Kaadus 2 gadus atpakal Mellaa pirku matus uz spraadzeem. Liekas, ka maksaaja ap kaadiem 80 latiem! Par kvalitaati biju sajuusmaa, man vinji loti ilgi kalpoja. Uz spraadzeem pirku taapeec, ka gribeeju vinjus pielikt sad tad, negribeeju ikdienaa staigaat ar pieaudzeetajiem (loti nepatiik, ja kapsulas lien aaraa, uz ielas daudz ir taadu meitenu, kuraam kas taads noveerots)!!
Gadus atpakal, kad tik tikko saaka paraadiities tas viss, aizgaaju uz Kollonu, paintereseeties. Friziere man teica, lai naaku pie vinjas uz maajaam, tas man leetaak izmaksaas kaa salonaa.. Taa arii dariiju, rezultaats man loti nepatika, likaas, ka dikti maz skipsnas vinja pielikusi un, pat manu matu griezumu ne cik nepieskanoja pie tiem matiem, lai izskataas smuki. Atri vien gaaju nonemt, bet gaaju pie citas frizieres uz salonu. Kaa izraadaas, taa, kas man lika, bija pielikusi divas reizes mazaak skipsnu nekaa teica (protams, arii maksaaju par tik, cik teica, ka liek).
Peec laicina veelreiz meeginaaju pielikt, gaaju uz labu salonu, rezultaats man atkal nepatika. Man, laikam, dikti slikta pieredze ar to visu, taapeec arii neatbalstu :D