Atcelt kāzas

Reitings 40
Reģ: 18.04.2014
Esmu izmisumā un panikā. Ir skumji. Piektdien ir paredzētas manas kāzas, bet saprotu, ka baznīcā nevaru dot solījumu cilvēkam kurš ir melis, netur solījumus un kuram ir problēmas ar alkaholu. Līdz pēdējam centos noticēt, bet piecas dienas pirms kāzām, aizejot pasēdēt ar draugiem viņš pazūd uz divām fienām. Ko iesākt? Kā būt? Pavisam galējas domas nāk prātā... Kauns paziņot radiem un draugiem.. Kā rīkoties? Paldies jau iepriekš par padomu.
07.09.2014 01:31 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Gribētu redzēt, kā visas, kas iesaka atcelt kāzas, to izdarītu 5 dienas iepriekš, kad viss jau ir samaksāts ( un tās nav mazas izmaksas ),

Es atceltu, jo, vismaz man, nauda nav svarīgāka par manis pašas labsajūtu un laimi. Ja saprastu, ka ar to vīrieti tomēr laimīga nākotne nav paredzama un viņš mainīties nedomā, tad es atceltu kāzas un man būtu pie pakaļas kaut kāda nauda.
Nē, ir jau, kas domā - viss samaksāts, tad jau jāprec nost. Tas nekas, ka viņš ir(citēju autori): ''ir melis, netur solījumus un kuram ir problēmas ar alkaholu''. Galvenais jau, lai nauda neiet zudībā. Prioritātes ir dažādas.

Autore, ieklausies sevī un ja tava iekšējā balss un intuīcija turpina kliegt, ka jāatceļ kāzas, tad atcel.Ne velti tev tādas sajūtas ir parādījušās. Ja būtu laimīga un tas būtu tavs īstais vīrietis, tu nevarētu sagaidīt kāzas, nevis domātu par atcelšanu. Manuprāt, tev beidzot ir atvērušās acis. Vēlu, jo kāzas jau aiz stūra, bet - ne par vēlu, jo vēl ir laiks atcelt.
08.09.2014 14:07 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Gribētu redzēt, kā visas, kas iesaka atcelt kāzas, to izdarītu 5 dienas iepriekš, kad viss jau ir samaksāts ( un tās nav mazas izmaksas )

Vai nauda atsver to, ka jāprecas ar cilvēku, ar kuru zini, ka būsi nelaimīgs, ka laulība nolemta neveiksmei?

Jā, es arī uzskatu, ka šādā situācijā nemaz līdz kāzām nebija jānonāk, bet, ja tā, tad labāk visu izbeigt pirms attiecības noformētas oficiāli.
08.09.2014 14:11 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pirms teici jā vārdu, nezināji, kas viņš ir ar par putnu? Pati vainīga esi, ka nenovērtē sevi pietiekami augstu.
08.09.2014 14:12 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Nu tu gan pārspīlē! :D Problēmas ar alkoholu ir tad, kad cilvēks katru otro vakaru dzer alu, bet nedēļas nogalē, piedzeras ar draugiem un guļ, kaut kur vārtrūmē. :D
Ja tas notiek reti, nav jāceļ scēna, ballītē pazuda laika izjūta.

No vilka bēgsi, uz lāci krītīsi. Nākamais topošais izredzētais, var būt apveltīts, ar daudz traģiskākiem netikumiem. Pie tam, tas viss var nākt gaismā arī daudzus gadus pēc kāzām.
08.09.2014 14:22 |

Reitings 2037
Līdz pēdējam centos noticēt, bet piecas dienas pirms kāzām, aizejot pasēdēt ar draugiem viņš pazūd uz divām dienām. Ko iesākt?

Aiz garlaicības, sieviete visu ko sadomās. Izņēmums tad, ja saprati, ka cilvēku nemīli, tad gan neprecies, bet ja pārdomāji dēļ tās nelaimīgās ballītes, tad gan tas viss ir pupa mizas.
08.09.2014 14:27 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Karma, laikam galvu iespiedusi durviis.

Lai jau autoriite precas, kad buus staavoklii vai dzemdees, Karma varees naakt shai patureet roku, jo nabaga viirietis buus taa nejaushi kaut kur aizdzeeries uz paaris dienaam.

Ja cilveekam pazuud laika izjuuta uz 2 dienaam, tad vinjam nav absoluuti nekaadas atbildiibas sajuutas, var aizseedeeties krogaa liidz riitam, nevis pazust 2 dienas, bet dazhaam laikam te taa skaitaas norma. Taa ir norma briiviem cilveekiem, nevis attieciibaas esot.

Un cik tad naudas taniis kaazaas ieguldiits? Un vai nauda atsver sabojaatu dziivi? Esmu pilniigi paarliecinaata, ka to summu aarzemees (pat kaadaa melnajaa darbaa) var nopelniit meenesha laikaa, ja jau naudas jautaajums tik svariigs.

Radiem te vispaar nebuutu nekaadas teikshanas, ne jau vinji dziivos ar taadu bezatbildiigu radiijumu.

Protams, nevajadzeeja nonaakt liidz "jaa" vaardam, vareeji jau taapat to gredzenu panjemt un pateikt, ka padziivosieties kaa saderinaatie paaris gadus kopaa un paskatiisieties, kaa sadziivojat, tad arii domaasiet par kaazaam, bet ko te vairs...

Mans ieteikums ir atcelt un dabuut naudu atpakalj, kur taa dabuujama, viss.
08.09.2014 14:33 |

Reitings 2037
Karma, laikam galvu iespiedusi durviis.

Jums te laikam ir norma, mētāties ar tādām frāzēm, līdz ko viedoklis nesakrīt? :D
Esmu vecumā, kurā apkārt visi paziņas un draugi ir precēti un ar bērniem, un visās ģimenēs, vīriem ir savi netikumi, kādam lielāki, kādam mazāki. Tāds perfektais vīrietis ir tikai filmās. :D
Labāk, ka pa retam iešauj ar draugiem, nevis azartspēļu atkarīgais, agresīvs tips, jeb brunču mednieks vai vēl sazin kāds velns sēž iekšā!
08.09.2014 14:42 |

10 gadi
Reitings 13809
Labāk, ka pa retam iešauj ar draugiem, nevis azartspēļu atkarīgais, agresīvs tips, jeb brunču mednieks vai vēl sazin kāds velns sēž iekšā!

Tavai zināšanai patiešām ir tādi, kam nav atkarība ne no tabakas, ne alkohola, ne narkotikām, ne azartspēlēm vai datorspēlēm. Kā arī nav noslieču uz agresiju vai krāpšanu.
08.09.2014 14:45 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Nu man gan no autores apraksta neliekas, ka vīrietis pa retam iešauj. Arī mans vīrs ar draugiem diezgan pabieži lieto alkoholu, bet tā ir viņa izvēle un es jūtos mierīga, jo redzu, ka viņš spēj to kontrolēt un kontrolē arī sevi un savas darbības. Taču iziet pasēdēt ar draugiem un pazust uz 2 dienām nu nekādi nesaistās ar kontroli.
08.09.2014 14:49 |

Reitings 2037
Tavai zināšanai patiešām ir tādi, kam nav atkarība ne no tabakas, ne alkohola, ne narkotikām, ne azartspēlēm vai datorspēlēm. Kā arī nav noslieču uz agresiju vai krāpšanu.

Sēž mājās un zāģē sievu! :D Gan jau uz pasaules ir tādi zelta gabaliņi! :D
08.09.2014 14:50 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es atceltu kāzas un radiem un draugiem tieši tā arī paskaidrotu, ka vīlos šajā cilvēkā un tomēr nevēlos nākotnē tādu cilvēku sev blakus, nekautrētos visos sīkumos izklāstīt kāds viņš ir, lai nevienam nav jautājumu un neviens pat netaisītos pierunāt tomēr precēties. Jo vairāk visi zinās, jo vairāk atbalstīs tevi un no savējiem nav jākaunās...
08.09.2014 14:50 |

Reitings 2037
Nu man gan no autores apraksta neliekas, ka vīrietis pa retam iešauj.

Tāda gadījumā nav saprotams, ko tik ilgi vilka garumā, pie altāra attapās? :D
08.09.2014 14:52 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Es neprecētos ar cilvēku, kuram nevaru uzticēties un nezinātu - pazudīs, nepazudīs, ar ko, uz cik dienām... Kam tas vajadzīgs.
08.09.2014 14:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Jā, uz darbu neiet, bet sēž mājās. Jā, katram sava izpratne par to, kas ir normāls vīrietis, tas jau skaidrs.
08.09.2014 14:55 |

Reitings 2037
Jā, uz darbu neiet, bet sēž mājās. Jā, katram sava izpratne par to, kas ir normāls vīrietis, tas jau skaidrs.

Ir jau tādi kuri uz sievietes rēķina dzīvo!
Ir jau galējības, norma tā nav.
08.09.2014 15:00 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Vai nauda atsver to, ka jāprecas ar cilvēku, ar kuru zini, ka būsi nelaimīgs, ka laulība nolemta neveiksmei?

Un kā tu vari zināt, ka laulība nolemta neveiksmei? Zini, es varbūt tagad tev arī varu pateikt - tava laulība ir nolemta neveiksmei, jo tev ir tikai mājas, darbs un virtuve. Tas ir tas, ko es redzu, lasot tavus komentārus. Bet vai tādā veidā es varu pilnvērtīgi spriest par to, vai tava laulība ir nolemta neveiksmei?

Es nevienā vietā neteicu, ka jāprecās tāpēc, ka izdota liela nauda. Man liekas, ka es diezgan skaidri izteicos, ka vienkārši daudzas te nesaprot, cik tas vispār var būt grūts lēmums - 5 dienas pirms kāzām atcelt visu. Nesaku, ka autorei ir jāprecās tagad dēļ naudas, vienkārši to minēju, kā vienu no argumentiem ( par svarīgāko minot tomēr mīlestību un cerību, ka viss var mainīties vēl ) , kāpēc tas nav tik viegls lēmums. Daudzi cilvēki ilgus gadus krāj naudu kāzām un tie nav tie mazākie izdevumi. Protams, skaidrs ir tas, ka šajā situācijā tam visam nevajadzēja nonākt tik tālu, bet pagriezt laiku atpakaļ jau vairs nevar.
Un es arī neuzskatu, ka visi gadījumi ir tik bezcerīgi, ka cilvēks nespēj mainīties. Jāsaka gan, ka man nav bijusi saskarsme ne ar vienu alkoholiķi nekad dzīvē, bet es zinu citās jomās, ka cilvēks VAR mainīties. Esmu es pati mainījusies un mainījies ir mans vīrs un vispār viss mums ir mainījies pēc kāzām.

Reizēm nesaprotu, kā šādās smagās situācijās, jūs spējat noteikt "šķiries", man tomēr liekas, ka tas lēmums ir jāpieņm autorei un vispār mums nav nekādas tiesības šajā situācijā ietekmēt viņas lēmumu. Ok, var pastāstīt par savu pieredzi, ieteikt kaut ko, bet ne jau kategoriski nolemt, ka autorei ir jāatceļ kāzas. Tas ir tikai viņas lēmums un ticiet man, pēc šī viena mazā ieraksta virtuālajā vidē jūs nevarat spriest par viņu attiecībām tik daudz, lai dotu tik radikālus padomus, kā kāzu atcelšana.
08.09.2014 15:01 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Ļoti žēl autores :( Bet taču nav viņš sācis uzvesties šādi burtiski nedēļu pirms kāzām. Tu zināji, kāds viņš ir. Un kā jau minēja, tādi cilvēki reti mainās.
Un ko darīsi tad, ja viņš pats neieradīsies uz savām kāzām?
08.09.2014 15:06 |

Reitings 2037
Un ko darīsi tad, ja viņš pats neieradīsies uz savām kāzām?

Cilvēks iedzēra ar draugiem, bet padarīts jau par gadsimta alkoholiķi, kas nav spējīgs uz savām kāzām ierasties! :D
08.09.2014 15:09 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man arī ļoti žēl autori. Es pat nezinu, ko es darītu. Pieņemt to, ka pazūd uz 2 dienām vai vispār kaut kur pazūd otrs, es laikam nevarētu. Tad jau vispār nevar rēķināties ar otru. Traka situācija. Es laikam tiešām līdz galam šo visu nesaprotu, jo man ģimenē neviens nekad nav lietojis alkoholu, vīra ģimenē arī nelietoja un tāpēc viņš arī pats nelieto alkoholu, tāpēc man grūti iedomāties, ko es darītu. Katrā ziņā, turies, pēc tam pastāsti, kā tev gāja, es tev sūtu labas domas un turu īkšķus, lai viss veiksmīgi atrisinās un tu pieņem pareizo lēmumu.
08.09.2014 15:13 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Nerādīties mājās 2 dienas - nav normāli, jo redz dzēris ar draugiem! Man ar tādu cilvēku nebūtu mijami gredzeni.
08.09.2014 15:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits