Man šodien ir radusies home alone situācija ar kuru arī esmu apmierināta bez gala. Tas, kas mani neapmierina, ir skatāmu filmu trūkums. Gribu kaut ko vieglu, muļķīgu, amerikānisku bez gala un jaunu. Ieteikumi?
Tikko esmu uzsākusi skatīties jaunu seriālu, mēģinu nosist laiku, kamēr draugs pa darīšanām. Pēc tam, ieritinoties gultā, skatīsimies walking dead aaa, ir radusies atkarība no seriāla :D
Starpcitu, ja kāda ir skatījusies/skatās You're The Worst seriālu. Kā patīk, ir vērts turpināt skatīties vairāk par vienu sēriju, pagaidām esmu tikai uzsākusi, nevaru saprast kāds ir :D
Parastā beztēma šodien tik pamirusi kā nekad.
Es esmu totāli nogarlaikojusies, mazliet pārēdusies, gaidu mājās vīru, lai ieritinātos azotē.
Filmas nemācēšu ieteikt!
Esmu nogurusi. Sāp galva. Rīt kartupeļu talka. Esam kopā vien dažas nedēļas, bet paspēju uz savu Lielisko sadusmoties, lai gan tas ir apsveicami, ja darbs ir hobijs.
Sveikas! :)
Kādu laiku šeit neesmu nākusi. :D Tā tad esmu gana aizņemta :D
šovakar rakāšos pa netu. Rīt jādodas atpakaļ uz pilsētu, lai sagatavotas nākamajai darba nedēļai.
Čau. Man ir migrēna, tas mazliet bojā garastāvokli. ĀĀ, kā sāp!
Par laimi, sadzēros zāles un kafiju, jūtu, ka paliek labāk, šodien vēl daudzi darbiņi mājās jāpadara, brīvdienas paredzētas ārpus mājām divatā ar draugu :)
Esmu sporta zālē un minos uz riteņa. Nav neviena ar ko parunāties, ko zāle teju tukša. Tad nu klausos mūziku un lasu visu, kas pagadās :D
Jūtu, ka pārnākot mājās iekritīšu gultā jau aizmigusi :D nezinu vai mans plāns izdosies, jo vīrs grib mani vilkt līdzi uz sen neredzētā drauga tikšanos, kurš nupat saderinājās (l) jānoklausās romantiskais stāsts :)
Man vēlās vakariņas, cepju kabaču ripiņas :D
Vīrs mājās būs tikai pēc dažām stundām, tāpēc arī domāju, ko paskatīties. Laikam fonā ieslēgšu kādu vieglu seriālu.
man jastrada visas brivdienas, nav nekads prieks sodien un esmu ta nogurusi :(
ari labprat dzirdetu kadus filmu ieteikumus.
dzeru pipermetru teju.
maniem kaiminiem dzied serenadi pa visu ielu, jauki un smiekligi :D
Nesen atgriezos no sēņošanas. Prieki, prieki, jo grozi pilni. Bet pie apstrādes, ātrākais, rīt tikšu, jo šodien nu jau vairs dukas nav. Dzeru vinčiku un ēdu ceptus ābolus ar cukuru. :)