Situācijas apraksts gaužām elementārs.
3 gadi atpakaļ sāku studēt. Iepazinos ar fantastiskiem cilvēkiem ,t.sk.,ar ļoti feinu puisi,kurš joprojām ir mana uzticības persona.
Caur šo puisi iepazinos ar savu nu jau ex primātu.
Sagājām kopā,viss baigi forši,puķes,dāvanas . Tiešām labi. BET... sekss nu galīgi čau.
Ejakulācija ne ātrāk par 3,ne vēlāk par 15 sekundēm.
Sākās kašķi,greizsirdības,izrādās,ka šis savulaik ar drauga draudzeni bučojās utt.
Tad viņš zaudēja darbu.
Tad viņa māsai es neiepatikos.
Tad izrādījās,ka man patīk visi viņa čomi pēc kārtas(KAS TĀ NEBIJA. Kam viņš,cirvis tāds,joprojām visticamāk netic).
Skrēju prom,dzēru,pāris reizes pazudu uz 1-2 dienām . Ne jau pie večiem,bet tā sadzerties un papinkšķēt profilaksei.
Īsāk sakot stress,cirks un viss pārējais.
Kā attiecības beidzās ? Īzī. Tas mans dārgais kursabiedrs,sabiedrotais, un līdzzinātājs,mani ļoti atbalstīja līdz tam,ka Jāņu vakarā sanāca maza,slapja buča + apskāviens. Nekā diži erotiska. Paliku vāja,tas arī viss.
UN PIEĶĒRA. Izrādās,ka izsekoja.
Un tad tik sākās idiotima kalngals. Es tāda m***a,ielika bildi feisbukā ar max debilu aprastu,aizsūtīja vēstules draugos visiem paziņām ar lūgumu lai izdzēš no draugu loka (NOPIETNI?),apzvanīja visus.
Nu tad labi vien ir,ka nokrāpu,neskatoties uz to,ka man dzīve no jauna jāsāk. VAI VIŅŠ MANI MĪLĒJA ? Figa!
Dāmas,sargieties no tiem,kas daudz runā,apber ar smukām lietiņām. Beigās sagribēs privatizēt jūs tik ļoti,ka smiekli nenāks.
Lūdzu,tām kurām ir bijusi līdzīga pieredze,dalieties. Citādi man šī slimā pasaule,kurā laikam tikai veči var uzelpot ir apnikusi.