Vai nauda atsver to, ka jāprecas ar cilvēku, ar kuru zini, ka būsi nelaimīgs, ka laulība nolemta neveiksmei?
Un kā tu vari zināt, ka laulība nolemta neveiksmei? Zini, es varbūt tagad tev arī varu pateikt - tava laulība ir nolemta neveiksmei, jo tev ir tikai mājas, darbs un virtuve. Tas ir tas, ko es redzu, lasot tavus komentārus. Bet vai tādā veidā es varu pilnvērtīgi spriest par to, vai tava laulība ir nolemta neveiksmei?
Es nevienā vietā neteicu, ka jāprecās tāpēc, ka izdota liela nauda. Man liekas, ka es diezgan skaidri izteicos, ka vienkārši daudzas te nesaprot, cik tas vispār var būt grūts lēmums - 5 dienas pirms kāzām atcelt visu. Nesaku, ka autorei ir jāprecās tagad dēļ naudas, vienkārši to minēju, kā vienu no argumentiem ( par svarīgāko minot tomēr mīlestību un cerību, ka viss var mainīties vēl ) , kāpēc tas nav tik viegls lēmums. Daudzi cilvēki ilgus gadus krāj naudu kāzām un tie nav tie mazākie izdevumi. Protams, skaidrs ir tas, ka šajā situācijā tam visam nevajadzēja nonākt tik tālu, bet pagriezt laiku atpakaļ jau vairs nevar.
Un es arī neuzskatu, ka visi gadījumi ir tik bezcerīgi, ka cilvēks nespēj mainīties. Jāsaka gan, ka man nav bijusi saskarsme ne ar vienu alkoholiķi nekad dzīvē, bet es zinu citās jomās, ka cilvēks VAR mainīties. Esmu es pati mainījusies un mainījies ir mans vīrs un vispār viss mums ir mainījies pēc kāzām.
Reizēm nesaprotu, kā šādās smagās situācijās, jūs spējat noteikt "šķiries", man tomēr liekas, ka tas lēmums ir jāpieņm autorei un vispār mums nav nekādas tiesības šajā situācijā ietekmēt viņas lēmumu. Ok, var pastāstīt par savu pieredzi, ieteikt kaut ko, bet ne jau kategoriski nolemt, ka autorei ir jāatceļ kāzas. Tas ir tikai viņas lēmums un ticiet man, pēc šī viena mazā ieraksta virtuālajā vidē jūs nevarat spriest par viņu attiecībām tik daudz, lai dotu tik radikālus padomus, kā kāzu atcelšana.