Šausmas!

Reitings 89
Reģ: 08.04.2014
24.08.2014 22:18 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Ne visi savā profesijā pelna. Es neapgalvotu, ka celtniecībā visi grābj piķi ar lāpstām. Ir arī nepelnoši celtnieki un ir arī neglītas sievietes. Karoč, čalis lūzeris, sieviete neglīta. Dabiskā atlase.
25.08.2014 03:51 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
palasot tá vien liekas, ka autori apsékloja valsts nevis vinjas vírinjsh!

valsts nav vainíga tajá, ka káda izlemj dzemdét vél neiemácijusies organizét finanses un gatavot ést.

cik tirgú maksá vistu kakljinji? 1 eiro kg? un cik garshígas zupas var izvárít. tirgú ar zemniekiem/párdevéjiem var sarunát un létak nopirkt skjíbus gurkjus, nesmukus tomátus, greizus burkánus. izskats nemaina dárzenju bútíbu.

te jau vnk sieviete nemák ne ést taupígi un labi sagatavot, ne par bérnu parúpéties. vai tieshám auzu putra ir daudz létáka neká dárzenji?

paldies manai mammai, kas man deva burvígu bérníbu, édu vienmér garshígi,nésáju másas drébes, daudz ko pashdarinátu utt, mamma ar visám sliktajám finansém mácéja mums sagádát labu bérníbu, 100% músu bérníbá finansiála situácija bija sliktáka. un, ja man tagad bútu jábaro gjimene ar ierobezhotu naudu - més neéstu auzu putru katru dienu.
25.08.2014 06:08 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Nenoliedzami, ka šādas problēmas ir daudz kur, bet nu vienmēr ir izeja vai vismaz veids, kā ar to puslīdz cīnīties. Tagad Rīgā meklē celtniekus, alga 600-700eiras pirms nodokļiem, nebūs vairāk minimālā. Varbūt darba devējs draņķis, bet nu tas nemaina faktu, ka kaut kur jau celtniekus vajag, pašiem vajag tikai meklēt, jo darbu neviens mutē šajos kārtējās pirmskrīzes laikos neliek. Ēst ir jāmāk gatavot vai pie tā ir jāpierod, mums arī sākumā gāja grūti, ēdām reizi dienā, bet pēc laiciņa jau piešāvāmies, kā pa pāris eirām dzīvot puslīdz normāli pēdējās divas nedēļas lidz algai, ja nu kaut kā sanāca pārtērēties. Ja cilvēkam pirmstam ir bijusi pārticība vai vienkārši laba dzīve, tad jau ir kā ir, nemācēs domāt ekonomiski, bet nu ja jau ir labs laiks tā dzīvots, tad gan nesaprotu, kur problēma - internets tak ir, forumos rakstīt māk,tātad, zin, ka ir tādas vietas, kur cilvēki dalās ar info. Vai tad grūti pameklēt budžetam draudzīgas maltītes forumos? Gan jau cosmo nav vienīgais, kur ko iesaka.

Ja nevar pavilkt Rīgu, nevienam nav sakarīgs darbs,tad tiešām jādomā par mazpilsētu, bet tur jau atkal problēma - nereti uzpūstās īres cenas dzīvokļiem un darba trūkums, arī bērndārzi pārpaldītie. Gateri jau dažās pilsētās ir pilni, vismaz tie, kuros ir vērts strādāt. Bet nu kaut kā ir jākuļas, ir tak bērni, kuru dēļ cīnīties.
25.08.2014 06:37 |

Reitings 1080
Reģ: 06.09.2013
Jā, man ir žēl bērnus, jo viņi nav vainīgi, ka viņu vecāki ir neizglītoti un es atvainojos, bet izklausās pēc puspamuļķiem. Pilnīgi tracina, ka sieviete var vīrieti, 2 bērnu tēvu, saukt par vīriņu - cik viņam gadi? 18? Ja 18, tad varbūt nevajadzēja bērniem taisīt bērnus.
Pilnībā piekrītu Savannai - vīrietis Rīgā jau varēja atrast darbu, kur vismaz algu regulāri izmaksā. Kāds vispār ir pamatojums vīrietim strādāt par minimālo vietā, kur algas izmaksa ir neregulāra, ja ir tiešām daudz vietas, kur arī maksās to minimālo (un pat nedaudz vairāk), bet algas izmaksa būs regulāra? Esmu lasījusi, ka tajā pašā Maximā arī pusdienas dodot. Protams, tur nebūs cepts lasis vai kaviārs, bet bezmaksas pusdienas tomēr ir labāk nekā maksas pusdienas, īpaši ja alga ir tikai minimālā un mājās bērniem nav ēdiena.
Par sievieti man liekas, ka viņa vienkārši kaut kādas filmas ir saskatījusies. Mani personīgi aizskāra komentāri par "pagājušās sezonas drēbēm". Vai tiešām tas ir pēc kā tiekties nabadzīgai sievietei? Lieliski, tad viņa būs krutāka par lielāko daļu Latvijas, jo nav daudz cilvēki (arī kuri pelna 1000+ EUR mēnesī), kas gada laikā nomaina visu garderobi.
Un vēl man kaut kāds murgs likās par braukšanu ar draudzeni uz ziedot.lv biroju un aizņemšanos etalonam. Ņemot vērā, ka tālāk rakstīts, ka draudzene esot ģimeni uzturējusi, viņa tiešām nevarēja atdot 1.2 EUR par biļeti turp-atpakaļ? Protams, ka nevarēja, jo citādāk stāsts neizklausītos tik sūrs.
25.08.2014 06:44 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Es neticu šai sievietei.
Tik pārspīlēts viss. Vaino visus citus . Kapēc gan vīrs nebrauc prom pelnīt uz ārzemēm ? LV var nopelnīt un labi pietam tikai jāmāk atrast kur un ir jāstrādā. Jēga strādāt uzņēmumā kur algu kā viņa raksta maksā rezi dovos pat trijos mēnešos ?!
Sociālais dienests dod pakas kas ir ļoti labas - manna , griķi , gaļas konservi , sausais piens...ko var čīkstēt.
Viss labāk man pārsteidza - cietas viss kas pa rokai- DATORS. :D nutad sedi majas pie datora tulko kautko vai kko inetā.
Bet nē - viss uz lombordu jāstiepj :D
25.08.2014 07:51 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Nespriedīšu gari. Cilvēkiem dzīvē nav paveicies, es varu kaut ko viņiem aizvest kaut tūlīt un, ja būtu vēl atsaucīgas sirdis, būtu ar mieru visu savākt un aizgādāt mammai. :) Labestība vairo labestību, tukšas runas - tukšas runas. :)
25.08.2014 07:54 |

Reitings 6407
Leseda, Tava skaudība ir apbrīnojama, Tu esi vienīgā lietotāja, kuru es atpazītu pat 3 naktī pat ar citu niku. Mēnesim ar to paku nepietiek, ciniķe!
25.08.2014 07:56 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Mamma draugos tak teica neatbild. Un pastasti ko te butu jaskauz?
25.08.2014 07:59 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Un pakas dod uz katru pa vienai. Tad viniem 4 pienakas!
25.08.2014 08:01 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Man stāsts neliekas ticams. Vīra algai papildus nāk vēl mammas pabalsts, kas kopā veido virs 400eur, tas nav nekas daudz, bet nu vai nu ēdiens vai dzīvoklis sanāk gan.

Ja nu arī tā ir taisnība, tad man tā čīkstēšana besī, pašai 28 gadi, vīram arī pieņemu, ka nav 60, lai iet un strādā vairāk! un ja nav piķa, lai ņem autiņus uz berž ar rokām, nevis čīkst, ka 3 pamperi palikuši. tracina!

vēl labāk-kauks par tyo, ka ziedot.lv darba laiks slikts un mammas džipos smaida.

morāle-mācieties, bērni, kārtīgi!
25.08.2014 08:06 |

10 gadi
Reitings 13809
Izlasīju to rakstu, bet līdzjūtība manī neradās. Izklausās pēc cilvēkiem, kas neko negrib darīt, tikai vainot citus pie neizdevušās dzīves.
25.08.2014 08:26 |

10 gadi
Reitings 10290
Labrīt,

šī laikam būs grūta nedēļa, jo esmu palikusi viena ar idiotiem, kurus vajag uzraudzīt pie tam tādā tēmā, ko es nesaprotu un kas man nav jāsaprot. Tā kā 5dien te viens otru d*** sūtīja, tad šodien gan jau es arī dabūšu.

toties šovakars labs gaidāms-par godu kāzu jubilejai svētku vakariņas :) forši.
25.08.2014 08:35 |

10 gadi
Reitings 10290
uj ne tur...
25.08.2014 08:37 |

Reitings 6407
Piparene, šī diskusija būtiski maina gultni. :D PAldies par smieklu devu! :D
25.08.2014 08:54 |

Reitings 1814
nelasīju visu diskusiju, tikai pirmās lapas.

Jūs gudrās dirsējas ( atvainojos, bet esmu aizkaitināta) sakat o viņai minimālā alga, dators nost , i nets nost, MAYBE tualetes papīrs arī nost??? jo tāda ekstra tak nevar būt mājās, avīzes pa pilno.

PAŠAS NEKAD NEEAS DZĪVOJUŠAS NABADZĪBĀ UN GUDRI DIRŠAT . Kas jūs domājat ka cilvēks kas ir uz nabadzības robežas nevēlas vai nedrīkst mēģināt dzīvot labāk? Varbūt tas dators viņai vecs kā pasaule??
baigās izdevumu rēķinātājas atradušās. Neaizmirstiet ierēķināt ka iespējams kāds varbūt ir slims, kādam darbs ārpus pilsētas.. oi oij oij nedod dievs vēl sava veca,izgrabējusi mašīna ir tā jau vispār nenormālākā ekstra.

lauku pilsētās nav maximas,rimi utt.. kur viegli darbu atrast ;)

piedod, bet bija sakrājies.
25.08.2014 09:25 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Kas jūs domājat ka cilvēks kas ir uz nabadzības robežas nevēlas vai nedrīkst mēģināt dzīvot labāk?

Nu kas kuram prioritāte- badaini bērni, vai internets un vecs dators.
Ja bērni jāliek gulēt ,lai nejūt,ka ir bads mājās un turēt pc un maksāt netus..tad es atvanojos. Kas tā par māti?
25.08.2014 09:31 |

10 gadi
Reitings 13809
Interesanti, kā mēs izaugām bez datoriem un visādām citādām lietām.

Un es neesmu augusi nekādā pārticībā, badā gan arī nē, jo cīsiņu un griķu vietā, piemēram, tika izvār'īta kāda lētā zupa, kas noteikti ir labāks ēdiens nekā cīsiņi diendienā.
25.08.2014 09:37 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
S80 , bēidz es mulstu no tavas stulbās uzmanības. Šī ir brīva valsts , un man ir tiesības izteikt savu viedokli.
Neesmu vainīga ka ir pilna LV cilvēku kas čīkst ka naudas nav un dzīvošanai ne tik.
Es esmu no laukiem , man lie mājas ir dārzs ko ar mammu pašas uzrokam . Iestādam visu cik spējam . Esmu gājusi palīgā vecākā gada gājuma kaimiņiem palīdzējusi lai tikai piepelnītu kko.
Tu pilsētas skuķi nezini kā tas ir kad ledusskapis ir tik tukšāks par kartona kasti. Bet ēst tad gribās.
Tev mīļā nav nekādu tiesību mani apvainot. Paši esam bijuši trūcīgi, gājuši pie sociālā darbinieka!
Mēs vēl pagājušo gad kamēr mācijos saņēmām pakas. Un pāest varēja !!
Vienmēr atradīsies kur var nopirkt lētākus kartupeļus ja tirgū vai veikalā ir par dārgu.

Aizej padzīvo kaut vienu dienu trūkumā un tad TU S80 sapratīsi ka aiz izmisuma ja teksta autorei tāds būtu VIENMĒR ATRADĪSIES VEIDS KĀ NOPELNĪT.!!!!
Atļaušos pieminēt ka mani un manas māsas māte viena pati izaudzināja , viņai vienmēr atradās izeja no visa! Nekad savā mūžā nedzirdēju ka viņa ļerkstētu pasaulei ka nav ko mums ēst dot!
Tas ir vienkārši SLINKUMS iet domāt , meklēt , darīt...visu grib lai gatavu noliek priekšā.
Takā S80 rij savu krupi nost un neizliecies pārāka par visām ja neesi izjutusi uz sevis dzīvi ar visām problēmām!!!!!!!!
Šī sieviete kas uzrakstīja to rakstu iedomājas ka viss krīt no gaisa.ja ir internets var atrast darbu ar ko nopelnīt kaut pāris eiro klāt - tūlkojot darbus , palīdzot kādam kko izpildīt.
25.08.2014 09:37 |

10 gadi
Reitings 10290
lauku pilsētās nav maximas,rimi utt.. kur viegli darbu atrast

diezin vai viņi laukos dzīvo, ja ar e-talonu var aizbraukt..
25.08.2014 09:38 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Internet var būt arī par brīvu ;) , bet pa lielam es visiem šāda veida stāstiem neticu .... Kas grib tas iet un dara ... Vecis arī vai nu losis vai invalīds , lai gan tad jau butu pabalsts par invaliditāti ....
25.08.2014 10:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits