īstais.

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Kā jūs domājat ir iespējams nodzīvot ar vienu vīrieti visu dzīvi un reāli viņu arī gribēt?
Ir iespējams, ka pēc "rozā briļļu" perioda, neizveidojas tikai pieradums un visa gribēšana pāriet, gadiem ejot?

Apkārt tik daudz pāru, kas šķiras, jo "mīlestība beigusies" un tikpat daudz, kas sadzīvo kaut otru negrib, dēļ bērniem, kopīpašuma, vai ērtuma, lai gan, vienalga, kāda būtu motivācija šādām attiecībām...

Vai mīlestība tiešām eksistē?! Ilgstoša, nevis tikai dažu gadu garumā.

Tas, ka pie attiecībām jāstrādā, tas skaidrs, bet ja nav gribēšanas uz otru, tad kādā jēga pie tādām attiecībām strādāt? :/
04.09.2014 19:19 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Dzērājs jau viņš nav. Vispār dzer reti, bet nu vienmēr ka sanāk iedzert, tā meklē kašķi un runā kaut kādu sviestu, pilnīgi liekas, ka viņam sava pasaule, ko viņš pats tikai saprot. :D

Un tas otrs- psiholoģiski nestabils... Nez... Zini, no malas tiešām ļoti komunikabls un aizdomīgi laba garastāvoklī, kur kut kas notiek, tur vienmēr šis jau priekšā, mūsu pilsēta visi viņu zin un neviens nemeklē ar viņu kašķi un speciāli virsū neskrien, dīvainākais ir tas, ka viņš patīk ne tikai meitenēm, bet arī vīriešiem, viņi nu tiiik draudzīgi ir pret viņu, ka es saprast nevaru- kas viņā ir vairāk kā citos? Kapēc viņam cilvēki tā apkārt līdz un tiešām, burtiski apkārt līp. Piemēram, aizejam kopā uz balli, visi zālē konkrēti sāk blenzt virsū tikko kā viņš ienāk telpā, es kā fons viņam jutos. :D Pirms vispār ar viņu tikam līdz tai zālei, viņu jau priekšnamā kaut kādi puiši viņu vikla aiz stūra puiši, ar tekstu- Ooo! Čav, tu arī te?!?! Nāc iedzert.
04.09.2014 23:11 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Kā jūs domājat ir iespējams nodzīvot ar vienu vīrieti visu dzīvi un reāli viņu arī gribēt?

Var arī nedzīvot kopā, bet no sirds, tā pa īstam kādu mīlēt - tam es ticu pat ļoti, jo esmu dzīvē satikusi tādus cilvēkus ar līdzīgiem stāstiem.

Kopumā it kā piekrītu, it kā nē. Par sevi neņemos spriest, arī 12 gados mans sirdsāķītis bija mans īstais un vienīgais. Par to, kurš ir mans īstais domāšu tad, kad būs uzkrājusies lielāka dzīves pieredze, tad arī būs tā, kā šajā teicienā: время покажет кто - друг, кто - враг, а кто просто так... Gribās jau ticēt, ka pašreizējais vīrietis ir mans īstais, bet dažreiz dzīve izspēlē tādus pagriezienus, kādi pat sapņos nerādās..
05.09.2014 00:08 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tas nevar izdoties, ja to grib tikai viens. Pie kam, pie tā ir jāstrādā, ne tikai pie problēmu risināšanas, bet arī pie vienkāršiem sīkumiem, kas otrā to mīlestību uztur. Ja tas nenāk no abiem, nekas nesanāks.
Mūsdienās gan cilvēki vairs īpaši necenšas strādāt pie attiecībām. Egoisms ņem virsroku un liekas, ka ir vieglāk atrast citu, nekā labot to, kas ir.
05.09.2014 00:40 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nodzīvot gadus un saprast, ka būtībā esi aizvadījis dzīvi bez mīlestības. Vai tiešām mīlestība ir ilūzija, jeb vārbūt mīlestība un pieradums ir sinonīmi?

Nevajag ņemt piemēru no romantiskām filmām.
Mīlestība un labas attiecība nav dāvana, bet kopīga smaga darba rezultāts. Kas tam spēj tikt cauri, tiem balvā ir mīlestība, patika, pievilkšanās daudzu gadu garumā.

Tas ka ārēji daudzi pāri neizskatās kā saistīti ar lielo mīlestību nenozīmē ka tās nav. Ļoti iespējams ka tas izskatās ka sadzīvošana vai pieradums, bet tu jau nezini kas ir viņu sirdīs.
05.09.2014 09:22 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es nelasīju citus komentārus, bet Sema, es domāju, ka eksistē, es zinu tādus pārus, kas ir laimīgi arī pēc vairākiem gadiem, un viņu attiecību laime ir tā, ka viņus vienos ne jau materiālas lietas, vai bērns, bet kaut kas vairāk, viņi dara daudz ko kopā, viņi viens otru papildina, hobiji līdzīgi, intereses, dullums, un viņi iet roku rokā to ceļu, kopīgas idejas un skatījums. Man šķiet, ka tā arī ir tā laimes atslēga, ka cilvēki ir kopā kā komanda, kā draugi, kā mīlestības partneri.
Visbiežāk šķiet izjūk attiecības, kur tās kļūst jau kā pieradums, kā ikdiena, kur ir viens un tas pats, mājas, darbs, vakariņas, mājas, darbs, vakariņas, okey, ceļojums pāris reizes gadā, bet nav nekas vienojošs, tāds ko dara abi kopā un kur viņi viens otru saprot ļoti labi.
05.09.2014 09:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
tad kad ir tāda rutīna, tad pamazām sāk attālināties, katrs pieķeras kaut kam citam un viss, tās ir attiecību beigas, un tieši tādas beigas ir daudziem jau ap 40 gadiem.
Es gan negribu piekrist, ka sajukušas attiecības, kurās nejūties laimīgs un nav vairs tas būtu jālāpa, ja ir pārliecība, ka viss beidzies, tad jāiet katram savu ceļu, mums nav jāpiespiežas būt kopā ar kādu tikai tāpēc, ka ja ies katru ceļu, tas būs egoisms, neņemot vērā savas sajūtas.
05.09.2014 09:39 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es savu vīru bezgalīgi mīlu. Protams, ka viņam ir savi mīnusi, raksturs ir diezgan smags, bet tā mana mīlestība liekas nekad nebeigsies, dēļ tā, ka neesmu vēl iepazinusi tik godīgu un uzticamu cilvēku, kas ir pats svarīgākais, manuprāt, attiecības. Lai gan neesmu vairs naiva un saprotu, ka dzīve mēdz izspēlēt dažādus jokus. Vienīgi piekrītu, ka nelaimīgās attiecībās nekad nav nākotnes, bieži vien sievietes sevi moka dēļ cerībām. Tā kā man bija bijušajās attiecībās.
05.09.2014 09:48 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Protams, ar gadiem ejot tā dzirkstele starp abiem paliek vājāka. To ietekmē daudzas lietas, piemēram, tas, ka partneri sākam pieņemt par pašsaprotamu lietu, un no tā ir grūti izbēgt ikvienās attiecībās. Tomēr mūsdienās cilvēki nemāk un negrib risināt problēmas. Protams, ka negrib, jo tas ir sarežģīti, tur ir jāiegulda ilgtermiņa darbs ar sevi un partneri kopā. Vieglāk ir pie pirmajām problēmām sākt skatīties pa malām un meklēt jaunu partneri, ko nav grūti atrast. Nekā apsēsties vienam pret otru, izrunāties, izdomāt, ko darīt tālāk. Bet kā jau teicu tas ir liels darbs, vieglāk ir aizbēgt no problēmām. Un attiecībās ir jāiemācās RUNĀT!!!

Vēl gribu piebilst, nekas no attiecību uzlabošanas un glābšanas neizdosies, ja to vairs vēlas tikai viens no partneriem.
05.09.2014 10:14 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
grūti spiest..

pirms pāris gadiem man bija pusis, par kuru es biju sajūsmā, tiešām domāju, ka jā - īstais.. bet tā bija tikai no manas puses.. lai arī puisis mācēja būt jauks, gādīgs un mīļš, tāds viņš bija ne tikai pret mani, bet, kā beigās izrādījās, vēl dažām.. tad nu es salūzu un ilgi nebija vsp normālu attiecību..

tgd ir cits, arī burvīgs puisis, gadu jau kopā dzīvojam, ir tā sajūta, ka jā, bet to rādīs dzīve, kā viss izvērtīsies..
05.09.2014 10:19 |

10 gadi
Reitings 8160
Reģ: 29.09.2009
Mīlestība ir,bija un būs! Kā arī ir iespējams satikt to vienu vienīgo. Tikai ir jāsaprot tas,ka NEKAS nav perfekts un arī nebūs. Visam ir savs laiks un arī jāiegūlda daudz darba, ticības, emociju, centības un rūpju. Jo mīlestība jau nevairojas no zila gaisa! Ir savi kāpumi, kritumi,bet ja abi cilvēki - pāris spēj tikt tam pāri, tad tas ir gana labs pierādījums tam,ka viss ir tik nopietni cik tam vajadzētu būt.

Un es ticu lielajai mūža mīlestībai! :)
05.09.2014 10:27 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Uzskatu, ka mīlestība sākas un beidzas galvā.Nevar gribēt, ka tā bez īpašas piepūles, piedomāšanas par otru, nenomirs ikdienas dzīvē. Tas ir liels darbs, kurš sākas paša domās- cik ļoti veltīsi uzmanību attiecībām vai vienkārši plūdīsi pa dzīvi, uztverot otru cilvēku kā pašsaprotamu. Tad beigsies mīlestība pat šķietami vislabākajās attiecībās. Bet vispār- jā, ticu rozā (vai ne tik rozā) brillēm daudzu gadu garumā!

"Lai mēs varētu palikt kopā, vajagot vēlēties ļoti."
05.09.2014 10:37 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Rozā brillēm visu attiecību garumā neticu - protams, ir izņēmumi, bet kopumā - nē. Mīlestībai - ticu. Jā, ir kāpumi un kritumi, tomēr, ja cilvēki apzinās, ka tas otrais cilvēks blakus ir svarīgs, tad viss ir pārvarams un nekur mīlestība nepazūd.
05.09.2014 11:13 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es domāju, ka ir iespējams vairākas reizes iemīlēties vienā un tai pašā cilvēkā vairāku gadu garumā .. esmu pārliecināts, ka ar savu īsto sievieti nodzīvošu kopā visu mūžu, cik nu būs kaulainā devusi, un joprojām mīlēšu viņu arī vecu, krunkainu un knapi kustošu.
Tagad tik viņu vajadzētu satikt ..
05.09.2014 11:15 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Parakstos zem katra ^^ vārda :) nu, tikai, protams, man vīrieti blakus un cerams, ka to īsto ar esmu atradusi :D

Kaut vai paskatoties, cik ļoti mani vecvecāki mīl viens otru joprojām. Vai arī kā otrs vectēvs vēl aiz vien ar asarām acīs stāsta par vecomammu, kura ir aizsaulē. Kā viņā iemīlējās, kā viņa spītējās sākumā, kā viņš viņu iekaroja un cik ļoti viņam viņas pietrūkst... tādos brīžos sirds sažņaudzas un gribi vai negribi sāc ticēt mūžīgai mīlestība (l)
05.09.2014 11:23 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Es laikam neticu, ka rozā briļļu periods var būt mūžīgs. Cilvēki saietu sviestā tā dzīvojot :D
Un man šķiet, ka mūsdienās pārāk daudzi izšķiras rutīnas dēļ.
05.09.2014 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits