Sii ir visistaka patiesiba , diemzel un ta ir ari ar parejam lietam
Man patevs stradaja gateri , zaudeja ari pirkstu, bet visa vina ta laika gimene bija paedusi un labi aprupeta. Un nebija nelaimigs. Lopinus ari kopa ... Nav ko parspilet . Virietis vai nu daris vai nu nee.
Nav jau tie gateri,kā kara laikos,kur ktrs dēlis ar rokām jāilā, bet viss notiek ar tehniku.
Tagad vīrieši nav tik fiziski un morāli spēcīgi kā mūs vecāki, reti kuram ir tāds kalums.
S80 - es atceros uzreiz to videoklipu kuru Tu biji ielikusi par makslu savaldzinat. Tad nu iekrita man prata viena fraze ko teica kads krievu virietis - agrak viriesi bija viriskigi jo vinus audzinaja viriesi un sievietes sieviskigas jo vinas audzinaja sievietes. Musdienas varbut tie viriesi vairak nav viriesi tiesi si iemesla del...vinus par tadiem neaudzina. Un ir tik daudz vientulas mates. Tad nu beigas ari izaug tadi nekadi kuri savu gimeni vnk nezina / nemak , ka uzturet.
Piekrītu ik vienam Tavam vārdam. Sieviete nevar izaudzināt kārtīgu vīrieti.
inus par tadiem neaudzina. Un ir tik daudz vientulas mates. Tad nu beigas ari izaug tadi nekadi kuri savu gimeni vnk nezina / nemak , ka uzturet.
Un ir tik daudz vientulas mates.