Žēl. Neesmu pīpētāja, bet kad uznāk periods, ka gribas dūmu ievilkt caines vislabāk patīk, Marlboro liekas sūdīgāk.s Bet vispār cenas mazajām ir ok. Paldies par info
Caines es uzskatu par labām tikai tapēc, ka tabaka iekšā ļoti kvalitatīva un laba, marlboro pīpējot liekas, ka vienkārši pīpē salmu gabalu..chesīts zelta vidus ceļš
Caines es uzskatu par labām tikai tapēc, ka tabaka iekšā ļoti kvalitatīva un laba, marlboro pīpējot liekas, ka vienkārši pīpē salmu gabalu..chesīts zelta vidus ceļš
tieši manas domas, ja man jautātu... nesmu gan eksperte, bet pirmo reizi, kad mēģināju Marlboro likās KO? Un šis ir tas slavenais, labākais MARLBORO?? :D Manā skatījumā izreklamēts un uzpūsts tas nosaukums, pati cigarete pēc jušanas = Winston apmēram
Man patīk Marlboro, bet sarkanais, gold tiešàm nav to vērts. Winston zilais man ir pa retam, kad iedomàjosm ka agrāk tak vienmēr tās pīpēju. Tgd somā ir česīts sarkanais, nuu, nedaudz taada rūgtuma garša, otrreiz nepirkšu.
Patīk Black devil, bet tikai melnie, kents pelēkais ir ok, caines zaļās ir foršas.
Es nesmēķēju un nekad neesmu smēķējusi :D bet esmu runājusi ar cilvēkiem, kas izplata vai strādā šajā jomā (neatceros), viņi teica, ka Winston esot vienas no labākajām, patiesībā, laikam, satura ziņā.
Tikko atcerējos, kad es varu un gribu tikai tievās, tad, kad esmu saslimusi, saaukstējusies. Tikai un vieniigi, tad taas liekas patiikamas :) bija laikam philp morris slim gaiši zilaas, muratti roso vai muratti rubino un pall mall menthol superslim.
Žēl. Neesmu pīpētāja, bet kad uznāk periods, ka gribas dūmu ievilkt
Piedod, bet tu neesi īsti gudra. Ir cilvēki, kas pīpē vairākus gadus un būtu laimīgi tikt no tās atkarības vaļā...citi tiek arī, citiem grūtāk, citiem tas vispār liekas neiespējamā misija, jo prasās to narkotiku. Pašai ļoti smagi gāja, bet tiku vaļā un vairs nekad rokās tos draņķus neņemšu. Vot pieradīsi un tad nezināsi ko darīt (tipiskais narkomānu teksts - pāris reizes pamēģināšu, nekas nebus)