Man shkiroties un ex puishiem nekad taa iisti nav saapeejis...es nezinu to sajuutu, ko reizeem te apraksta meitenes, kad raudiens naak un sirds saluuzusi, tpc gana viegli ir bijis ''ieleekt'' jaunaas attieciibaas, kas arii notika gana aatri. Taapeec, es domaaju,ka nav bijusi miilestiiba liidz shim un par nopietnaam attieciibaam ieprieksheejaas nosaukt nevareetu, kaut kopaa nobuuts paara gadi ar ekshiem.
Ja dziive pagrieziisies taa, ka shiis attieciibas beigtos, es domaaju,ka buutu taas saapes un salauztaas sirds sajuuta, jo ir ilgi buuts kopaa, kopdziive, plaani, tik daudz kopiigu atminju un nezinu vai tik viegli leektu jaunaas attieciibaas.
Kad biju ar ex, tad arii iedomaajos-kaa kaads cits man vareetu pieskaarties, glaastiit, utt., bet ar naakamajaam attieciibaam kaut kaa dabiigi tas shkjita...nezinu, iespeejams iemesls, bija miilestiibas neesamiiba, bet nezinu.
Es reizeem iedomaajos par to sievieshu sajuutaam, kas piekopj vienas nakts sakarus vairumaa, vak saansolji kam bijushi- vien intereses peec-nu kaa ir ar to fizisko pusi? Te viens redz tevi visu, visu, pieskaraas, te otrs to pashu, te treshais...
Man jau reizeem ir taada riebiiga sajuuta redzot savu ex, iedomaajoties,ka ir veelviens, kas mani redzeejis un pieskaaries taa, kaa mans draugs tgd. Nu tiiri fiziski. Nepatikami to azpinaaties, tpc iedomaajos-kaa ir citaam, kas to viirieshu ir bijis daudz vairaak? Vai arii ir riebiiga sajuuta?