Vai tiešām no piedāvātā studiju klāsta nekas nesaista?Esmu izskatījusi visas fakultātes un domāju, ka arī visas studiju programmas, bet neesmu pamanījusi neko tādu,kas piesaistītu interesi.
Esmu izskatījusi visas fakultātes un domāju, ka arī visas studiju programmas, bet neesmu pamanījusi neko tādu,kas piesaistītu interesi.
Vairāk par visu mani interesē skaistumkopšanas joma, bet tas redz, neesot kārtīgs darbs.Tas ir kārtīgs un ļoti smags darbs, tomēr tas nav darbs, kas apmaksā rēķinus un ar kuru tu spētu uzturēt sevi, kur nu vēl ģimeni.
tomēr tas nav darbs, kas apmaksā rēķinus un ar kuru tu spētu uzturēt sevi, kur nu vēl ģimeni.tiešām? man gan šķiet, ka labi meistari nopelna pat ļoti pieklājīgi.
Tev tomēr vidējā izglītība ir, tu tik pat labi vari aiziet uz pusotra gada mācībām tehnikumā kādā profesijā, tas nav tik daudz izniekots laiks nekā iesākt ko pamatīgu un pēc tam aiziet prom jo saproti ka tas nav tev. Un pa to laiku paralēli var arī kārtīgi izdomāt ko tu vēlies iesākt tālāk.
tiešām? man gan šķiet, ka labi meistari nopelna pat ļoti pieklājīgi.Nu, nu. Tas ir nestabils ienākums, jo vienu mēnesi klientu var būt ļoti daudz, otru ļoti maz. Citreiz, kad strādāju, varēju 11h pa tukšo nosēdēt, jo nebija neviena vai tikai viens klients, un tas ir centrā, lielveikalā.
Ar ko tehnikums vispār atšķiras no universitātes? Man tas saistās ar kaut kādām reāli tehniskām studijām, dzelžiem, skrūvēm, uttTas ir ļoti maldīgs uzskats. Tiešām, tavuprāt, interjera dizainerim, pavāram, šuvējam jāmācās par dzelžiem un skrūvēm? :) Man gan te vairāk izskatās, ka tev vienkārši ir ļoti pieriebusies formālā mācīšanās, izglītības ieguve un tu gribi prom no tā visa.