Politika nav bērnu kariņš, Melns. Pastāv arī dažādas diplomātiskās normas, kas ir jāievēro. Arī Porošenko nupat notikušajās pārrunās ar Putinu paspieda viņam roku, jo nevarēja atļauties izdarīt to, ko patiesībā noteikti ļoti būtu gribējies izdarīt.
Šeit jārunā par tām ģimenēm, kuru dēli un vīri gāja bojā Ukrainā. Viņiem ir aizliegts par to runāt, pretējā gadījumā viņi nesaņems solīto pabalstu. Bet vēl jārunā arī par karavīru mātēm, kuras zina par patiesību,» raksta Ņemcovs.
Viņš norāda, ka Putina radītā kara dēļ redzamas jaunas problēmas arī ekonomikā, jo kritusies rubļa vērtība, kā arī fondu tirgus krišanās.
«Tikai pieci procenti iedzīvotāju Krievijā atbalsta bruņotu ielaušanos Ukrainas teriotrijā. Pilnvērtīgs karš nozīmēs jaunus upurus, un tad jau neizdosies slepeni apglabāt kritušos. Paranoiķis velti cer, ka viņam izdosies visu laiku melot. Noslēpums būs atklāts. Jau tagad daudzi nojauš, ka ne viss, ko rāda televīzijā, ir patiesība,» raksta Ņemcovs.
Sava ieraksta noslēgumā Ņemcovs atgādina, ka tikai krievu pašu rokās ir iespēja apturēt agresoru un izglābt daudzas dzīvības.
«Galvenais ir nebaidīties un neklusēt, bet gan rīkoties,» atgādina Ņemcovs.
Melns, kādā darbā strādā Tavi draugi? 2 no manām draudzenēm arī strādā Norvēģijā, abas apguva norvēģu valodu gan tepat, gan aizbraucot Norvēģijā. Strādā starptautiskās kompānijās un komunicē gan angliski, gan norvēģiski. Viņām pat domas nebija braukt vienīgi ar angļu valodu. Tāpat arī paziņas, kas strādā Nīderlandē, Dānijā, Somijā, Zviedrijā un Spānijā.
Lai arī cik ļoti Putins nemelotu par Krievijas armijas spēku neesamību Ukrainā; lai kā viņu neatbalstītu propagandisti, Krievijas iedzīvotājiem jau sāk rasties aizdomas, ka valdība viņiem melo, savā sociālā tīkla «Facebook» profilā raksta Krievijas opozicionārs Boriss Ņemcovs.
Nepārproti, es NEATTAISNOJU. Es skaidroju, kā domā, kā spriež tie cilvēki. Labi, vai latvieši, kuri strādā Norvēģijā, daudzi mācās norvēģu valodu? Nīderlandē - holandiešu? Šaubos, vismaz tie 3 cilvēki, kurus zinu un kuri strāda Norvēģijā, NEVIENS nerunā norvēģiski - iztiek ar angļu valodu. Nekulturāli? nedomāju - vienkārši nevajag.@ Melns
Ukrainas Arlietu ministrija. Oficialais saits. ta jau nu bus pavisam oficiala un patiesa informacija. Tur jauns ministrs, kas atbalsta internetehnologjiju izmantoshnu.
Par kādiem konjunktūristiem? Neko tādu neesmu norādījusi, neizdomā.
Kālab lai neierastos? VL iedibinātais un organizētais lāpu gājiens nu ir kļuvis par vērienīgāko neatkarības dienas svētku pasākumu, ko vairs nevar izlikties neredzam.
Mēs redzam savu sabiedrības loku. Piemēram, manējā aizbraukušo nav.
Man draudzene tieši tagad ir Norvēģijā. Cik dzirdu no viņas, normālu/pieklājīgu darbu atrast bez norvēģu valodas zināšanām nav iespējams. Viņa mācās.
Es nerunāju par nepieciešamību, bet neredzu, ko tas maina. Jo, lai kāds tas prezidents bija, viņš tomēr bija 1. prezidents; 2. latvietis. Es neredzu tādu milzīgu pretrunu, kāpēc nacionālisti nevarētu paspiest roku likumīgam Latvijas prezidentam.
Par KF karodziņiem? Viss vienkārši, valstij nelojālo personu auto. Tas pats, kas ar georga lentītēm. Re, pirms dažām dienām Gruzijā kādam autovadītājam palūdza lentīti noņemt, tāpat arī citur šādi gadījumi nu ir dzirdēti. Kas tur slikts? Potenciālie zaļie cilvēciņi.
Pīķa Dāma, mana draudzene iegūst izglītību Norvēģijā un prot norvēģu valodu.