Izdevusies diena. Dabūju ārsta zīmi baseinam un par vizīti man nepaņēma ne centa. 22 € saekonomēju. Skrēju pēc kūciņām kā pateicība. Man liekas tā neskaitās kukuļošana. Pēc tam veiksmīgi sapirku bērnam drēbes- rudens jacinju, apavus, bērnības traumu-čalim zeķubikses, jaciņu un cepuri. Par sevi arī neaizmirsu :D bet peldkostīmu tā arī neatradu :( neviena nepārdod 40.-42. izmēra kopējo peldkostīmu? Rīgā.
MADasaHatter, no rīta nolauzu nagu, labi, sarunāju, ka vakarā braukšu par jaunu sataisīt, paiet 1h, kad man lapsene iedzeļ 2vās vietās kaklā. Man šodien veicas. :)
Bante-mazais aug un jādomā par lielāku platību,neviens normāli ciemos nevar atnākt,maz vietas.
Jā,ss.lv mans mīļākais portāls,to vien daru kā tur sēžu.Galva jau sāp.
Šodien tīri jauka diena izvērsusies, neskatoties uz vakardienas sabojāto vakaru. Sanāca baigais kašķis, daudz kas tika pārrunāts, nemierīga nakts/rīts, bet kaut kā viss pa dienu nomierinājies.
Ārprāts!!!! Es tikko paskatījos tajā twitterā, kur tie dzīvokļu sludinājumi ir. Nenormālas cenas, nenormālas!!!
Tādas cenas ir šeit Vācijā par dzīvokļiem. Tikai būtiskākā atšķirība ir tāda, ka šeit cilvēki par pilnas slodzes darbu pelna sākot no 1200euro mēnesī, nevis knapi 400-500euro.
Brīvdienās bijām sēņot un sasēņojām daudz sviesta bekas...tīrīšana gan bija nenormāla un visi pirksti melni palika. Pats trakākais ka nevar nomazgāt :D Esmu mēginājusi citronskābi, veļas pulveri un veļas ziepes...nekas labāk nepaliek :D Kādi ieteikumi? Kauns tādai uz darbu nākt...
Bet vispār ārā beidzot spīd saule un vēl tikai 20 min darbā.. :)
Annie sēnes mežā pilns. Vajag tikai braukt un lasīt..tiesa gan sēņotāji ar visos mežos sestdien, svētdien netrūka :) Bet tagad pēc lietus vajadzētu atkal būt saaugušām..