Es savam puisim uz pusotru gadu septembrī dāvināšu fotogrāmatu ar mūsu kopīgajām bildēm, mīļiem un mums tuviem tekstiņiem, manu atzīšanos mīlestībā, visādiem jociņiem utt. Esmu pārliecināta, ka viņš būs sajūsmāCik tev gadu? Puika varetu but sajusma, ne normals vecis.
vienmēr esmu kaut ko pati meistarojusiTas ir kā? Adijusi zekes? Zimejusi zimejumu?
Meitenes, nopietni - čaļiem tādas dāvanas nav vajadzigas. Pietiks, ja nopirksiet viņam alu, čipsus, ieslēgsiet kaut kādu futbolu un ļausiet relaksēties.
Es savam puisim uz pusotru gadu septembrī dāvināšu fotogrāmatu ar mūsu kopīgajām bildēm, mīļiem un mums tuviem tekstiņiem, manu atzīšanos mīlestībā, visādiem jociņiem utt. Esmu pārliecināta, ka viņš būs sajūsmā
Es savam puisim uz pusotru gadu septembrī dāvināšu fotogrāmatu ar mūsu kopīgajām bildēm, mīļiem un mums tuviem tekstiņiem, manu atzīšanos mīlestībā, visādiem jociņiem utt. Esmu pārliecināta, ka viņš būs sajūsmā
Man ir doma dāvināt kādu vīrišķīgu rokaspulksteni. Nesen viņš izteicās, ka gribētos, ejot garām veikalam. Bet es mo lielās izvēles vienmēr apstulbstu un baidos nošaut greizi.
Man ir doma dāvināt kādu vīrišķīgu rokaspulksteni.Talak no tevis dzimsanas diena pieprasiis Ferrari :D
Uzdāvināt var arī kādu nieciņu, jo tu jau būsi parūpējusies par attiecīgo atmosfēru. (piemēram, kādu smuku kreklu, maiku, varbūt kādu gaumīgu aproci (nevajag uzreiz zelta, bet noteikti nevajadzētu arī no klasiskajiem, lētajiem koka un ādas savārstījumiem, bet, ja gadījumā viņam tāds stiliņš, tad arī tādu var).Atkal beernudaarzs. Kurs vinjs ies ar to kreklu? Jums tiesam te veejš galvaa svilpo? Ja pasham idejas nevedas, paprasaat kaadam citam chalim, kaut vinja draugam.
labi, palīdziet izdomāt ko nesalkanu, bet riktīgi krutu, smieklīgu?Kapec smiekligu? Daavini tak to, kas vinjam patiks. Norēkties var vienmer paspeet.