Šausmas!

Reitings 89
Reģ: 08.04.2014
24.08.2014 22:18 |

Reitings 140
Reģ: 02.02.2014
Bij brīži bērnībā ka nebija maizes mājas ko ēst, bet mamma vienmēr kaut ko izdomāja un uzvārija to pašu zupu no piemājas izaudzētiem dārzeņiem. Kā arī daudz ēdām ievārījumus, sēnes un nesūdzējāmies ne par ko..
25.08.2014 10:15 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
neteikšu,ka ticu šim stāstam,bet meitenes,jūs tiešām domājat ,ka i-nets mēnesi maksā nezin kādu naudu? Internets telefona var būt ar pa 3 euro mēnesi,un ko viņa ekanomēs,ja to nonems nost? Vismaz kaut kāda saziņa ar ārpasauli.
Un tas,ka varbūt mēs varam ēst katru otro dienu putraimus,nenozīmē,ka bērniem ir forši ,ka viņi ēd viņus katru dienu,un apzinās,ka nekas cits viņiem nebūs. Mēs varam aiziet uz veikalu un nopirkt sev vēl kaut ko garšīgu ,bet citi to nevar. Es zinu ,ka šādas ''''''ģimenes ir daudz LV,saprotu,ka itkā vecāki paši vainīgi,bet dzīvē visādi var gadīties.
25.08.2014 10:20 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Un auzu pārslas nav nekāds ediens !
25.08.2014 10:22 |

Reitings 1425
Bet tas bija vairāk tā filizofiski. Es domāju,ka vecākiem tomēr ir jānodrošina bērniem viss nepieciešamais. Vai varbūt tad nevaidzēja tomēr domāt par otru bērnu,jo liekas,ka šitādā ģimenē var arī situācija nemainīties ,kad mazākais jau būs liels. Skumji.
25.08.2014 10:22 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Internets telefona var būt ar pa 3 euro mēnesi,un ko viņa ekanomēs,ja to nonems nost? Vismaz kaut kāda saziņa ar ārpasauli.

Taču telefoni arī viņem ir.
Nu zinet, ja bērns jāliek gulēt,lai nejustu badu, pat tie 3EUR ir nauda,par kuriem var nopirkt Maximā kaut rīsu paku un maizi.
Ja labāk bērns badā, nekā māte nav sazinājusies ar ārpasauli :D jā, okej. 21.gs. vērtības.
25.08.2014 10:25 |

Reitings 1425
Nu šis konkrētais stāsts ir apsurds,bet labi,tādā gadijumā pieņemsi,ka viņiem ir pavisam lētie telefoni. Ko tad viņiem darīt nodot viņus lombardā,un ja nu gadijumā kaut kas notiek,kā piemēram jāsauc ātrā palīdzība,tad bez telefona skriet ārā uz ceļa un meklēt kādu palīgu. Nu nevaig jau pārspīlēt.
25.08.2014 10:30 |

Reitings 9917
Nu bet internets būs visu laiku, tā ir iespēja meklēt darbu , dabūt kaut kādu pārtiku , kaut kur ... Nezinu, man internets ir tik pat svarīgs cik elektrība , tad jau to arī var atslēgt un nebūs jāmaksā var sēdēt sveču gaismā ..
25.08.2014 10:32 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Par so stastu nezinu,bet kopuma,es ari uzskstu,ka valsts nerupejas pietiekosi par gimenem ar berniem. És uz katra stura maksaju ntos nodoklus,brinums,ka par gaisu vel nav nodoklis un vini man pec gada vecuma maksa kaoeikas. Par tiem 8lsvsp kauns vinu vieta.
Par invalidiem,há gribi kkadu pabalstu sanem, tad ej un pats bez maz vai ludzies. Sutis tevi pa ntajam iestadem un beigas pateiks,sorry,mes jums invaliditati nepieskirsim.
Valstij ir po**** uz berniem, cilveku labklajibu. Musu merkis ir kartigi urbties pakala amerikaniem un darit visu,ko mums saka ES.
25.08.2014 10:32 |

Reitings 1425
Nu bet internets būs visu laiku, tā ir iespēja meklēt darbu , dabūt kaut kādu pārtiku , kaut kur ... Nezinu, man internets ir tik pat svarīgs cik elektrība , tad jau to arī var atslēgt un nebūs jāmaksā var sēdēt sveču gaismā ..
- nu bet tieši tā. Nejiet jau te runa par tusēšanu sociālajos tīklos un citām neta izkalidēm,bet tīri ,lai viņš ir vajadzībai,saziņai,darba meklēšanai utt. Tāpat kā piemēram var palūgt palīdzību kaut ko noziedot utt...
25.08.2014 10:34 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Leseda, es Tevi apbēdīnāšu, Tu par mani neko nezini. Pilnīgā badā es neesmu dzīvojusi, jo mani vecāki ir cilvēki, kas prot caursisties it visam un es pati tāda esmu, bet runa nav par mani, bet Tevi. Tu vienmēr kā odze uzrodies, lai uzrakstītu kaut ko sliktu, kaut vai toreizi man uzrakstīji to nesmuko tekstu par Ilzes paciņu. Tu gribi teikt, ka tā nebija skaudība?

Man pašai ir bijis grūti un tieši, tāpēc esmu ar labu sirdi, atdošu visu līdz pēdējam, lai citiem būtu labi. Acīmredzot Tev šāda īpašība nepiemīt, jo it visā saskati tikai negatīvo un ziņo cik Tev grūti.

Pat, ja cilvēkam nav iedota prasme caursisties to ar laiku var iemācities, vajag tikai atrast tam mentoru un gribas spēku, nevis niknas mātītes, kas aprej, lai vai kas.

Smiekli man nāk par tulkošanu, bet es klusēju...
25.08.2014 10:35 |

Reitings 9917
Es atkal neuzskatu , ka kādam vispār ir jāuztur mani bērni, bērnus es radu sev, savam priekam nu nav nevienam tāpēc man jabučo kājas ,jo es redz esmu māte ... Mani 100 vai 200 eiro motivētu radīt bērnu , tāpat kā pabalsts 11 eiro mani neapturēja to darīt....
25.08.2014 10:36 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Par invalidiem,há gribi kkadu pabalstu sanem, tad ej un pats bez maz vai ludzies. Sutis tevi pa ntajam iestadem un beigas pateiks,sorry,mes jums invaliditati nepieskirsim.

Precīzi teikts. Nesen vācu naudu vienam invalīdam, briesmīgi, ka parastiem mirstīgiem tas jādara tā vietā, lai palīdzētu attiecīgās iestādes + ja arī kāda iestāde sola palīdzēt, gaidi rindā, bet tam bērniņam vajag tagad, nevis pēc gada vai diviem.
25.08.2014 10:40 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Grāfiene- es runāju konkrēti par internetu. Nesaku,ka telefoi jāņem nost. Kaut gan:
No manas histērijas cieta viss, kas man bija pa rokai. Dators, trauki, telefons...

par to jau paši parūpējušies :D un pat lombards nebija jāmeklē, bet par to darba meklēšanu..nu comoooon...ja būtu meklētāji, sen būtu atraduši, nevis bērnu badinājuši.
25.08.2014 10:41 |

Reitings 9917
Gadās , dusmās ne to vien var izdarīt , atkarīgs no temperamenta ....
25.08.2014 10:45 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
És atkal neuzskatu,ka man butu jamaksa nodokli uz katra stura,bet es to daru. Kapec ? Lai pensijas vecuma sanemtu kapeikas vai neko,jo nenodzivosu tik ilgi. Valsts mums neka nav parada,bet mes tai uz katra sturaOi,dawaj,wee bez sitiem, nauda mani nemotiveja. Mani ari,bet tas nenozime,ka nav japalidz tiem,kuriem iet grutakneka mums, kuriem nav to bernu ar ko pabarot. Iemesli var but dazadi un ar katru var notikt kkas nelags,ko paredzet nevaram. És par to runaju. Ja esi nelaime, tad esi. Valstij pie pakalas.
25.08.2014 10:47 |

Reitings 171
Reģ: 17.07.2014
Ticu,ka ir cilvēki,kas arī tā dzīvo,bet...
Kādus tik es neesmu iesniegumus redzējusi..
Palasot dažus,tiešām liekas,ka visiem visu valsts ir parādā.Piemēram,''uztaisa'' 11 bērnus,tad viņiem neapmierina piešķirtie pabalsti,tad vēl sazin kas..Nu kurš spieda dzemdēt 11 bērnus??
Vai vēl...Daudzbērnu ģimene (3 bērni),māte nestrādā,bet dzerstās,tēvs kaut kur pa minimālo strādā..Tēvs iereibis tiek avārijā,sasit mašīnu un pašam lauzts tur sazin kas.Atnes mums iesniegumu,ka redz valstij ir jāapmaksā ārstēšanas un masīnas remonta izdevumi,jo redz,viņeim tam nav naudas,jo viņi ir DAUDZBĒRNU ĢIMENE.Nu smieklīgi!!!
25.08.2014 10:47 |

Reitings 1425
par to jau paši parūpējušies un pat lombards nebija jāmeklē, bet par to darba meklēšanu..nu comoooon...ja būtu meklētāji, sen būtu atraduši, nevis bērnu badinājuši.
- tas protams jā,es ne tieši pa šo ģimeni,bet tā vispār kopumā.
25.08.2014 10:50 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Neizlasiiju visu penteri, bet tie gaudotaaju staastinji noriebushies. Lai viirelis dodas uz UK fermu vai fabriku un suuta saviem beerniem naudu, par ko paeest.
Pilna Latvija tos gaudotaaju. No beerniibas dzimtaas pilseetas vesele varza kaut kur shancee par melnstraadniekiem, cik zinu, angliski vai kaadaa citaa sveshvalodaa (iznjemot krievu), neko daudz vairaak par to, kaa pateikt, kaa sauc vai paluugt kaadu preci bodee, shie n-tos gadu laikaa nav iemaaciijushies. Bet kaut kaa jau tur dziivo un badaa nomirushi nav.
To pashu var dariit arii shis viirelis, ja jau Latvijaa shim NEKUR nav sapraatiiga darba.

P.S. Valstij nav jaauztur neveiksminieku beernelji.
25.08.2014 10:53 |

Reitings 9917
Mi amor, tu maksā nodokļus tagad, lai tavai , manai un vēl kādai omītei butu pensija un lai Tev būtu notīrīta iela ziemā, lai Tu tiktu uz darbu vai kur nu tev vajag , bez bailēm ,ka iela sabruks u.t.t valstij naudas nepietiek tāpat, kā šai ģimenei , un kā redzam prioritātes ir dažādas , cita sēdēs sveču gaismā un raudās, cita raksties internetā un meklēs iespējas . Ja man par sevi , tad man tiešām neko nevajag man ir labi tāpat , ja nebūs meklēšu iespējas , bet grzšanās pie valsts būs pēdējais ko darīt , valstij nav pienākums nodrošināt mani un manus bērnus , tai ir jārāda iespējas kā man pašai darboties un iespēju nu gan mūsu valstī ir ļoti daudz ...
25.08.2014 10:57 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Par stāstu neņemos komentēt, izklausās,mazliet pārspīlēti priekš Rīgas, jo darba piedāvājumu te ir vairāk nekā, piemēram, laukos. Ja bērni badā, tad kaut vai uz Maksimas kasi strādāt. Protams, ja ir kas pieskata bērnus.

Ja paskatamies situāciju laukos, tad gan ir diezgan krimināls tas skats. Joprojām zinu ģimenes manos laukos, kas sitās kā māk. Darbu atrast ir grūti, it īpaši Latgales mazspilsētās gandrīz neiespējami, tad nu ar mazajiem pabalstiem un savu mazdārziņā izaudzēto cilvēki pārtiek.Protams, ir atkal otra galējība - kāds no vecākiem, vai, nedot Dievs, abi mīl alkoholu.

Bet ja par tēmu plašāk, tad man šķiet, ka mūsu valsts politika ir tāda, lai cilvēki paši iznīktu tipa savas vainas dēļ. Narkotikas legalizē, zinot, ka jaunieši tās lietos, iznīcinās sevi. Rezultātā - samazinās tā vecuma sabiedrības daļa, kas varētu veidot normālas ģimenes un strādāt. Pensijas ilgumu palielina līdz tādam absurdam, ka, zinot pašreizējo situāciju, cik ātri mirst vīrieši un tad sievietes, cilvēkam nav iespējas sagaidīt savu pensiju. Nauda, ko vajadzētu maksāt paliek valstij, jo vairs nav kam to maksāt. Medicīnas pakalpojumi Latvijā ir zemas kvalitātes par augstu maksu. Ja nav naudas - stāvi rindā vairākus mēnešus. Ja ir nauda - ej uz privātpraksēm. Kā rezultātā atkal mazturīgākie iedzīvotāji neiet pie ārstiem , pacieš veselības problēmas lielo rindu dēļ. Pēc tam tvnet ielikts raksts, ka ievērojami palielinājies to cilvēku skaits, kuriem vēzis nav diagnosticēts laicīgi sākuma stadijās.

Piedodiet meitenes par penteri, varbūt mazliet novirzījos no galvenās tēmas, bet vajadzēja izkratīt sirdi par lietām, kuras vienkāršajiem cilvēkiem nav iespējams mainīt, tikai līdzīgi kā es - pasūdzēties:D
25.08.2014 10:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits