Meitene ar vēderu

Reitings 25
Reģ: 27.08.2014
Nesen laivu braucienā iepazinos ar vienu meiteni. Mēs bijām salikti vienā laivā, un to divu dienu laikā mums izveidojās ļoti labs kontakts. Ar viņu ir interesanti runāt, viņa ir gudra, asprātīga, ar labu humora izjūtu, arvienvārdsakot forša meitene. Arī es viņai iepatikos. Viņa mani pēc tam uzmeklēja draugos, un tagad būtībā diezgan tieši aicina uz randiņu.
Arī man viņa kopumā patīk. BET. Viņai ir, nepārspīlēšu, liela riepa. To divu dienu laikā viņa praktiski visu laiku bija manu acu priekšā lielākoties tikai peldkostīmā. Un es varēju viņas augumu novērtēt no visiem aspektiem. Un tas vēders visu laiku dūrās acīs. Patiešām liels, mīksts, ļumīgs. No nabas uz leju vēl tāda kā nostiepta stīga, kas pārdala vēdera lejasdaļu uz pusēm, kur katrā pusē tad paliek pa tādam kā tauku spilventiņam, nezinu, kā lai aprakstu... Un meitenei tikai 20 gadi, bērnu nav bijis. Pati nekāda tievule nav, bet kopumā ok, vidējas miesasbūves, tikai vēders patiešām liels.
Neteikšu, ka meitene neliekas seksuāli pievilcīga, bet tas vēders mani mulsina, sevišķi tā daļa no nabas uz leju ar tiem diviem "spilventiņiem" un to reni/nostiepto stīgu (nezinu, kā lai apraksta, ceru, ka saprotat, ko domāju...) pa vidu.
Gribēju pajautāt, no kā meitenei var būt tāds vēders? Vai tas ir normāli?
Un vēl no meiteņu pieredzes - cik lielas ir izredzes, ka meitene sāks sportot, nodzīs riepu? Kas viņu varētu motivēt?
27.08.2014 01:27 |

Reitings 25
Un, jāatzīst, man šķiet ļoti seksīgi, kā viņas vēders kustas, kad viņa sporto, un arī tas, kā viņa izskatās, kad sporto (piesarkusi, sasvīdusi, aizelsusies)... Tāpēc vien es gribētu ar viņu kopā sprotot vēl, lai cik dīvaini tas arī neizklausītos. :)
29.08.2014 13:56 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Man gan neticami liekas, ka viņa paspēja noskrieties spēlējot skvošu. Kad es pirmās reizes to spēlēju, tad knapi varēju bumbiņu atsist. Tad jau tai meitenei irbaigais talants.
29.08.2014 14:03 |

Reitings 25
Nē, viņa vienkārši aizelsās jau pāris reizes pārskrienot pār laukumu!
29.08.2014 14:05 |

Reitings 2336
Pār kādu laukumu? Tajā mazajā būcenī. :D
29.08.2014 14:09 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Autors meiteni atstājis bez elpas :D Burtiskā nozīmē :D :D :D
29.08.2014 14:12 |

10 gadi
Reitings 3007
Mazliet palasīju- man šādas tēmas apspriešana publiski šķiet ņirgāšanās par cilvēku (ja, protams, šis nav fake). Ja Tev meitene tiešām patīk, bet mazliet atgrūž auguma dēļ, ņem viņu līdzi uz sportiskām aktivitātēm, ēdat un gatavojat veselīgas maltītes, parādi viņai, cik forši ir dzīvot veselīgi. Ja ar nebūsiet kopā, viņa būs no Tevi daudz ieguvusi, jo bieži vien trūkst elementāras informācijas un pozitīvas motivācijas, nevis publiski apspried viņas augumu un riepas veidošanās iemeslus- ja gribi dzirdēt patieso, pavaicā viņai pašai, jo tikai viņa zina, kāpēc tāda ir radusies?

Un vēl pieņemu, ka iespējams nav tik traki, jo arī no tievas meitenes zemās bikses var izspiest riepiņu :D
29.08.2014 14:15 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Pār kādu laukumu? Tajā mazajā būcenī.

+
Es gan atzīšos, ka skvošu neesmu spēlējusi, bet man liekas, ka tas ir sporta veids, kurā aizelšās nevis no pārskriešanas pār ''laukumu'', bet gan enerģiskas bumbiņas atsišanas, bet varbūt es maldos :-D
29.08.2014 14:17 |

Reitings 25
Pār kādu laukumu? Tajā mazajā būcenī.

Nuja! :D Laikam viņai par intensīvu. Nevis tas attālums pie vainas, bet tas, ka strauji viss notiek. Burtiski pārskrien no vienas puses uz otru un atpakaļ, un redzi, ka jau kampj gaisu, nevar normāli parunāt. Un pēc dažām minūtēm vispār vajag pauzi, atkrīt pie sienas, visa sarkana, sviedri gāžas aumaļām, un dzer ūdeni. Atpūšas minūti, tad atkal bišķi uzspēlē. un pēc trešās tādas atpūtas pateica, ka ir piekususi un vairs paspēlēt nevar. Metām mieru.

Domāju, tas vēders arī būs pie vainas. Kad viņa sēdēja, saliekusies uz priekšu, tad kā muca izgāzās uz priekšu, kā grūtniecei daudzā mēnesī. Laikam organismam liela slodze.
29.08.2014 14:21 |

Reitings 25
Autors meiteni atstājis bez elpas Burtiskā nozīmē

Jā, ar viņu tas ir ļoti viegli. Taču tajā ir kaut kas velnišķi seksīgs, pats brīnos. :)
29.08.2014 14:22 |

Reitings 25
Un vēl pieņemu, ka iespējams nav tik traki, jo arī no tievas meitenes zemās bikses var izspiest riepiņu

Viņa kopumā nav resna, vidējas miesasbūves. Vienīgi vēders gan ir izteikts. Un, jā bikses ar zemu jostasvietu viņa valkā. To es piefiksēju. Protams, pāri iet krekliņš, jaciņa, bet tie jau ik pa laikam paraujas uz augšu. ;)
29.08.2014 14:25 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Taču tajā ir kaut kas velnišķi seksīgs, pats brīnos.

Nu re, tad tā tik turpini. Neprasi viņai neko, izdomājiet sportiskas aktivitātes kopā un redzēsi, ka riepa pazudīs kā nebijusi. Ja, protams, tevi pašu tā ādas ļerpatiņa nepataisa impotentu...
29.08.2014 14:25 |

Reitings 471
Reģ: 28.07.2014
kā grūtniecei daudzā mēnesī.

Sasmējos.. :D Grūtniece daudzā mēnesī.. :D

Par tēmu - ja reiz Tev patīk, kā viņa sporto, tad ņem viņu regulāri uz skvošu līdzi, lai pasporto. :)
29.08.2014 14:26 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Autors meiteni atstājis bez elpas Burtiskā nozīmē

Jā, ar viņu tas ir ļoti viegli. Taču tajā ir kaut kas velnišķi seksīgs, pats brīnos.

Varbūt Tev vienkārši tāda sasarkusi un aizelsusies sieviete asociējas ar seksu un tāpēc arī patīk :-D
29.08.2014 14:28 |

Reitings 25
Nu re, tad tā tik turpini. Neprasi viņai neko, izdomājiet sportiskas aktivitātes kopā un redzēsi, ka riepa pazudīs kā nebijusi. Ja, protams, tevi pašu tā ādas ļerpatiņa nepataisa impotentu...

Es jau neprasīju, viņa arī pati par savu augumu un fizisko formu neko nekomentēja. mazliet pat brīnījos. Redzu, ka viņa tik ātri piekūst, ļoti svīst, bet neko nekomentē, pati izturas tā, it kā tas pašsaprotami, arī nesūdzējās, ka grūti vai kā. Tikai ir pa laikam teica, ka jāatpūšas, un beigās, ka pavisam piekususi un jābeidz. it kā tas būtu pašsaprotami.

Par sportiksajām aktivitātēm vispār gan parunājām. Sākumā teica, ka sporto, bet, kad jautāju sīkāk ko un cik bieži, beigās atzinās, ka "sen nebiju sportojusi". :D
29.08.2014 14:38 |

Reitings 25
Varbūt Tev vienkārši tāda sasarkusi un aizelsusies sieviete asociējas ar seksu un tāpēc arī patīk

Varbūt :D
29.08.2014 14:38 |

Reitings 25
Par tēmu - ja reiz Tev patīk, kā viņa sporto, tad ņem viņu regulāri uz skvošu līdzi, lai pasporto.

Tāds arī ir plāns!
+ viņa izrādīja interesi paskriet kopā, kad ieminējos, ka skrienu arī. Nezinu gan, kā viņai ar to ies',nemot vērā, cik ātri aizelšas, bet gaidu ar nepacietību, kā jau minēju, man tas liekas seksīgi! :)
29.08.2014 14:43 |

Reitings 62
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf
29.08.2014 14:53 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es tikko sapratu, ka VISĀM MEITENĒM taču ir vēderi! Hahaha! Un sasmējos par uzrakstu. Blonds mincis! :D

29.08.2014 14:57 |

Reitings 75
Reģ: 28.05.2014
Klau, autor? Tad tev viņas vēders liekas seksīgs, vai arī tu gribi, lai viņa to nodzen, ja reiz aicini sportot?? Man kaut kā nelīmējas kopā. :D

Es vienreiz satikos ar puisi, kurš visu laiku piesējās manam vēderam, plus aicināja sportot, tā arī pasakot, ka grib, lai nodzenu vēderu. Tu esi tāds pats tips, vai kāpēc aicini sportot? :D
Un tici man, meitene mana, ja tu blenz uz viņas vēderu (ko no taviem komentāriem var sparast tu dari!), pat, ja tev šķiet, ka viņa enko nemana. ;)

Un vēl es nesapratu, kas tieši tev liekas seksīgs? Tas, ka viņa sproto, vai tas, ka ir tik sliktā formā, ka viņai uzreiz iestājas aizdusa??
29.08.2014 14:59 |

Reitings 20
Reģ: 15.08.2014
Apelsīn, tavā bildē esi tu? :D
29.08.2014 15:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)