Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iepazīšanās ar vīrieša vecākiem

Reitings 77
Reģ: 29.12.2012
Sveikas, dāmas!
Tātad, pēc pāris dienām, proti, trešdien būs pirmā iepazīšanās ar puiša vecākiem viņu mājās.
Kopā esam apmēram četrus mēnešus. Ar maniem viņš jau ir iepazinies attiecību sākumposmā, tāpēc, saprotams, ka arī man ir laiks šim visai nozīmīgajam solim. :)
Jautājums:
Jūsuprāt, kas ir vispiemērotākā dāvana puiša vecākiem? Pirmo iespaidu vēlos atstāt tiešām labu, un tas būtu tāds neliels plusiņš visam šim pasākumam. :)
Var dalīties ar savu, citu un jebkādas citas pieredzes šajā lauciņā.
Paldies par sniegtajiem padomiem jau iepriekš! :)
24.08.2014 23:42 |

Reitings 238
Reģ: 30.08.2013
Augļu grozs, pašcepta torte? :D Es nezinu. :D
24.08.2014 23:47 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Atceros, ka pirms viņus satiku, abi savā starpā sprieda, kurš tad pirmais iepazīsies (vecāki ir šķīrušies, bet viņiem ir labas attiecības). Dažādu situāciju dēļ bieži gadījās iespēja pirmo satikt tēvu, bet ar draugu izlēmām, ka laikam pareizāk būtu dot mammai priekšroku :D Un nekādu dāvanu nepirku, jo abus satiku, braucot slēpot nevis mājās. :)
Ja ietu uz mājām, jautātu draugam, kas viņa mammai labāk patīk. :) Domāju, ka nekādas lielās dāvanas nav nepieciešamas, jo tad viņiem var rasties neērta situācija, ja neko pretī nebūs iedomājušies dāvināt. Galvenais esi dabiska :)
24.08.2014 23:50 |

Reitings 77
Reģ: 29.12.2012
Jā, pašcepta torte man arī ienāca prātā kā viens no variantiem, bet tā kā laika man nav visai daudz, tad torti varu cept tikai vienu reizi, un kaut kā šķiet, ka ar pirmo īsti neizdosies. :D
24.08.2014 23:56 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Es drauga abus vecākus iepazinu pašā attiecību sākumposmā - kopā bijām tieši 2 nedēļas. Īsti plānots tas nebija + biju pārāk neapdomīga, tāpēc nekādu dāvanu nedāvināju. Tā pat viņa tēvu satiku sētā, bet mammu koridorī, kad viņa jau gāja ārā pa durvīm, lai brauktu prom :D
24.08.2014 23:56 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es arī sākumā domāju, kādas dāvanas nesīšu, kā viss būs, bet realitātē, ar drauga mammu iepazinos veikalā :D un ar tēti tad, kad gājām pastaigāties ar drauga krustmeitiņu. Arī ar manējiem viņš iepazinās kaut kā pavisam vienkārši, bet liekām ceremonijām un dāvanām.
Pajautā draugam, viņš noteikti zinās, kas vecākiem patiks vislabāk :)
25.08.2014 00:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits