labriit.
Apnicis jau ciiniities ar attieciibu probleemaam. Soreiz tiesaam padodos. Mans viirietis saka, ka pedejaa laikaa uzvedos diivaini un kaut ko sleepju, lai gan taa nav. Pat izlasiija visas manas vestules fb, protams, neko neatrada. Par katru personu, ko pievienoju, uzdeva jautaajumus. Vienaa briidii vnk uzliku sleept draugus feisbukaa. Tas vinu darija veel aizdomiigaaku. Izlodaaja manu skaipu, atrada, ka esmu blokeejusi akut kaadus aizdomiigus skype vaardus "seky" un "mohamed" . Teicu, ka nepaziistami, taapeec blokeeju. Jums nekad nav gadiijies, ka suuta uzaicinaajumus nepaziistami skaipaa? teica, ka netic man vairs. Visu nakti raudaaju. Visu dienu arii. Gribas visu laiku kaut ko raksitit, skaidrot, bet saprotu, ka nevajag. Un saka, ka es chatojot ar citiem chaliem, jo ieraudziija daudzus chatus no pagaatnes (kad biju briiva, nebija probleemu pachatot). Tik pretiiga sajuutua buut apvainotai , jo neesmu neko dariijusi. Negribu protams, skirties, bet izskataas, ka ilgterminaa vins mani nogalianas ;((