Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tas ir normāli?

Reitings 204
Reģ: 18.04.2013
Esmu stāvoklī, mokos ar sliktu dūšu un galvassāpēm. Guļu gultā lielākoties, jo sliktās sajūtas dēļ nevaru neko padarīt.
Šodien esmu līdz asarām, jo gribu šķirties ar vīru. Mums pirmais bērns. Abi ļoti gribējām un gaidījām, bet tagad esmu tik nomākta... Viņš zina ka man ir slikti, nevaru iZturēt smakas. Tagad pat nekautrējās nolaist smaku manā priekšā labi zinot, ka man tā jau vēmiens nāk. Pienāk klāt sasmaržojies, grib dot buču, es saku, lai nenāk jo man smakas traucē.. Apvainojās kāda es esmu! Pēdējā laikā arī kļuvis agresīvs. Visus jau kādreiz kaut kas var sakaitināt, bet viņš sāk psihot, kad aizrādu. Bail, ka šitas nebūs ar bērnu, ka nenodarīs vēlāk bērnam pàri
Jūtos nomākta un gribas šķirties! Liekas, ka būs vieglāk vienai, nekā visu laiku kādam skaidrot, ka man ir slikta dūša, nejūtos labi un vēl mierināt, kad apvainojies. Viņš strādā, pelna naudu ģimenei. Es jūtos arī morāli slikti par to, ka pat māju pietiekami nevaru uzkopt un ēst uZtaisīt.
Vai šādas emocijas tiešām ir normālas grūtniecības sākumā.
Saprotu, ka nevajag strēbt karstu, tie ir hormoni, kas trako, bet gribas aiziet prom no viņa.
26.08.2014 18:21 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Un šito:

Nu, mana kolēģe ar lepnumu stāsta, ka, gaidot bērnu, nakts vidū trenca vīru uz veikalu pēc čipsiem,

- mierīgi! Ja es gribu ēst un gribu kaut ko - tieši to, tad nekas cits nederēs. Un ja es gribu to tagad, tad no rīta tas vairs nederēs. Un uzēst kaut ko citu - tā nav opcija, jo no domas vien paliek šķebīgi. Vajag tieši to un tieši tad, un tam nav nekāda sakara ar racionālu domāšanu. Tagad arī vienīgās pusdienas, kuras varētu ēst, ir soļanka. Ja nedabūšu, būs jāpaliek bez pusdienām.

Bet laimīgā kārtā jāsaka, ka es pa nakti guļu, nevis domāju par ēdienu, tāpēc trenkāt nevienu nesanāk.
27.08.2014 13:41 |

Reitings 345
Reģ: 21.07.2010
Vīrs regulāri ēd blakus istabā,jo tā gaļa taču smird!!! :D Bet viņš pats par to pasmejās..
Nāk man arī visādi tarakāni galvā, bet es cenšos pati ar tiem tik galā un pastāstu vīram tikai pēc tam, kad esmu nomierinājusies.

Manuprāt galvenais ir izrunāties, vienoties tā teikt par noteikumiem. Vīru mājās sagaida mīļa sieviņa, ja viņš smaržojas mazāk. Un tamlīdzīgi.

Nopērkat grāmatiņu Mūsu mazulis, vai kā tamlīdzīgi saucās, kurā raksta visu iekšā - kad uzzināja par mazo, kādas bija emocijas tētim, mammai. Uzrakstiet katrs mazajam vēstuli. Galvenais dariet to kopā. Sanāk tāds mīļš un aizkustinošs brīdis.

Un nesatraucies, kolīdz mazais būs rokās, tā aizmirsīsies viss sliktais.. :)
27.08.2014 14:34 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits