stiepj un krāmē man pie kājas. :D
kā Jūs izvēlējāties savus vedējus?
Vispirms vienojāmies, ka tas būs precēts pāris. Uzreiz zinājām, ka nevēlamies dalītus vedējus(nu, viņa draugs un mana draudzene) un arī vnk pāri, kas nav precēts negribējām. Un tad no precētajiem arī sākām izvēlēties. Patiesībā, daudz izvēles jau nemaz nebija.
Mums vedēji būs mani krustvecāki. Vakaram tāpat būs vakara vadītājs un tā kā mēs nevēlamies nekādus figņainus tradīciju uzdevumus uz katra pakšķa(kas man liekas parasti arī ir vedējiem jādomā), tad vedēji vairāk sanāks kā liecinieki, tosta uzsaucēji un cilvēki, kuri vnk palīdzēs mums ar savu pieredzi un padomu kāzu rīkošanā. Tāds mūsu balsts.