Atkal jaaskiras.

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
labriit.
Apnicis jau ciiniities ar attieciibu probleemaam. Soreiz tiesaam padodos. Mans viirietis saka, ka pedejaa laikaa uzvedos diivaini un kaut ko sleepju, lai gan taa nav. Pat izlasiija visas manas vestules fb, protams, neko neatrada. Par katru personu, ko pievienoju, uzdeva jautaajumus. Vienaa briidii vnk uzliku sleept draugus feisbukaa. Tas vinu darija veel aizdomiigaaku. Izlodaaja manu skaipu, atrada, ka esmu blokeejusi akut kaadus aizdomiigus skype vaardus "seky" un "mohamed" . Teicu, ka nepaziistami, taapeec blokeeju. Jums nekad nav gadiijies, ka suuta uzaicinaajumus nepaziistami skaipaa? teica, ka netic man vairs. Visu nakti raudaaju. Visu dienu arii. Gribas visu laiku kaut ko raksitit, skaidrot, bet saprotu, ka nevajag. Un saka, ka es chatojot ar citiem chaliem, jo ieraudziija daudzus chatus no pagaatnes (kad biju briiva, nebija probleemu pachatot). Tik pretiiga sajuutua buut apvainotai , jo neesmu neko dariijusi. Negribu protams, skirties, bet izskataas, ka ilgterminaa vins mani nogalianas ;((
04.09.2014 12:15 |

Reitings 15092
Man vispār nav saprotama kaut kāda čekošana, kontrolēšana, paroļu došana, telefonu slēpšana - nafig tas viss??

Vnk atklāti izrunājaties, kas otru uztrauc. Ja to nevarat, tad jau toč nekas labs nav gaidāms..
04.09.2014 12:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mees pat kopaa taisiijaamies driiz dziivot. par to visvairaak zeel .
Vispār priecajies, ka to neuzsākāt.. tad šķiršanās būtu komplicētāka..

Kinetic.. jā.. tas var izskaidrot cēloni.. tomēr viņi ir kopā šobaltdien. Neuzticības izpausme tās nekaunīgākajā pakāpē ir klaja necieņa. Attiecības nevar būt veselīgas bez savstarpējas cieņas, manuprāt. Autore pati arī daļēji atbildēja uz to cēloņu jautājumu:
Vins ir pats kadreiz kraapis
04.09.2014 12:39 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Saka jau, ka paranoiski čeko otra darbības internetā; telefonu tie, kuri paši nav ar tīru sirdsapziņu.
04.09.2014 12:40 |

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
kāpēc man būtu viņam jādod lasīt, ja viņš nedod man lasīt? tas lai iet ratā, tā man būtu kā pazemošana, ja man viss jāatklāj tai pat laikā es varu nemaz necerēt uz viņa.
04.09.2014 12:42 |

Reitings 180
Reģ: 05.08.2014
Ļoti pazīstama situācija. Un iemesls, kā jau te tika minēts - vīrietis pats laida pa kreisi.
04.09.2014 12:43 |

10 gadi
Reitings 13809
Nesaprotu šādas problēmas pieaugušā vecumā.

Gan jau pašam ir kaut kas slēpjams, je bez iemesla Tevi apvaino, kā arī neuzklausa sacīto.
04.09.2014 12:45 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Par to, ka čeko, jo pats krāpis, ne vienmēr tā ir, dažreiz pagātnes rūgtā pieredze traucē jaunajās attiecībās, šaubas.. ne jau visi vienādi... vnk čalis kko sadomājies par tevi ne to..

Reitings 425
Reģ: 10.10.2012
Zakji, protams, vislabākais būtu izrunāties, bet mūsdienās cilvēki tīīīk daudz melo tieši attiecību lietās. Var izrunāties uz samuldēt visu ko grib, viens domās, ka ir izrunājušies, otrs būs piestāstījis pilnas ausis. Es uzskatu, ja nav ko slēpt, tad arī nebūs nekādu pretenziju ļaut ielūkoties soc. tīklos.

Reitings 883
Nu es arii esmu esmu chekojusi kaa traka, bet pati neesmu kraapniece, taapec uzskatu - tas nosaciiti. Mans princips bija tas, ka vienkaarsi baidiijos.
veel vins saka, ka es pa vakariem (kad esam kopaa) vienmer naaku guelet veelaak. Citreiz es eju uzpiipeet vai palasu cosmo. Bet vins domaa, ka es chatoju, jo veesturi tacu varot izzeest, uz ko es vinam saku - ka speciaali nedzeesu, lai vins redzeetu. Nu man reaali nebija probleemu, ka lien manaa fb vai telefonaa, bet kad saaka mani sodiit par pagaatnee raxtiitaam vestuleem (kuras vins ciitiigi lasiija) sekoja paarmetumi, kaa vareeju ar tiem mulkiem chatot. Taa bija mana dzive tad. Tajaa briidii bija loti saaapiigi. Vinam to vajadzeetu saprast, bet nesapratiis.
Tagad vins saka, ka grib nomierinaaties. Un ko peec tam? Saka, ka vinam esot saapiigi. Nevarot man uzticeeties. Buutu vismaz kko reaalu atradis! Un ja gribees salabt, es pat nezinu, ko dariisu
04.09.2014 12:48 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Ja cilvēks čeko otra tel., soc. portālus utt., tādā veidā būtu tikai loģiski likt saprast, ka otrs arī viņa tās pašas lietas var izčekot. Līdz ar to, man liekas drīzāk tā - kas vainīgs, tas bailīgs. Ja Tevi krāptu, tad diez vai līstu tavās lietās, jo tik pat labi ar tādu pašu atļauju to varētu darīt arī Tu!
04.09.2014 12:49 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
ananās - man arī nav ko slēpt, bet neuzskatu, ka pārim būtu jālien vienam otra soc.tīklu profilos...var jau būt baigākā uzticēšanās, bet nu, manuprāt, tas nav vajadzīgs. Ja lien tur dēļ čekošanas, tad vispār tās nav attiecības.
04.09.2014 12:51 |

Reitings 1291
Saka, ka vinam esot saapiigi. Nevarot man uzticeeties.

Piedod, bet, ja ko tādu Tev otrs pasaka bez iemesla, tad visticamāk, ka viņš tiešām domā veidu kā pārtraukt šī attiecības. Nu nedara tā normāls cilvēks, ja Tu esi bijusi tiešām godīga šajās attiecībās.
04.09.2014 12:52 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Saka jau, ka paranoiski čeko otra darbības internetā; telefonu tie, kuri paši nav ar tīru sirdsapziņu.

diezgan slimīga reakcija no vīrieša puses un ļoti pazemojoša. Kā var gribēt būt kopā ar vīrieti, kam pašapziņa ir zemāka par zāli, ja jau šādi uzvedas un ir par sevi tik ļoti nepārliecināts? :)
04.09.2014 12:54 |

Reitings 15092
Nu ja jau viņam liekas absolūti normāli ložņāt pa Taviem profiliem un lasīt Tavas vēstules, tad kāpēc kundziņš neļauj Tev darīt to pašu?? Ok, man tas liekas biš slimi defoltā, bet kāda tad ir viņa atbilde uz šo?
04.09.2014 12:54 |

Reitings 1291
man arī nav ko slēpt, bet neuzskatu, ka pārim būtu jālien vienam otra soc.tīklu profilos

Drauga parole ir "ierakstīta" manā kompī, viņš pat to izdarīja jau mūsu atiecību sākumā. Godīgi, es nekad neesmu gājusi viņa profilā, lai kaut ko okšķerētu. Tāda viņa rīcība manī ieviesa pārliecību, ka nebūs nekādu nepatīkamu lietu viņa sarakstēs utt.
04.09.2014 12:56 |

Reitings 883
Nu par to, ka iemeslu mekleetu..nedomaaju. Jo vakarnakt visu nakti raxtiija ljaunas zinjas, ka chatoju gan jau ar citiem, nu taadaa veidaa, bezmaz gaidot manu reakciju. Tagad no manaam saapeem , vinam drosi vien labaak paliek. Es veel kaa mulke raudaaju visu nakti, jo nespeeju noticeet, ka cilveekam tik maz vajag. Lai jau iet, ja grib! Nav pirmaa reize un tad parasti seko zeelabainas nozeelas pilnas zinas. Varbuut soreiz nebuus, bet es juutos kaa iztukshota. loti nevesliigas attieciibas. :(
04.09.2014 12:58 |

Reitings 883
Vina attaisnojums ir, jo es pati atstaaju savu fb valaa un es jau esot gana atlasiijusies vina telefonu, taapeec vairs nedosot.
04.09.2014 12:59 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vīrietim vispirms jāsakārto sava pašapziņa, jātiek skaidrībā ar saviem tarakāniem un tad jādibina attiecības, kurās sieviete justos laimīga.
04.09.2014 13:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tagad no manaam saapeem , vinam drosi vien labaak paliek. Es veel kaa mulke raudaaju visu nakti, jo nespeeju noticeet, ka cilveekam tik maz vajag. Lai jau iet, ja grib! Nav pirmaa reize un tad parasti seko zeelabainas nozeelas pilnas zinas. Varbuut soreiz nebuus, bet es juutos kaa iztukshota. loti nevesliigas attieciibas.
Esmu bijusi līdzīgā situācijā.. nav vērts tādu cilvēku dēļ bojāt nervus.. vnk nav vērts..
04.09.2014 13:01 |

Reitings 230
Reģ: 04.02.2010
Vēl ir variants, kāds man bija ar ex.
Slimīga paranoja, kas cauri vijās ar mazvērtības kompleksiem pašam par sevi.
Tikai ļoti kompleksaini cilvēki tā uzvedās, lai gan ārēji to nevar pateikt, piem. izskats vīrietim labs, kompānijās super sabiedrisks, bet psiholoģiski ir kaut kāda problēma (kompleksi), un tad to visu savu nepārliecinātību par sevi izgāž uz tevis. Man bija ne tikai jāatskaitās par visu, bet es pat nevarēju aiziet nekur ar draudzenēm, jo redz tur es varu sastapt kādu citu, nerunājot jau par to, ka lietot kosmētiku arī nevar, lieki teikt, ka izšķīros. Tāda dzīve nav priekš manis. Jo cilvēks kurš patiesi mīl, grib lai otrs cilvēks ir laimīgs piem., labi izskatās (kosmētika), satiekas ar draudzenēm (labi pavada laiku). Es uzskatu, ka šādi cilveki nemainās, ja vien paši ar laiku saprot savu problēmu un rēāļi sāk ārstēties.
04.09.2014 13:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits